En yakın arkadaşlıklar neden biter?

En yakın arkadaşlıklar neden biter? Heleki bir anda en yakın arkadasınız olan kisinin sizden uzaklastigini isi dusmedikce artik size mesaj bile atmadigini farkettiyseniz cok daha fazla koyuyo galiba.
Güncellemeler
+1 yıl
Ya ne biliyim Şu an bana dedikodusunu yaptigi insanlarla resmen kanka olmus. Sen bunun hakkinda boyle boyle diyodun nolduda bukadar yakin olsunuz dedigimde de yoo ben nezaman dedimki bunlari diyo. Hani Şu an icimde benim hakkimdada o insanlarla dedikodu yapiyomudur diye düsünüyorum. Sevgilimden ayrilsam bu kadar koymazdi heralde. Bigun karar veriyoruz diyelim biyere gitmeye ogun ben hazirlaniyorum onu ariyorum yok ben vazgectim diyo.
Güncellemeler
+1 yıl
O gun karar veriyoruz bize gelicek guya yolda yururken eski bir arkadasini goruyoruz gozumun icine baka baka o arkadasina hadi gel bize gidelim diyo ya da ben onlara gidiceksem sen baska gun gelirsin bugun su kisi gelicek diyo. Biyere onceden karar vwrip gidecegimiz zaman ogun geliyo hani gitmiyomuyuz diyorum ve bana ben su kisiyle plan yaptim sonra seninle sonra gideriz diyo yaklasik iki aydir boyle bu. Bazen bu kizin icine baska birimi kacti acaba bile diyorum.
En yakın arkadaşlıklar neden biter?