Şu anlık bekarlık benim için güzel 💅🏻💅🏻💅🏻
Evlilik
Bekarlık
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Anket sonucuna baktığım zaman herkes Bekarlık demiş, Ben evlilik seçeneğini işaretledim evli miyim değilim bekarım Evet, fakat şöyle bir şey söyleyeyim evlenenler boşanmak istiyor bekar kalanlar evlenmek istiyor. Peki hadi diyelim Ben ömrümün sonuna kadar hiç evlenmedim hayatıma bir kadın da almadım Affedersin böyle ot gibi yaşıyorum Allah gecinden versin ölüm hepimizin başına gelecek olan bir şey yani bunun Hiçbir şekilde çözümü yok, annemizin babamızın her zaman yanımızda ve hayatımızda olmasını isteriz Ama her zaman hayatımız istediğimiz gibi gitmez. bu yüzden annemiz babamız hayatımızdan Eninde sonunda gidecek ahiret hayatına geçecek hepimiz gibi, Dolayısıyla 33 yaşındayım Şu anda 33 yaşından sonra 40 50 60 70 yaşına geldikten sonra hayatında kimse olmazsa ben ne yapacağım Elalem Çoluk çocuk severken torun sahibi olurken bir aile kurarken Ben oturup çevremi izleyeceğim Hasta olduğum zaman önüme bir çorba getiren olmayacak, Şimdi diyeceksin ki evlilikte Bunları yapan var mı gerçekten mutlu olan var mı Belki bunları yapmayan insanlar da var kabul ediyorum haklısın ama şöyle bir gerçeği yok var Bunu hiçbir zaman unutmayalım Hayat yalnız başına geçmez Her evlenen kötü evlilik yapıyor demek değildir.
evlenirken insanın bir kriteri olursa evlendiği insanı seçerek evlenirse ailesine uygun olup olmadığını düşünerek evlenirse mutlu olur ama Şimdikiler 5 dakikada görüp de aşık oldum kafasıyla evlilik yapıyor bir de ellerimizde sosyal medyaya 7/24 sohbet ediyoruz Ondan sonra ilişkiden bir şey kalmıyor millet birbirinden sıkılıyor.
Bence bekar olmanın hiçbir avantajı yok kimse kendini kandırmasın öyle sultanlık falan da değil yani çamaşırını kendin yıkayacaksın yemeğini kendin yapacaksın bir hayat arkadaşın yok tamam eşinle beraber de yapabilirsin yani her şeyi de kadına yıkmak değil ama Bir derdin olduğunda oturup sohbet edeceğin sana iyi gelecek bir insan yok. evlat sahibi olmak istesen o yok Affedersin cinsel ihtiyaçlarının olsa onu gideremezsin hadi yine de düşkün bir insan değilse zina yaparım diyorsa o da kendisi bilir ama bence bekarlık sultanlık falan değil evlenemeyen biz insanların kendini avutmaya hiç videosu başka bir şey değil..
Bu tamamen kadın ve erkeklerde psikolojik bir durum kadın genç yaşta güzelliğinin en güzel zamanında sevilmek ister sevmek ister bu kadının doğası gereğidir. Erkekler öyle değil maalesef yaş kaç olursa olsun biri çıkar karşıma mantığı ile yaşıyor hareket ediyor bu yüzden çok rahat takılıyorlar. Fakat yaş 45 e 50 geldimi ulan kim bakacak bana kim yemeğimi yapacak kim benimle bu hayatı paylaşacak korkusu sarıyor. Tamamen kadın ve erkek mantelitelerinin farklı çalışması sonucu bu sonuçlar meydana geliyor. Bence erkekler biraz mantelitelerini değiştirse kendilerini geliştirse her şey mükemmel olur daha yaşanabilir bir hayat olur. Kendini geliştiren erkeklere alfa diyoruz umarım alfa erkekler çoğalır 🙏
@Lübbetülaynnnn işte onun için de seçimler çok önemli hayırlısı olsun
Evlilik bir insanın ömür boyu kahrını çekmek için icat edilmiş. Tanımadığın bir insanla tanışıyorsun kavgalar gürültüler fikir ayrılıkları stresle beraber kanser başlangıcı. Bekarlık cidden sultanlık.
