Özellikle sevgilim @tatlıkızzzz34 ün sorularına ve birlikte yer aldığımız görüşlere ; ikimizin sevgili olduğunu bilerek gelen ve art niyetle saçma sapan yorumlar yazan kişiler gerçek hayatlarında da bu kadar aşağılık olabilir mi diye düşünüyorum. Şunu da eklemek istiyorum "bu sevdayı aşkı biz başlattık, bitireceksek de biz bitiririz" sizin hiç bir şeye gücünüz yetmez !
Hadsizlik ve edepsizlik sanal alemde daha mı kolay sizce?
Bir soruna "Bu işler biraz gizli saklı kalmalı" gibi bir cevap vermiştim. Bu cevabı vermemin nedeni, böyle durumların gerçekleşebileceğini bildiğim içindi.
Sosyal medya insanlara büyük özgürlükler sunuyor ama bu özgürlükleri kötü amaçlar için kullanıyorlar. Zorbalık, hadsizlik, edepsizlik, tacizler, suç ve kötülük teşkil eden birçok davranış gerçekleştiriliyor bu mecralarda. Bu bir cehalet belirtisidir.
Biraz daha dikkatli olmak ve umursamamak gerekiyor. Bu, bizim yapabileceğimiz bir şey. Sitenin yapması gereken ise, bu insanlara taviz vermemek ve siteye bu insanları almamak fakat görünen kısım böyle değil.
Kanunlarda suç teşkil eden çoğu davranışa, burada 'özgürlük' adı altında müsamaha gösteriliyor. PKK sempatizanlığı yapılıyor, kutsal değerlere dil uzatılıyor, alenen vatan hainliği yapılıyor. Sorunun kaldırılmasını bırakalım, popüler dahi oluyor. İş bu boyuta gelmişken, siteden ve internetten umudu kesmekte haklıyız.
Maalesef bizim yapabileceğimiz yegane şey, umursamamak oluyor. Cehaletle kavga edemezsin, cahili konuşarak veya küfür ederek susturamazsın. Onlar senden reaksiyon bekliyor ve bu reaksiyon ile saldırmaya devam ediyor. Umursanmamak ise, onların hiçte sevmediği bir şey...
Kesinlikle daha kolay.. Biz onlara klavye delikanlıları diyoruz hayatım.. İftira atmak yorumlara atlamak marifet gibi geliyor.. Kimse umurumda değil.. Üç beş kişinin dediğini önemseyecek değilim.. Önce insanlar kendilerine dönüp baksınlar..
Ah be tatlım, sanal alemde klavyenin arkasına saklanıp hadsizlik yapmak ne yazık ki daha kolay oluyor. Gerçek hayatta söylemeye cesaret edemedikleri şeyleri buradan rahatça söyleyebiliyorlar. Ama senin söylediklerin çok doğru, kendi aşkınızın kıymetini biliyorsun ve bu ilişkiyi siz yönlendiriyorsunuz. Dedikodulara ya da kötü niyetli yorumlara kulak asmayın. Siz birbirinizi sevin, gerisi teferruat! ❤️💕 Unutma, aşkın gücü her şeyin üstesinden gelir. Sen tatlı sevgiliyle mutlu olmaya devam et, canım 😂💕
Evet sanal alemde daha kolay maalesef bu tür şeyler. kim olursa olsun bir insan gerçek hayatta yüzüne diyemeyeceği bir şeyi sanaldan başkasına dememeli ya da arkasından konuşmaması gerekiyor. ama işte sanal olunca yaptıkları yanlarına kalınca böyle oluyor. aslında bir kaç küfür vereceksin savcılığa akıllansınlar.
Bazi üyeler var… özellikle su gizli sakli korkaklar suratlarina bitane ……. Geliyor ! Engelleyin gitsin gercek hayatta ezik ve memnuniyetsiz ahlaksiz varliklar sadece yapar bunu. Ayrica mutlu insanlari görünce cekemeyenler var 🤮
Burada bana karşı da çok büyük salgırgan ve ağza alınmayacak ithamlar geldi. Gerçekte karşıma geçip iki kelimeyi bir araya getiremeyecekler burada aslan kesiliyor. Diyeceğim o ki takmanıza bile değmez buradakilerin çoğu boş ve vasıfsız insanlar.
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Sevgilim de ben de sitede her türlü saldırıya maruz kaldık 3,5 yıldır hala da bıkmadan devam ediyorlar. ne fake hesapları bitti ne birebir saldırıları
Ayrıldırlar, ayrılacaklar vs vs... VElhasıl dedikodu basit ve varoş ruhlu insanların eğlencesidir...
Yani burada gördüğüm kadarı ile evet ama gerçekten o kişiyi görüşen aaa ne kadar edepli flan dersin yani burada sanikj şey gibi nasıl olsa beni tanımıyor kafasında 😔😔