Gizli Üye(18-24)+1 yılKıskanman normal insan aşık olduğu ya da hoşlandığı kişiyi kıskanabilir, bu gayet normal. Ama ortada çocuklar var ve görüşme sebepleri belli, bu eşiyle arasında bir şey olduğu anlamına gelmez. Kendi ailemden biliyorum. Annem babamın aslında ilişkisi uzun yıllar önce bitti zaten hiçbir zaman birbirlerine aşık değillerdi ama evleri tamamen ayıralı 2 sene oldu. Buna rağmen babamla hâlâ görüşürler ben ve kardeşinden dolayı hatta babam arada sırada kalmaya bile gelir. Bu tabii ki de birbirlerini sevdikleri için değil. Fakat yorumlarda başka bir konu dikkatimi çekti. Sen 22 yaşındasın ve adam 40 yaşında. Bence asıl sorun bu. 40 yaşındaki birisi yetişkinliğinin ortasındadır ama 22 yaşındaki bir insan daha tam olarak yetişkin bile değildir. Ben de 22 yaşındayım. Adam seni sevse de bence o yaştaki bir insanın 22 yaşındaki bir kıza o gözle bakmasının etik olduğunu düşünmüyorum. Benim de yaşça büyük insanlarla birçok kez ilişkim oldu, erkekler genel olarak güvenilmez ama yaş farkı da bir sorun bence.
09 Yorumla- +1 yıl
Sorun adamin evli olmasi degilde adamin yasli olmasi mi?
Soran+1 yılEvet yaş farkı fazla ama uzun süredir birlikteyiz , seviyorum. Kötü niyetli bir insan değil. Ailesiyle çocuğuyla tabii ilgilenecek aslında karısına artık ilgisi olmadığından da eminim ama yine de bazen takıyorum.
- +1 yıl
Karisini aldatmiyor ve asla kotu niyetli degil
- +1 yıl
Karisini aldatiyor ve asla kotu niyetli dehil oyle mi?
Cevap sahibi+1 yıl@mavikelebekdeniz emin ol sorunun yaş olması daha ciddi, kusura bakma ahlak bekçiliği yapmaya gelmedim. Soran arkadaş tavsiye istediği için sormuş ben de bu şekilde cevaplıyorum.
Cevap sahibi+1 yılUzun zamandır birlikteysen o adamla tanıştığında 18-19 yaşlarındaydın. Birbiriniz seviyor olabilirsiniz ama yine de yetişkin bir erkeğin 18-19 yaşındaki birine o gözle bakması pek iyi değil bence.
- +1 yıl
Peki adam yine evli olsaydi ama yas farki olmasaydi bunu normal mi karsilardin
Cevap sahibi+1 yıl@mavikelebekdeniz hayır birini aldatmak tabii ki doğru değil ama soruda yazılana göre evli değillermiş. Benim annemle babam da bir süre böyle bir ilişki yaşamışlardı o yüzden anlayabiliyorum.
- +1 yıl
Soru basligina bi bak istersen
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim 6 yıllık ilişkim var evli ve 1 çocuğu var 1.5 sene evli olsuğunı bilmiyordum ama sonra öğrendim ayrılamadım aşık oldum ama başlarda ailesiyle gezmesini ilgilenmesini kıskanmaya başladım o da kızkanıyordu beni ama hayatımda kimse yok halada yok nasıl olucak bilmiyorum ama sana diyim bu alışılmış bir şey olduğu yerde mutlu değil ama senle mutlu fakat evlenmiyor buna aşk denmez sadece alışılmış denir siz ikiniz kolay kolay ayrılamazsınız kendimden biliyorum ama belirli bi süre sonra ayrılmak zorunda kalıcaksınız kızma zaten şu an anlayamazsın biraz daha tecrübe et daha iyi anlıyacaksın dikkat et kendine..
02 Yorumla
Soran+1 yılYok ayrılabiliriz biliyorum hayat bu. Belli olmaz. Ama gerçekten ayrılmak çok zor
Cevap sahibi+1 yılEvet zor fakat doğanın kanunu bu
- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
s +1 yılEvli olduğunu biliyorsan bunu kabullenerek başlamış olman gerekir. Bu durumda kıskanma hakkın yok maalesef. Boşanacaklar demişsin, boşansalar da en kötü ihtimalle çocukları hayatında olacak zaten
00 Yorumla
Yargiclik yapmaya gerek yok başkasında günah kusur arayan önce kendinden başlasın, özel hayatın sadece seni ilgilendirir bizde saygı duymayı bilmeliyiz. Senin için temennim kıymetli zamanını çok iyi değerlendirerek geleceğe ve mutluluğa yönelik bir hayat kurman
01 Yorumla
Soran+1 yılGereksiz triplere giriyo millet.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 43,3b cevap paylaştı.
