Arkadaşlar, bir adamla buluştum. Nargile kafede buluştuk, yanımızda arkadaşlarımız da vardı. Bu adam, cafede tanıdık diye özellikle bir garsonu çağırttı. Her siparişte, garsonun kuşağına bir şeyler fısıldayıp gülüştüler, samimiyetten sandım. İki gün üst üste buluştuk. Bu olay cuma, cumartesi oldu. Ben ve yanımdaki kız arkadaşım o günden beri uyku uyuyamıyoruz, yemek yemiyoruz. Bizim içeceklere madde mi koydular sizce? Adamı engelledim her yerden. Madde varsa, bunu vücuttan en kolay nasıl atarım. Uykum ne zaman düzelir?
Adam ve arkadaşları eve gitmeyi teklif ve ısrar etti o iki gün, kabul etmedik, kaçtık. Bizi gruba sokmak için mi verdiler bu ilaçlı içeceği bilmiyorum.
Yoksa uykusuzluk ve yemek yememe tamamen tesadüf mü? Ayrıca göz rengim de koyuya döndü o günden beri.
Adam ve arkadaşları eve gitmeyi teklif ve ısrar etti o iki gün, kabul etmedik, kaçtık. Bizi gruba sokmak için mi verdiler bu ilaçlı içeceği bilmiyorum.
Yoksa uykusuzluk ve yemek yememe tamamen tesadüf mü? Ayrıca göz rengim de koyuya döndü o günden beri.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer