Açıkça konuşalım hiç eşinizi aldattıniz mı doğru konuşalım bide aldatanlar bir kereligine mi mahsustu yoksa arada bir mi ?
Cevabın nedir?
+1 yılHem konuya yakın, hem de konudan uzak olacak ama,
Bir belgeselde izlemiştim. Eş değiştiren çiftler hem farklı tenleri duyumsamanın zevkini tattıklarını, hem de eşlerinin bundan haberdar olmaları hasebiyle birbirlerini kandırmamış olduklarını, birbirlerine olan güvenlerinin de tazelendiğini ifade ediyorlardı. O insanlar bu tercihte hemfikir olup anlaşabilmişler demek ki. Bence, ilişkide bunları da sorabilmeli çiftler birbirlerine. Kişilerden birinin bunu istemediği halde diğerinin ondan habersizce bunu tatbiki, evet aldatmak. Ama örnektekinin aldatmak olduğunu düşünmüyorum, çünkü çiftler birbirlerini kandırıyor değiller, her şey açık ve dürüstçe. Benim fikrimi söylemek istersem; arzum bu olmazdı. Bir gün eşimden/sevgilimden (bu yalnızca cinsel manada değil, her duygu açısından) tatmin olamamaya başlarsam, bunu onun yüzüne söylemeyi isterim, ardından iş çevirmeyi değil. Evet, arada aşılamayan sebepler barınıyor olabilir, ayrılmak zorlayıcı olabilir, ama bu sebepler bana onu kandırma hakkını veremez, vermemeli.32 Yorumla- 8 ay
En İyi Cevaplar
hergun aldatıyorum. onların hepsi benim bebeklerim.. <3
62 Yorumla
Her erkeğin kıyıda köşeye ali kemal diye kayıtlı bir metresi vardır sevgili arkadaşım. Aldatmıyorum diyen erkek yalan söyler. Gerek sevgili, gerek eş, gerek flört. Ancak bunun içinde bir art niyet aramak yanlıştır, zira bu sadece bir cinsel doyumdur.
Hal böyle olunca, alikemalleri arayıp aramamak biraz irade meselesidir. Ancak geneli arar. Farkı atlamadan tekrarlıyorum, irade arayıp aramamak arasındadır. İstisnasız her erkeğin bir ali kemali vardır.
Umarım bu postu sevgilim okumuyordur.04 Yorumla- +1 yıl
Genellemene tüküreyim sadece.
- 8 ay
İstisnalar var.
link :D
142 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
45Cevap
eski eşimi aldatmadim bana hep soğuk durdu halde yine aldatmadim hatta sevgisini görmedim halde yinede aldatmadim.
hem eşini aldatan erkek benim için erkek sayılmaz.60 Yorumlagenelde Erkekler aldatır intibası çok yüksek gözüksede aynı oranda evli kadınlar da eşlerini aldatmıştır soru bu değilse de açıklama yapma isteği doğdu birden aldatmak o kadargeniştir ki sen hangi anlamda sordun cinsellik mi ?
21 Yorumla- 8 ay
Evet, hatta kadınlarda daha çok bile olabilir.
+1 yılEvli değilim ama bu işin vicdan azabı büyük. O kadının yüzüne her baktığımda aklıma gelir uzun vadede hayır gelmez o ilişkiden. Bunu bildiğimden ötürü adımlarımı bilerek atarım. Evlilikte aldatma varsa o ilişkiden hayır gelmez.
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo beni aldatmıştı çok üzüldüm çok ağladım sonra o da baba izin verdi bende onu aldattım şimdi eşit olduk ama onun bilgisi vardı aldatma saylırsa
78 Yorumla- +1 yıl
nasıl yani? eşin senin bir başkasıyla yatmana izinmi verdi?
- +1 yıl
Bi nasıl bir birliktelik
- +1 yıl
keyfinize bakın.Nasıl kafanız rahatsa :)
+1 yılPlaystation 2'mı playstation 3'le aldattım 4e param yok hayırlısı inşallah
32 Yorumla- +1 yıl
4 çıktımı la:D
- +1 yıl
Baya oldu :D
8 ayBir kere mi aldattın, arada bir mi? Yaptıklarından pişman mısın yoksa aklın hâlâ yapamadıklarında mı? Açıkça konuşalım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir kerelik. tövbe ettim . Allah korusun bir daha yapmayayım
61 Yorumla- +1 yıl
Bence bir defa yapan gene yapiyor
+1 yılAra ara geliyorlar. Canımı çok yakıyor, çok acıtıyor. Aldatmak değil ama onu aldattığımı istediğim zamanlar oluyor. Canı yansın, üzülsün, kölesi olmadığımı anlasın diye ama bunu bile yapamıyorum. Gurursuz bir insan oldum, haysiyetsiz...
02 Yorumla- +1 yıl
Ondan biraz kopabilsem başka türlüde anlatacağım ama olmuyor. Nefret ediyorum kendimden.
+1 yılbizi aldatan bizden değildir. bilen bilir ne anlama geldigini.
40 Yorumla
+1 yılAldatmaktırken sex esnasında daha çok zevk duyduğunu söylüyor insanlar o açıdan bakılırsa herkes heryere girip çıksın ben seninkine sen benimkine... bence bunların tedavi görmesi lazım sapkın bir düüşünce kabullenip tedavi görün
20 Yorumlabir erkek çok sevdiği eşinii nasıl aldatsın severken aldatmaz bence aldatınca yuzune her baktığında vicdan azabı çeker diye düşünüyorum
20 YorumlaAldatma diye bir şey yok.anlaşamıyorsan ayrılırsın yoluna devam edersin . Zaten Allah katında en büyük günahtır ""zina"""
20 Yorumlaolsada aldatmasak :(
ciddi bir ilişki yok yaş 18
yanlız olsa kattiyen aldatmam
babam kendi elleriyle öldürür beni :)10 Yorumlaayrıca doğru konuşalımdan başlayarak sen aldattınmı ? vicdan azabı mı
00 Yorumlabnde bekarım hiç aldatmadım ama 2 kez aldatıldım bn sewdiğime sadık biri olurum ama ben evli bir kaç insanla bişyler yaşadın
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 406 cevap paylaştı. Liptonu didiyle aldattım burçağıda ikramla aldattığım oluyor
11 Yorumlaeşim yok, ama hiç bir sevgilimi aldatmadım, uzun süre beraber olduğumu bile ve yurt dışında olduğumda bile
20 Yorumla
+1 yılevli değilim lan daha manitalarımı aldatmadım ben hiç :D kaldıki karımı aldatıyım adi bir insan değilim
20 Yorumla
+1 yıl3 eşim 36 tane çocuğum var.aldattım eşlerimi defalarca
00 Yorumla
+1 yılHiç kimseyi aldatmadım. Aldatmaya da niyetim yok. Bana yapılmasını istemem çünkü.
20 Yorumlaevlenmedim ama sevgililerim oldu onlarıda hiç aldatmadım.
10 Yorumlabenim ne eşim var ne sevgilim ama asla yapmam ayıp günah değil mi
20 Yorumlaeşim yok ama kız arkadaşlarımın hepsini aldattım hatta bir tanesini kardeşiyle aldattım ahahahaha gercegi ögrendiginde görmeliydiniz ahahahahahah :):): yazamıcam çok komikti beaaaa
02 Yorumlaaldatmayan erkek yokdur henüz aldatmamış erkek vardır .D
21 Yorumla
+1 yılAldatmam demek yanlış. Aldatmak istemiyorum demek doğrudur. Aldatmak sadece karşı cinsle seks yapmak değildir sonuçta dimi...
00 YorumlaKocam yok daha erken ama aldatmam sadik biriyimdir :)
32 Yorumla- +1 yıl
bravo
- +1 yıl
tam isabet olur
+1 yılSadakat ödüldür, ihanet ölümdür
İhanet edecek kadar adi şerefsiz değilim20 Yorumlaeşi bulduk aldatması kaldı.
215 Yorumla- +1 yıl
NAH BULURSUN BU KFA İLE
- +1 yıl
cinsel hayatım sektede.
gerginim - +1 yıl
tamam aha gittim. bir ara görüşelim
- +1 yıl
hemen izah ediyim arkadasım. evde bir parti vermistik arkadaslarla, dogal olarak biraz kafamız iyi olmustu. herkesin icinde cok yersiz ve densiz bir saka yaptı. onunla olan seks hayatımla ilgili ve gercekten alay konusu oldum. aslında sacma bir hırstı benimkisi ama o an ki ruh haliyle dogru gelmisti. detaylara gerek yok sanırım. ama aldatmanın her turlusune karsıyım, gercekten aldatan insan sadece kendini aldatmıs olur ve gercekten kisilik bozuklugudur ihanet ve yalan.
Soran+1 yılÖnemli olan ders almak bnce
- +1 yıl
:))))) olsa aldatacan yani
- +1 yıl
:)))) olsa aldatacan yani
- +1 yıl
hayir o cikmiyor ama cevabina cok guldum :) tanisalimmi
- +1 yıl
Merhaba bekarmısnız
Gizli Üye(36-45)+1 yıluydum bir kere şeytana.. hamileydi bizimki. dayanamadım perhizi bozdum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaldatmadım ama eşini benimle aldatmalarına izin verdim.Heyecanı bir başka
00 Yorumlaeşim olunca konuşalım
22 Yorumla
Soran+1 yılTmm ben seni burda bekliyorm ;D
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCanim baska kadin cekerse hemen aldatirim :-) ama karim yokkkk
00 Yorumla
+1 yılhiç kimseyi en önemlisi kendimi hiç aldatmadım.
