Aşk İlişkileri Eşinizi veya Aldattınız mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Aldattım Aldatmadım Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Eşinizi veya Aldattınız mı? Cevapla Aldatma Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Silent20007866 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Hayır aldatmadim aldatmamda tabiyatimda böyle bir şey yok 1 0 Yorumla
Sellçuk35 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Eşim yok olsa aldatmam sevmiyorsam ya da başka bir durum olurda anlaşamiyorsak ayrılırız. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hayır ama ilerde eşimin beni haberim olması halinde aldatmasını isteyebilirim 0 6 Yorumla halemsu +1 yıl Ne içtin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır gerçek bu söylediğim, dinlemek isteyen merak eden olursa sebeplerini aciklayabilirim Yorumla halemsu +1 yıl Bunun neyini merak edeyim saçmalık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana göre saçmalık sen mağarana dönebilirsin Yorumla halemsu +1 yıl Ben magarama döneyim güzel kardeşim değilim çünkü Yorumla halemsu +1 yıl Ga vat* Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Aldatatmam o kadar karaktersiz değilim. 1 0 Yorumla
sozaramızdakalacak Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aldatmayan yoktur? Sadece fırsatı olmamıştır 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Aldatmaya karsiyim bana haber versin ben zaten izin veririm gizli islere karsiyim ama 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Eşimi veya aldatmadım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kusura bakmayın😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Farklı o konular karıştırma çok Yorumla
doktorcıvaanım Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Sevgilimi aldatmıştım ama pişman olmadım 1 2 Yorumla halemsu +1 yıl Bu nasil bi kafa Yorumla doktorcıvaanım +1 yıl @halemsu herkesin kafası seninle aynı olmak zorunda değil Yorumla
halemsu Takip Et Yoda Yaş: 85 , eic 100% +1 yıl Bu nasil bi soru 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Yanlış oldu biraz 😅 Yorumla halemsu +1 yıl Djsjjs Yorumla halemsu +1 yıl Aldatmak şeref yoksunluğudur bende şeref yoksunu değilim aldatmam Yorumla Soran +1 yıl Yürü be 😅 Yorumla halemsu +1 yıl Sen peki? Yorumla Soran +1 yıl Yok olmadı ama sohbet etmişliğim oldu o da çok uzun sürmedi Yorumla halemsu +1 yıl O da aldatmak Yorumla Soran +1 yıl Hayır ya yüzmü bile görmedi Yorumla halemsu +1 yıl Ne tarz konuştunuz? Yorumla Soran +1 yıl Normal ama arada bir illaki cinselliğe girdi Yorumla halemsu +1 yıl Her türlü aldatmaktır bu. Kocanin bi kadinla cilvelestigini hatta cinsel konuştuğunu düşün Yorumla Soran +1 yıl Pişman oldum zaten Yorumla pamelyan +1 yıl Bunu ben de yaşadım buna karşı konulamıyor fiziksel yaşamamaktan daha zor Yorumla Soran +1 yıl @pamelyan nasıl Yorumla halemsu +1 yıl Pamelyan niye evlisin o zaman? Aynısını eşinin yaptığını düşün bu bi bahane degil ya Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla pamelyan +1 yıl Evli değilim geçmişten bahsediyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet oda beni aldatti ama 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Aurılmadın mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayir beraberiz hala açık ilişki yaşıyoruz artık o erkeklerle ben kizlarla biribimize haber vererek tabiki Yorumla halemsu +1 yıl Bu nasil kafa ayrilin madem birlikte olmanin anlami ne Yorumla djvkskckz +1 yıl Bune anasını satym kimin kime soktuğu belli değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @halemsu birbirimizi seviyoruz ama ikimizinde farkli fantezi ve zevkleri var dolayisiyla sadece zevk amacli baskalariyla oluyoruz ama duygusal olarak birbirimize bagliyiz Yorumla halemsu +1 yıl İgr encsiniz midem bulandı Yorumla halemsu +1 yıl Bide normal gibi anlatiyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @halemsu senin midenden bizene yahu Yorumla halemsu +1 yıl Esc tan farkiniz kalmamis tek fark beleş. Belki öylede değildir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @halemsu bize normal sen isine bak Yorumla halemsu +1 yıl Kıyamet kopsa artık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @halemsu kiskanc Yorumla halemsu +1 yıl Baya kıskandım ahlak yoksunu degilim diye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @halemsu aferin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hayır aldatmadim aldatmamda tabiyatimda böyle bir şey yok
Eşim yok olsa aldatmam sevmiyorsam ya da başka bir durum olurda anlaşamiyorsak ayrılırız.
Hayır ama ilerde eşimin beni haberim olması halinde aldatmasını isteyebilirim
Ne içtin?
Hayır gerçek bu söylediğim, dinlemek isteyen merak eden olursa sebeplerini aciklayabilirim
Bunun neyini merak edeyim saçmalık
Sana göre saçmalık sen mağarana dönebilirsin
Ben magarama döneyim güzel kardeşim değilim çünkü
Ga vat*
Aldatatmam o kadar karaktersiz değilim.
Aldatmayan yoktur? Sadece fırsatı olmamıştır
Eşim yok ama kız arkadaşımı aldatıyorum
Aldatmaya karsiyim bana haber versin ben zaten izin veririm gizli islere karsiyim ama
Eşimi veya aldatmadım
Kusura bakmayın😅
Farklı o konular karıştırma çok
aldatmadım
Sevgilimi aldatmıştım ama pişman olmadım
Bu nasil bi kafa
@halemsu herkesin kafası seninle aynı olmak zorunda değil
Sen aldattin mi
Bu nasil bi soru
Yanlış oldu biraz 😅
Djsjjs
Aldatmak şeref yoksunluğudur bende şeref yoksunu değilim aldatmam
Yürü be 😅
Sen peki?
Yok olmadı ama sohbet etmişliğim oldu o da çok uzun sürmedi
O da aldatmak
Hayır ya yüzmü bile görmedi
Ne tarz konuştunuz?
Normal ama arada bir illaki cinselliğe girdi
Her türlü aldatmaktır bu. Kocanin bi kadinla cilvelestigini hatta cinsel konuştuğunu düşün
Pişman oldum zaten
Bunu ben de yaşadım buna karşı konulamıyor fiziksel yaşamamaktan daha zor
@pamelyan nasıl
Pamelyan niye evlisin o zaman? Aynısını eşinin yaptığını düşün bu bi bahane degil ya
Aynen
Evli değilim geçmişten bahsediyorum
bekarim hayir
Eşim yok
Evet oda beni aldatti ama
Aurılmadın mı
Hayir beraberiz hala açık ilişki yaşıyoruz artık o erkeklerle ben kizlarla biribimize haber vererek tabiki
Bu nasil kafa ayrilin madem birlikte olmanin anlami ne
Bune anasını satym kimin kime soktuğu belli değil
@halemsu birbirimizi seviyoruz ama ikimizinde farkli fantezi ve zevkleri var dolayisiyla sadece zevk amacli baskalariyla oluyoruz ama duygusal olarak birbirimize bagliyiz
İgr encsiniz midem bulandı
Bide normal gibi anlatiyorsun
@halemsu senin midenden bizene yahu
Esc tan farkiniz kalmamis tek fark beleş. Belki öylede değildir
@halemsu bize normal sen isine bak
Kıyamet kopsa artık
@halemsu kiskanc
Baya kıskandım ahlak yoksunu degilim diye
@halemsu aferin