Kadınlar ile konuşamıyorum?

Merhabalar 18 yaşındayım Üniversite birincisi sınıf öğrencisiyim yaşadığım sorun kadınlar ile konuşamıyorum hayatım boyunca hiç kız arkadaşım veya sevgilim olmadı sosyal medya üzerinden konuştuğum sanal bir kız arkadaşım dahi yok. Gerek okuduğum lisenin erkek lisesi olmasından gerek sosyal biri olmamamdan yaşantımın hiç bir anında karşı cinsle bir temasım olmadı. Sınıfımdaki kızların yüzlerine bakamıyorum aşırı derecede çekiniyorum biri yanımdan yakın bir şekilde geçerse heyecandan elim ayağım titriyor onlar ile konuşmak istiyorum sohbet etmek arkadaşlık kurmak ama bir türlü cesaret edemiyorum vazgeçiyorum böyle bir şeyin imkansız olduğunu düşünceye başladım sınıfımda beğendiğim bir kız vardı hoş biriydi onunla konuşmak tanışmak istedim ama özgüvensizliğim yüzünden konuşamadım şu an başka biri ile sevgili olmuş. Kendimden nefret ediyorum artık kadınlarla konuşmak bu kadar zor olmamalı diyorum ama neden konuşamıyorum neden bu kadar istememe ramen neden olmuyor anlam veremiyorum ne yapmam lazım benim?
Kadınlar ile konuşamıyorum?