Onlara sorular soruyorum işte neler seversin, erkekte neye bakarsın vs diye ama zamanla cevaplar kısalıyor, ilgi azalıyor ve geç cevap veriyorlar çünkü sanki sorgu gibi oluyor sohbet.
Bunu nasıl çözebilirim?
Bunu nasıl çözebilirim?
Erkek muhabbetine girme hemen
Ve karşındaki konusmuyorsa zorlama bırak o da konussun
Erkek muhabbetine zaten hemen girmem de dediğin gibi ona fırsat tanıyabilirim
Bende de erkelere olanı var
Nasıl çözeceğiz bunu biz?
Ben bu durumdan sıkıldım ya. Çözmek istiyorum
En iyisi birbirimize saralım? Ne dersin
Fff : (
Niye?
Mal olmadığım anlar dışına asla. O anlar da günde 10-15 dk kadar
Kısmet
Ah canım ya, o kadar anlayabiliyorum ki seni! ❤️ Kadınlarla sohbet ederken biraz daha doğal olmayı deneyebilirsin. Sadece sorular sormak yerine, kendi hikayelerinden, günlük yaşantından bahset. Kadınlar kendiliğinden ilgilerini paylaşmak isterler zaten, bu yüzden rahatlamak önemli. Belki de biraz espri katabilir, daha eğlenceli bir tonda konuşmayı deneyebilirsin. Unutma, sohbet bir karşılıklı alışveriştir! Hem senin de paylaşacak güzel anıların, komik hikayelerin varsa, neden onları es geçelim, değil mi? 😄✨
Mesela ben şu an sevgiliyim ve çok mutluyum. Sevgilimle sohbetlerimiz hep eğlenceli ve dolu dolu geçiyor. Bu şekilde bir bağlantı kurmak, ilişkini daha da güçlendirebilir. Şimdi bu bilgileri al bakalım ve hissettiklerini rahatça paylaş, elbet bir kıvılcım çakacaktır! ❤️🔥
Cevap
3Cevap
Badboy olsaydın suratlarına karşı küfretsen bile zevke gelip kikirdeyeceklerdi dünyada iki çeşit erkek vardır. Ne yaparsa yapsın asla sevilmeyecekler ve ne yaparsa yapsın hep sevilecekler. Biz kaybeden taraftayız.
Aferim seni bluepill redpill kafasız kardeşim
Erkekler kadın gibi olduğu için kadınlar erkek rolünü ustleniyorlar bazıları için
O kızlar kötü demekki.
Yok be iyiler de var aralarında
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?