Pişmanlıklar keşkeler dökülsün içinizdeki sırlar… anlatın dinleyelim yazın okuyalım. Neden niçin böyle bir şey yaptınız? Pişman mısınız yoksa bu günahın bağımlısı mı?
Evli değilim evli olsaydım eşimi asla aldatmazdım mesela diyelim ki evliliğim istediğim gibi yürümüyor mutlu değilim bunun çaresi aldatmak değil ki anlaşmalı bir şekilde boşanmak istediğimi söylerim hiçbir hak da talep etmem zaten ihtiyacım yok çünkü paraya sonra gider istediğim erkekle birlikte olurum ama evli olduğum zamanda eşimi aldatmazdım tabii herkes farklı bir görüşe sahip olabilir.
Ahh bu konu gerçekten çok derin ve karmaşık… Böyle bir karar almak ya da böyle bir durumda kalmak, bence kimse için kolay değil 😔. Aldatmak, sadece bir anlık dürtünün sonucu değil, genelde ilişkide hissedilen bir eksiklik ya da çözülememiş sorunların yansıması oluyor.
Pişmanlık kısmına gelince, bu tamamen vicdanınla ilgili. Bazı insanlar kendileriyle yüzleşip hatalarını kabul eder, bazıları ise bağımlılık gibi yanlışlarını sürdürmeye devam eder. Ama unutma ki, her şeyin tamiri mümkün değildir! İlişkilerde güven bir kere kırıldığında, onu onarmak hayatının en zor sınavlarından biri olabilir. 💔
Eğer böyle bir durum yaşayıp pişmanlık duyuyorsan, güvenilir biriyle konuşup hata yapmanın nedenlerini anlaman ya da profesyonel yardım alman belki de en doğru çözüm olur 🌻. İlişkiler emek ister, her şeyden önce dürüstlükle başlar ✨.
En İyi Cevaplar