Kova burcu musun veya ikizler?
Okeyto 👍🏻👍🏻👍🏻
Cevap
27Cevap
Evlilik daha güzeldir tabi ki de
Tembellere ve başıboşlara bekarlık, hayatı doya doya yaşamak isteyene evlilik güzeldir
+1
Bunun tembellikle ve hayatı doyasıya yaşamakla ne alakası var 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Tembeller sorumluluk alıp evlenemez ve anne baba olamaz.
Oğlum sorumluluk sahibi olup bekar olanlarda var
Kişiden kişiye seğişen şey bu, benim sorumluluk sahibi 0 olarak tanıdıüım bir arkadaşım -kız- evlendi, çocuklu eşi aksine çok sorumluluk sahibi birisi ama sonuç: Boşanma
25 yaşımdayım
Kanki ilişkim yeni bitti nerdeyse 2 seneye yakın toparlanma aşamasındayım bununla birlikte nasibimdeki insanı bekliyorum bakalım gün ola hayrola evliliğin cidden yaşı yok benim görüşüm bu seninkine sonsuz saygı duyuyorum o kadar olmaz 28 yaşımda evlenirim 30'a çıkmaz o
Ahagahshshs ☕️☕️☕️
Hayırlısııııı bu arada
Tammmaaammm 👍🏻👍🏻👍🏻
Bekarlik guzel ama tek kötü yanı var cinsellik istedigin zaman llmuyor.. onun haricinde herseyiyle güzel
Bekarlık iyi çoğu konuda ama bazı geceler evli olsam güzel olurdu dediğim oluyor (her gece😅)
Doğru insanı bekle
Yok yaa doğru yanlış o sırada önemli olmuyor o anları yaşıyoruz hepimiz 😂
Ya kanka yanlış bir insanla evlendin diyelim ki Allah korusun boşandın ne halt yicen?
Hayır canım sende
Evlenmek şart değil ki
Ama evli olmanın güzelliğide işte her canın istediğinde yapabilirsin
Evet şart değil kanka ama senin hayat arkadaşın var onu düşün onunla herşeyi yapacaksın
Tabi o konuda katılıyorum zaten sana
Teşekkür ederim
Rica ettim
Ama biraz evde kalmaktan da korkmuyor değilsin sanki
Ben inanmam evde kalma mevzularına benim olan beni bulur çok bunakça bir düşünce benim için
evlilik istediğin zaman aldatıyorsun karının ruhu duymuyor
Şeref yoksunu seni
Bekarlığı baya baya denedik. Kıyaslamam için. Evlenirsem bu soruya cevap verecem
Ahahgaahah hadi bakam
kendi başına özgürsün hesap soran kimse yok.
Daha evlenmedim bilemiyorum hangisi daha iyi
30-35 yaşına gelmişin ablacım turşusunu mu kurcan küflenir be kızım
Bekarlık nasıl bir şeydi unuttuk.
Güzel mi?🤣
Ahahahaha güzel Belle hanım, evlilik nasıl peki? 😄😄😄
Evlilik yahşi🤣
Hadi bakalım Rabbim daim etsin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻😄😄😄
Amiiin
Bekar için evlilik, evliler için bekarlık
EİG olacak yorum 👏🏻👏🏻👏🏻
Ricalaarr
Doğru kişi olursa evlilik.
Bulacak bizi o
Umudun olmazsa zaten olmaz akıllım inan sen yeter ki
Okito
.. Bekarlık sultanlıktır
kesinlikle evlilik
Bekar olmak şu an iyi olurdu
Bekarlık sultanlıkdir
Hayatını yaşayabiliyorsan tabiki de bekarlık
Evlilik sorumluluktur bekarlık daha güzel
Bekarlık daha iyi gibi
Manitayla birlikte yaşamak
tabiki de evlilik
Evli misin?
Yazdıüına göre öylesin, o zaman mutluluklaar.
onu söyleyemem tabii, sen peki
Değilim
bi özelden yazar mısın sorum var sana
Bekarlik sultanliktir
bekarlık
Burcun nedir
Bnce ıkınızınde yası geldı
bekarlık
Bekarlık
bekarlik
Bekarlık
dayanabiliyormusun