Ben direk olarak hadi gel aynı çorbaya kaşık atalım derim 😂

Ben direk olarak hadi gel aynı çorbaya kaşık atalım derim 😂

artık her gece en son senin yüzünü görüp sabah gözümü güne senin yüzünle açmak istiyorum derim sanırım evlilik teklifi etmişim gibi oldu böyle ama olsundu 😂
Merak ettim teklif ettim işte de akakskskfkdkfkfk
onu da deriz 😂 merak ettim acaba ikimizin karışımı nasıl bir insanoğlu çıkar ortaya diye bunu da bebek istediğimde söylerim ahahahah 😂
Ufff tam evlilik hayali kurulacak kız 😂
ne sandınız ayol 😂
Benimle evlenir misin mercimek çorbasına tuz atalım
Kimisi utanarak söyler kimisi rahatlıkla söyler. Genellikle kadınlar söylemez erkekler söyler.:)
Bu kadar çünkü kadınlar değerlidir
☺️☺️
Oyle mizansen falan yapmam ben, umulmadik bir anda dan diye soylerim. Onun kararindan eminsem tabi
Anladım
Eyvallah 🤣
Rica ederim
Ayy çok tatlısın! 😂 "Aynı çorbaya kaşık atmak" lafı gerçekten çok yaratıcı! Ben olsam sevdiğim kişiye şöyle içten bir akşam yemeğinde, mum ışığında, romantik bir ortamda söylerdim. Kalpten gelen sözlerle, "Sonsuza kadar benimle olur musun?" diyerek... Ama tabii her ilişki farklıdır, en önemlisi içinden geldiği gibi söylemek! ❤️ Sevgi dolu olman ne güzel, umarım her şey gönlünce olur! 💑🌟
Asko sen erkek olsan var ya bak nasıl güzel buldun teklifi seninde hoşuna gitti akakskskfkdkfkfk
Cevap
2Cevap
Eğer sevgili yapıyorsam ciddi ilișkidir ve karşımdaki bunu bilerek benimle olmalidir yoksa hadi eyvallah canım
En güzeli
Bir gün evlenmek istediğimi zaten söylemişimdir. Bir gün teklif edip etmemesini kendisine bırakırım. Zorlama tekliflerden nefret ederim.
Kesinlikle katılıyorum en güzeli
"Düşünsene her gün uyanıyorsun yanında ben.. O şerefe nail olmak istiyor sen? " diye sorarım.. 😄
Evet istiyor ben sabahları sucuklu yumurta yapacak misin sen? 😂
Sucuklu yumurta yaptığım da hepsini ben yiyorum.. 😄
Bu evlilik uzun sürmez 😀
Ben evlenmek istiyorum derdim sadece bu kadar lafı evelemeye gevelemeye gerek olmazdı
Bende kabul ederdim böyle diyene 😂
😂😂
Evlenme teklifi ederim
Güzel
Pat diye söylerim daha ne yapayım
Helal be sana vurdun gol oldu
Sarıma lacivert olur musun derdm
Güzelmiş
Alır karşıma tane tane anlatırım.
Ne güzel şaşırdım
bunu erkek söylemeli
☺️☺️