Keşke daha önce ayrılsaydim?

2 ay önce sevgilimden ayrıldım sebebi instagramdan bı arkadaşını gizlice takip ediyordum niçin diyecekseniz o çocuğa hiç guvenmiyordum baştan güvenmiyordum zaten sevgilime o kadar söyledim konuşma engelle o kadar şey söyledim hayır dedi cart curt sinirlendim bir kaç gün konuşmadık sonra bu çocuğun instagramina günden güne hep bakıyordum keşke o gün girmeseydim görmeseydim çocuk sevgilimin yanağını öperken fotoğrafını vs felan çekmiş o durumda dondum kaldım sakin kaldım felan hepsini SS aldım beni arıyor niye telefonlarımi acmiyon felan bende bayaa soğudum ondan nefret etmeye başladım fotoğrafları gösterdim bu ne a*k dedim yok bilmem arkadaşını kıskandırmak için yalan atıyordu anlamıştım engelledim her yerden telefon vs felan bakiyom babasının nosu onuda engelledim annesinin telnosundan arıyor ordanda engelledim lan kız kankasini aramış engeli çeksin felan onun kankasina bile söyledim gösterdim o bile şaşırdı dedi ağlıyor hüngür hüngür çek engeli benim hatrim için (zamanında çok yardımcı olmuştu o yüzden) çektim engeli özür dilerim bir daha olmaz her şeyi yaparım her istediğini yaparım felan fistan dedim tamam bundan sonra crop açık kıyafet giyme tamam dedi (hala ondan nefret ediyordum tamamen soğudum yani gözümde bı boş birisiydi) aradan 2 hafta geçti engeli çekmiş konuşmaya başladı yine o çocukla dedim ki; demedim mi sana konuşma diye takip etme diye. yok o da üzgün bilmem ne salladım felan bu sefer beni dinlememeye başladı kızıyordum sürekli neden soracaksaniz artık ondan bunaldım yani bana diyor ki ben ayrılmak istiyorum gelecekte sen beni döversin kadın cinayetlerindeki gibi olur felan o da biliyor bı saç teline bile dokunmam ama neyse bende dedim tamam kendine iyi bak hoş helal olsun bitirdim.

İyiki ayrıldım valla çünkü hayatımı ve beni mahvetti

Şu an kendi kariyerimin peşindeyim rahatım hoş güzel hayatim cillop gibi missss valla.
Keşke daha önce ayrılsaydim?