20 Yorumlaeşimiz derken karımız yoo daha ben evlenmedım
00 YorumlaOlsa da aldatsak. :PP
00 YorumlaEvli değilim. Sevgilimi aldatmadım
30 Yorumlaİnsan aldatmak için sevmez ki :(
30 Yorumlaevli değilim olsamda aldatmazdım.
24 Yorumla
+1 yılHep sadık bir koca oldum o.O
20 Yorumlaeşim yok ama aldatmam asla
10 Yorumla
+1 yıleşim yokki aldatayım aldatırmıyım aldatmam
20 Yorumlaaldatacak bir eşim olmadı:D
10 Yorumla
+1 yılİnşallah aldatmam..evlenirsem
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 725 cevap paylaştı. çok şükür hiç eksik bırakmadılar beni.aldatmadım.
10 Yorumla
+1 yılHiç eşim olmadı
41 Yorumla- +1 yıl
Olursa aldatırmısn
kadın güzelse neden aldatıyım kardeşim
00 YorumlaEvli değilim, öyle bi' sıkıntım yok :)
00 Yorumlaaldatmak çok heyecanlı oluyor valla :D
01 Yorumla
+1 yılinsanlar nasıl keyif alıyosa öyle yapmalı
01 Yorumlabekarım ama sevgilimi hiç aldatmadım
10 Yorumla
+1 yılEşim olmadığı için aldatamadım
00 YorumlaEvet aldattım.
516 Yorumla- +1 yıl
ya niye hemen -1 askolsun. herkes hata yapar. sanki siz 4x4 lük mükemmel insanlarsınız ve hiç hata yapmıyorsunuz. ya biraz dürüst olun, hemen sütten çıkmış ak kaşık moduna girmeyin. hiç mi aldatmadınız, hiç mi yalan söylemediniz, hiç mi iki yüzlü davranmadınız...ayrıca aldatmak sadece cinsel ilişki yaşamak değildir. kezbanlığın lüzumu yok.
- +1 yıl
Neden aldattın?
- +1 yıl
Bak insan önce bir sorar, nedenini öğrenir, sonra yargılar. Kaldı ki, kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yoktur yani. Herkesin özel hayatına saygı duymak gerekir. Teşekkür ederim arkadaşım sana sorduğun için, aldattım evet çünkü erkeklik gururumla oynamıştı benim bir ortamda. Hırs yaptım ve erkeklik egoma yenik düşüp, hem kendime hemde ona birşeyleri ispat etmek istedim. Doğru mu yaptım? Tabi ki hayır. Pişmanmıyım? Tabi ki evet. Kim kaybetti sonuç olarak? Tabi ki ben.
Soran+1 yılSeninkide farklıymış kardeş
- +1 yıl
-11 olmus :) lan ne ezik ve iki yuzlu insanlar var be. butun kezbanlar ve yalaka ergenler de beni buluyor. daha tovbe bu sitede bir soruya ciddi cevap vermem :) kimseyi de ciddiye almam...bana - verenler ve yalaka gevsek ergenler...2 dk delikanlı olun. bana daha fazla - vermeyenin amk...simdi verin de bari bir ise yarasın...amk sibopları :)
- +1 yıl
benmde gururumla oynansa bende yapardım +1
- +1 yıl
eksi vermedim ama söylemek istediğim bir kaç şey var.(merak etme ahlak bekçiliği yapmıycam)
sadece şunu merak ediyorum bu erkeklik gururu dediğiniz şey karakterinizi hiçe sayacak kadar sizi düşürebilecek kadar önemli mi?
sürekli yapsan doyumsuzluk kişilik bozukluğu diycem ama bu farklı birşey. - +1 yıl
yani durumunuzu bilemem tabi sizin özelinizdir kim haklı kim haksız beni ilgilendirmez.
kaldıki bütün erkekler aldatır diyen de var hangisi doğru bilemedim ölçecek kadar erkek de tanımadım işin doğrusu.
bu arada açıklama yaptığın için teşekkür ederim niyetim sorgulamak değildi sadece basit bir merak. - +1 yıl
evet. ama ne alaka ? hayatım boyunca 1 tane mi sevgilim olacak yani. ya ne cahil insanlarsınız. düşünmeden konuşmuş olmak için konuşuyorsunuz. bu arada bana sürekli - veren ezikler. arkamdan konuşup solo takılacağınıza, yüzüme konuşun da düet yapalım. beyin yoksunu kezbanlar ve ergenler. sözüm meclisten içeri, bana - veren herkes üstüne alınsın :) sizin gibiler yüzünden bu ülke bu hale geldi zaten. hepiniz döl israfısınız. çocuğu olmayan insanların, şükretme sebebisiniz.
- +1 yıl
Erkeklik gururumla oynadı derken odamı sana ihanet etti yoksa hakaret mi etti
+1 yılAldatmadım :D
40 Yorumladaha neler.
00 Yorumla
+1 yılosbir sayılıyomu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyokki..olsa aldatmam.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlmayan eşimi ve kız arkadaşımı hiç aldatmadım
10 YorumlaEvliyken Aldatmadım.
10 Yorumlaallah göstermesin
10 Yorumla
+1 yılyok aldatmıyorum :P
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi