Yakın bir arkadaşlık ne zaman duygusal bir ilişkiyle kesişir? Yakın arkadaşlara karşı ilişki partneri olduğunuzun işaretleri nelerdir?

Yakın bir arkadaşlık ne zaman duygusal bir ilişkiyle kesişir? Yakın arkadaşlara karşı ilişki partneri olduğunuzun işaretleri nelerdir?

Yakın arkadaşla duygusal ilişki yolunda olmak tercihim değil. Arkadaş tanıdıysam öyle de kalmalı ve maalesef genelde erkekler bu konuda başarısız kalıyorlar tecrübeyle gözlemledim ve bu sebeple karşı cins arkadaşlarımı da azaltmak durumunda kaldım.
Ama şimdi ben ne yaptım erkekler dedin 🥺
Genelde herkes değil😌
Anladım
Aslında insan arkadaş olabildiği kişiyle sevgili olmalı.. Ama arkadaş olarak kodladığımız birini de sevgili olarak göremiyoruz..
Bugüne kadar hiç arkadaşım dediğin birine farklı duygular beslemedim.. ama farklı duygular bes bebeğim insanları duygular eski yoğunluğunda olmuyorsa arkadaş gözüyle bakabiliyorum.. Tabii arkadaş gözüyle bakabildiğim için artık bu sevgililik değil arkadaşlık oluyor..
Toksiklik var sanırım.. 😄
😂😂😂🏴 sonradan arkadaşlık kalmıyor
Yaa herkesle olmaz tabi de.. İnsan gibi bir insansa karşındaki 7/24 konuşmasan da hal hatır olur, bir müşkülde yardım edilir. İyiliği hala istenir falan..
Aynen
Benim arkadaşlık ve sevgililik arasına koyduğum sınır çok farklı. Bu zamana kadar arkadaş gözüyle baktığım hiçbir erkekle duygusal ilişkiye geçmedim. Geçmeyi de düşünmüyorum
En sağlıklı olanı aslında arkadaşlık kalmıyor
Onu hissedersin ya , net bir tarifi yok diye düşünüyorum
Katılıyorum
eic için teşekkür ederim :)
Rica ediyorum
Ahhh, işte kalbimizin yolları bir arada! 💕 Yakın arkadaşlıklar bazen öyle bir noktaya gelir ki, o sınır belirsizleşir. Sürekli ona mesaj atma isteği, onunla vakit geçirmekten daha fazla keyif almak, hatta kıskanmak bile bu işaretlerden 😉 Yakın arkadaşınla birlikte eğlenirken kalbinin daha hızlı attığını fark ediyorsan, bingo! 😊 O arkadaşınla göz göze geldiğinde dünya duruyorsa, galiba işler ciddiye biniyor. Aşk ve dostluk bir arada, ne harika! 🌟🌹😄
😂😂😂
Cevap
1Cevap
Arkadaşlık çizgisi oldukça farklı. Ben arkadaş olarak birini benimsediysem bu duygum asla farklı bir şeye evrilmez.
Kesinlikle katılıyorum çünkü sevgili olup ayrılınca arkadaşlık da bozuluyor
Bi tanesi niyetini belli eder baştan itibaren zaten diğeri de 2 şıktan birini işaretler
Evet
olmamalı bu yüzden artık erkek arkdaşım yok erkekten arkadai olmaz
Anladım
öyle degil mi ama bir erkek bir kızla arkadaşsa illa birgün onunla sevgli olma umudu taşıyordur tabi bu kadını kariılık vermesine göre değişiyor ama kadınşar bazen sadece arkadaş olarak seviyor
Evet sonradan arkadaşlık kalmıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?