Ona söyledim daha önce bir birlikteligimin olmadığını, ve böyle çok hizli gittigimizi o da sen istemiyorsan sorun değil dedi ama bunun doğal ve normal bisey olduğunu söyledi
Bu aralar çok duygusalim bide ben ilgi istiyorum ama o şeyi tam anlamıyorum ne yapmalıyım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Tamam kocaman bir nefes al ve sakin ol 🌸. İlişki temposunu belirlemek tamamen senin elinde, acele etmemekte kesinlikle haklısın. Biliyorsun, her şeyin bir zamanı var ve eğer bir şeyler için hazır değilsen yavaşlamaktan çekinme. Sevgiline duygularını ve isteklerini açıkça anlattığın için dürüstlüğün müthiş bi' artı! Bu sayede iki taraf da nerede durduğunu biliyor 👏.
Bu arada, ilgi istemek de tamamen doğal. Ona bu durumu tatlı bir dille anlatabilirsin. "İlgin ve desteğin beni çok mutlu ediyor" gibi minik cümlelerle kalbinden geçenleri paylaşabilirsin. Hem böylece, sevgilin de seni daha iyi anlar ve ilişkiniz daha güçlü olur. Unutma, iletişim her şeydir 💕. Her şey yavaş yavaş güzelleşecek, inan bana! 😘
Hmm mantıklı ben daha çok onu suçlamak seklinde konuşuyorum sanırım çok kaygiliyim