+1 yılEskiyi unut gadası
00 Yorumla Sana aşık değil, alışmış sadece sana. Evli bir erkek veya boşanmak üzere olan bir erkek kendine bir liman arar, bulmuşsada hep o limana uğramak ister. Bu seni sevdiği veya sana aşık olduğu için değil, işinde bulunduğu durumu ve stresi sende attığı için. Sen mutluysan sorun yok ama kıskanma başladıysa sende, dikkat etmelisin bence.
32 Yorumla
Soran+1 yılEzbere laflar bunu bilme şansın yok ilişkimizle alakalı ne biliyosun? Hiçbir şey. 3 seneyi geçmiş ilişkiye de liman denmez artık. Ha aşık değilse de ben mutluyum yine devam ederdim.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılKarısını aldatan seni de aldatır, ayrıca bu gayet de karakterlik bir mesele. Kimse de senin bu yaptığını yapmadı diye kudurmaz merak etme ama belli ki senin içinde çok kalmış. Adam olan karısından boşanmadan başkasıyla olmaz, en azından iyi kötü zamanımız geçti hiç olmazsa çocuklar var derdi boşanmayı beklerdi çünkü yüreği kaldıramazdı. Kendinle aynı karakter de birine denk gelmişsin demek ki iyi olmuş ikinize de.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 622 cevap paylaştı.
+1 yılKusura bakmada tabikide zaman ayırıcak burada metres olan sensin karısı değil zaten neden böyle şeyler yaparsınız asla anlamıyorum adamıda anlamıyorum boşanın abi
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgilisi benim. Karısı uzun süre önce ayrıldı , ayrı yaşıyor. Henüz boşanma olmadı bu kadar. Hayatında aşk ilişkisi yaşadığı tek kadın benim yani. Karısına bi şey demiyorum o annedir eşidir ama bitmiş bi ilişki. Laf sokmaya çalışmayın artık
- +1 yıl
Çocukları var o ilişki hiçbir zaman tam anlamıyla bitmiycek
+1 yılbi kere evli zaten orasi cok anormal bisey , bunu yapman ya da onun da seninle sevgili olmasi asla normal kabul edilmiyor bence ikinizde zinaya girmeseniz bunu kabul etmen gerekir zaten adi ustunde evli hatta Şu an belki karisi ile yatakta malum isi yapiyordur ve sen buna sesini cikartaamzsin kadinin elinde kapi gibi resmi nikah var o yuzden bence ayril ya da sessizce kendi icinde bu duruma katlan.
01 Yorumla
Soran+1 yılYok yapmıyor 3 senedir sevgiliyiz karısı ayrı zaten.
+1 yılSoruyu yanlış mı okudum diye tekrar okudum. Ya bak sana çok dicek şey varda... Sen safmısın ya? Eşini seninle aldatan "Adam" senide yarın öbür gün başkasıyla aldatır bunu o kafana sok. Seninle sadece tensel ihtiyaçlarını karsiliyo bide mutluluk mu bekliyorsun
11 Yorumla
Soran+1 yılYa dünyada bin tane aksi örnek olmasına rağmen insanlara akıl vermeyi bırakın. İlişkiler bitebilir insanlar başkasını sevebilir niye abartıyosunuz. Kağıt üstünde evlilik karısı bile adamın naptığıyla ilgilenmiyor size ne oluyo anlamıyorum.
+1 yılAllah seni bildigi gibi etsin ileride kizin olursa ve aldatilirsa gorursun gununu o kadini da anlarsin belki
41 Yorumla
Soran+1 yılKadının nesini anlayayım ya? Kadının umrunda değilim kendi hayatını kurmuş boşanmak isteyen bi kadın. Bitmiş bir ilişki allah allah
Gizli Üye(36-45)+1 yılAkıl veren arkadaşlar gelicek şimdi.
evliyle şöyle olur böyle olmaz
bu sitede herkes evli herkes yasak herkes sapkın. iyi masum ayakları yapmayın.
kıskanman normal ama abartman saçma olur
032 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Sedefffe sen evli olmayanla ol
Cevap sahibi+1 yıl@Sedefffe burasının gerçekten ahlak konusunda muhteşem oldugunu düşünüyorsan bişe diyemicem
Cevap sahibi+1 yıl@Sedefffe bu senin dogrun herkesin fikri tercihi başka.
Cevap sahibi+1 yıl@Sedefffe ben yapıyorum dedimmi sana. burada ahlak bekciligi yapmak insanları eleştirmek saçma sadece
Cevap sahibi+1 yıl@Sedefffe herkes istedigini yaşar. ama böyle bi durumda oluncada gözleriniz nefretiniz kusuyor
Cevap sahibi+1 yıl@Sedefffe bulundugun ortama bak önce sonra eleştir diyorum lafı anlamıyorsunki.
bu sitede var olan insanların geneli bu kafada insanlar. sen ahlak ve düzgünlügü başka yerde ara
Cevap sahibi+1 yıl@Sedefffe senin şahsına yaşamına laf edenmi var ne yazmışım bu sitede diyorumm yaşananlar
Soran+1 yıl@Sedefffe Kendine bak o zaman ne ahlak bekçiliği yapıyosun?
Cevap sahibi+1 yılKafasının basmadıgı konu bu işte
Cevap sahibi+1 yıl@Sedefffe sen boşluktan yalnızlıktan napacagını şaşırmışsın gerçekten
Cevap sahibi+1 yıl@Sedefffe amaaan boşversene. tadını cıkart. burada gerçekmi sahtemi dogrumu yalanmı. duyar kasmaya gerek yok :)
Cevap sahibi+1 yıl@Sedefffe kafanda güzelmiş :)
Cevap sahibi+1 yıl@Sedefffe yaz bana muhabbet edelim :)
Cevap sahibi+1 yıl@Sedefffe dileme ozaman
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvli 2 çocuk babasıyla yatan birini neden kiskansin ki insanlar? Bunu parayla yapan insanlar zaten hergün böyleleri ile oluyorlar tek farkın sen ücretsiz yapıyorsun
12 Yorumla
Soran+1 yılBirinin karısı olunca da fark ev işleri ve seksi parasız yapmak oluyor zaten. Yoksa hizmetçi de yapar bunları. Ataerkil toplum. Laf sokarken biraz düşünün ya.
Cevap sahibi+1 yılAdı üstünde karısı oluyorsun aile kuruyorsun. Evli daha bosanmamis adamın altına yatmıyorsun.
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Eşinden ayrılsada görüşmeye vakit geçirmeye devam edecekler belki durumu kurtarır boşanmazlar bile..
22 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir boşanmayabilirler ama bir seneden uzun süredir ayrı yaşıyorlar bu durum zaten değişmez. Ben bunu kabul ederek sevgili oldum
Kıskanman gayet normal hayatın boyunca böyle geçicek hep çocukları var olucak eşiyle görüşmek zorunda kalacak
00 Yorumla
+1 yılkıskanman normal ama yapacak bir şey yok adam çok eşli.. ben olsam ikinizi birden idare ederdim😅
00 Yorumla
+1 yılAllah aşkına ikinci kadın olmak nedir ya? Öz saygın yok mu senin? Ayrıca normal falan değil sonuçta o adamın hala nikahlı karısı ve çocuğu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kadını görüyor diye rahatsız olman normal belki normal de çocuklarını ihmal edemez öyle kabul ediyorsan göze alman lazım..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyapamadığımız ilişki evli biriyle sevgili olmak mı? djsljssşsn iyi misin sen? çok mu zor sanıyosun evli erkeği ayartmayı? djalsjsşsjzöz güncelin şaka gibi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Artık o kadar da abartma sen kıskanılacak durumdasın asıl
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18b cevap paylaştı. Adam şanslı birini bosamadan yedeği hazır. Bir an önce bosansada seni alsa
00 Yorumla
+1 yılAyrılsa da kiskanmaya devam edeceksin. Taaa ölene kadar.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıleminim eşine ayrılmayalım diye yalvarıyordur
18 Yorumla- +1 yıl
Isterse adam gercekten bosanmak istesin yinede bu normal bisey degil adam evli evli nikahli ve baskasi ile gunu gun ediyor
Soran+1 yıl@mavikelebekdeniz Karısı sen kadar takmadı kanka ya sal
Cevap sahibi+1 yıl@mavikelebekdeniz bence de normal değil çocukları var bir de ama karaktersiz erkekler ve kadınlar var olmaya devam ettiği sürece bu olaylar devam edecek
Cevap sahibi+1 yılnjnshxbnsvnxbdxbzav biz bekar bizle evlilik düşünen erkeklerle çıkıyoruz diye kudurduk
Soran+1 yılEvlilik düşünmeyen taraf benim? Evlilik dışında çabası olmayan köylü dertleri
Cevap sahibi+1 yıljeddjbhaadb köylü dertleri mi mezarın altına girince görürsün sen evli erkeklerle takılıp evliliksiz zina günnahı neymiş
Soran+1 yılKöylü dertleri evet.
Cevap sahibi+1 yılköylü mü mezara girince hepimiz görürürz köyü de kasabayı da. oo. rospuluk şehirli olmak olmuşsa. Allah'a şükür evli erkeklerle yatmadım. o evli erkekler karısını bin defa aldatsın boşanmak istemiyorlar zaten evlendiyse çoğu o kadın yanlarında olsun diye ve evdeki düzenlerini bozmak istemiyorlar mallar bölünsün istemiyorlar, nafaka ödemek istemiyorlar anca kaadın boşar kapının önüne koyar senin takıldığın adamı
Gizli Üye(25-29)+1 yılDemek ki arkadaslarimizi ailemizden esimizden colugumuzdan cocugumuzdan uzak tutacagiz baska yolu yok saka gibi
01 Yorumla- +1 yıl
👌👌👌
Gizli Üye(30-35)+1 yılArada uçurum yaş farkı var. Adamın seninle ileriye dönük birseyler düşündüğünden emin değilim.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen onunla evlilik düşünmüyorum. İleriye dönükten kastınız nedir
Cevap sahibi+1 yılAmacın takilmalik
+1 yılAçıkçası nasıl yaşadığın umrumda değil
Ama şunu düşün bir karısı boşanmak istiyormuş yorumlarda yazmışsın adam da boşanmak istiyorsa tek celsede biter
Neyi bekliyorlar bu kadar uzun süre00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapamadığımız ilişki için kudurmak? Kumalığı kıskanacağımızı sanmıyorum 😂
00 Yorumla
+1 yılKötü hissetmene gerek olan bir durum yok çocuklarını görmek isteyecek her zaman sonunda sana gelecek sonuçta
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet şimdi de öyle yani çocukları zaten sorun değil ilgili olması hoşuma bile gider. Ama ne biliyim dışlanmış hissettim bi an sordum
- +1 yıl
Dışlanmakla alakası yok dert etme öyle şeyleri
+1 yılBu hep böyle devam edecek çünkü sen onun hayatinda hep ikinci olucan
01 Yorumla
Soran+1 yılŞu an bile 2. değilim.
Bak canim kiskanman normal asik olmussun.
Ama bunu unutma o ayrilmadigi müsetce mutlu olmassin.10 YorumlaLa kes s*cmik seni bir de guncelde millete havlamissin bir ömür mutsuz olursun insallah m*tres seni
10 Yorumla
+1 yılMetresligine bir kılıf uydurmussun ve bunuda normallestirmeye calisiyorsun komik..
11 Yorumla- +1 yıl
Bide haklıymış gibi kıskanıyor te Allahım ya
sevgilim 😐😒
evli sevgilim 🤢😳
benden 18 yaş büyük evli sevgilim 🤮😱
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibi kızların awına kym
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye sana bakmayacak kadar akıllu oldukları için mi
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇocuklarındanmı kıskanıyosun? Ve boşanmadan ilişki yaşamanı tavsiye etmem her şey anın da değişebiliyor suçlu sen olursun falan .
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 822 cevap paylaştı.
+1 yılE normal bi durum bu kaç yaşındasınız merak ettim
011 Yorumla
Soran+1 yıl22 yaşındayım o da 40
- +1 yıl
Hmm nasıl başladınız?
Soran+1 yılSosyal medya
- +1 yıl
Hmm o zaman farklı yerlerde yaşıyorsunuz demi
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Evlenecek misiniz takılıyor musunuz
Soran+1 yılBenim evlilik düşüncem yok. Ama hayatımı bile geçirmeye varım belli olmaz
- +1 yıl
Vücudun nasıl?
Soran+1 yılKonuyla alka?
- +1 yıl
Adımı etkilemişsin ya nasıl biri olduğunu merak ettim
- +1 yıl
Cevap verip vermemekte özgürsün
+1 yılBaşka adam mı kalmadı dünyada?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı.
+1 yılYani kıskançlık doğanda var
00 Yorumla Evliyim nerden bulsun sende olmaz olamaz
00 YorumlaNasıl yanına gdiip kalıyorsun sinir krizi geçirdim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
m +1 yılGeçmiş geçmişte kaldı geleceğe düşünmen lazım.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 481 cevap paylaştı.
+1 yılNie ayriliyorlar peki
00 Yorumla
+1 yılmetres olduğun için olabilir mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal tabi. Seni bırakıp kendi hayatına gidiyo
116 Yorumla
Soran+1 yılBen de onun hayatıyım ama
Cevap sahibi+1 yılÖyle tabi de. Karısıyla olduğunu düşününce insan üzülür. Sana yaptıklarını ona da yapıyo olması falan kötü
Soran+1 yılYani şu an yapmıyo ama sonuçta vaktinde yapmış çocuk bile yapmış bazen koyuyor bu fikir.
Cevap sahibi+1 yılNerden biliyosun yapmadığını. Aynı yatağa giriyorlar sonuçta
Cevap sahibi+1 yılPardon ayrı yaşıyorlar demişsin. Görmemişim orayı. O zaman niye sürekli beraber yaşamıyorsunuz
Soran+1 yılÇünkü ben başka bir şehirde okuyorum. Ayrı olmasalar evine gidip nasıl 20 gün kalayım yahu shsha
Cevap sahibi+1 yılNe bileyim başka bi evde kalıyısunuzdur. Veya o sana geliyodur falan gibi düşündüm ahaha çok karartma içini. Bazen evli olunsa da bi ilişki bitmiş olabiliyor. Ben de benzer Bi ilişki yaşıyorum ama seninkinin tersi 😂
Soran+1 yılOf allah kurtarsın ahahs
Cevap sahibi+1 yılKurtarmıyor valla. Benimki gizli hala ahahah. Ondan diyorum işte. Evlilik devam ediyor ama ilişki çoktan bitti. Kıskanmaya gerek yok yani
Soran+1 yılBoşanmayı düşünmüyor musun
Cevap sahibi+1 yılÖyle bi imkanım yok şu an. Böyle gülüyorum ama çok dertliyim o konuda ya
Soran+1 yılOf kadınlara çok üzülüyorum bu açıdan. Onun karısına da aynı şekilde keşke her kadının her açıdan özgürlüğü olsa
Cevap sahibi+1 yılEvet. En büyük pişmanlığım bu zaten. Ekonomik açıdan bağımsız olamadım. Olsaydım da toplum baskısından dolayı da sıkıntı yaşardım. Hiç böyle bi duruma girmeseydim diyorum ama napıyım gönlüm kaydı bi kere 😂
Soran+1 yılİnsanız napalım😅
Cevap sahibi+1 yılÖyle tabi. Bi de insan içinde biriktiriyor ya sürekli o kötü oluyor. Birine anlatıyım desen kime anlatcan. Gider birine söyler falan başına iş alırsın. Öyle kendi içimde kurup duruyorum 😢
Soran+1 yılBenim için de öyle. İlişkimi kimseye anlatamıyorum. Erkekler öyle rahat ki sevgilimin tüm arkadaşlarıyla tanıştım. Ben birine anlatsam hayatım kararır
Gizli Üye(18-24)+1 yılAranizda 18 yaş mi var 🙄🙀🙀🙀
05 Yorumla- +1 yıl
Sorun adamin evli olmasi degilde aralarinda 18 yas olmasi mi?
Soran+1 yıl@mavikelebekdeniz İkisi de sorun değil aslında
Cevap sahibi+1 yıl@mavikelebekdeniz adam boşanmiş ki
- +1 yıl
Bosanmamis evli hala
Soran+1 yıl@mavikelebekdeniz Sen çocuk musun ya? Kağıt üstünde anlamıyor musun?
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha az kal , o ne be 15 / 20 gun.
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden? Sakıncası ne ki. Zaten önceden daha az kalırdım şimdi rahatım
Cevap sahibi+1 yılNebilim boyle onu hayatinin merkezine koyman yanlis bence. Sanki kendine ait bir hayatin yokmus gibi.. yani inshallah yaniliyorumdur ve sizde durum oyle degildir. Ama boyle iliskilerde kadinlari cok cabuk harcarlar
Soran+1 yılYa harcamaz da ben çok seviyorum sadece. Okuyorum tüm hayatım o değil ama çok düşünüyorum buna engel olmakta zorlanıyorum. Takıntı gibi biraz da ama seviyoruz bundan şüphem yok
Gizli Üye(18-24)+1 yılKarısını boşayan aldatan senide boşar aldatır
10 Yorumla
+1 yılAilesi biliyormuebunu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılAnormal
00 Yorumla
+1 yılNeden mi 😂😂
00 YorumlaDeğil
00 Yorumla
+1 yılAssla normal değil sacmalama
00 Yorumla
+1 yılEvli sevgilin mi
00 YorumlaEsra Erol ilgileniyor bu konularla :/
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKorunmayı ihmal etme
02 Yorumla