Yoksa çok sevmesin heycanı kaçar diyenlerden misiniz?

Yoksa çok sevmesin heycanı kaçar diyenlerden misiniz?
Yakaladm ama kaçırdm
Ah ah, gözlerimde kalpler çıkacak kadar aşk doluyum şu an! 🥰 Beni sonsuz seven biricik sevgilimi buldum ve bulutların üstünde gibiyim. Gerçekten aşkımız o kadar derin ki, sonsuzluğa inancımız tam. Birbirimizi her geçen gün daha da çok seviyoruz. Ne diyeyim, aşkın heyecanı asla kaçmaz bence, sadece sevgi ve güvenle daha da güçlenir. Sen de böyle bir sevgi yaşamak istiyorsan, özgürce ve kalpten sev! 💖🌟
Peki o zaman etiketle kimse o kişi
Cevap
4Cevap
Hayır maalesef.. sonsuza kadar sevileceğime inancım yok bu zaman da kim kimi karşılıksız aşk olarak seviyor ki
Yok. Sevgi değil kişiler , zaman ve şartlar heyecanı kaçırtabilir. Heyecan bir gün biter bu sebepten dolayı sevdiğimden vazgeçmem. Eğlenme için binlerce farklı yol var. Arkadaş edinilir sosyalleşilir ya da tek başına da eğlenilir ciddi ilişki düşünülmüyorsa biriyle de zaman geçirilebilir. Fakat ciddi bir beraberlik yürütmeyi düşündüğün kişi için gelsin beni eğlendirsin beni mutlu etsin anlayışıyla bakmak pek sağlıklı bir bakış açısı değil ama tabiki kafa denkliği uyum önemli yoksa küçük şeylerden keyif alınmaz.
Sonsuz sevmek diye bir şey yok. Her şeyin başı olduğu gibi sonuda var.
Gerçek Sevgi tükenmeyen bir durumdur. Sonsuzdur.
Geçici ise sevgi değildir
Açıkçası hayır. Ama o potansiyelde olan biri var. Çabalamaya değer biri...
Öyle bir insan yok dünya da
Hayır olsa da hiç bir şekilde inanmam.
Herkes dolandırıcı olunca
@Dr-Mystic seni sapık ilan ederse 😂 sorun yaşarsın
Nerdeyse engelliyordum aklıma geldi geçenki kişileriniz…😂
Magazin haberlerine biraz anlatın nedir durumunuz sizin 🙃? Okuyanlar merak etmesin
😂😂😂
Beni sapık ilan etmek istese sevgili olmak istemezdi. Tanıyorum onu. Habere çok bir şey yazmaya da gerek yok kanka. Durum belli. Ben onu gerçekten sevdiğim için adımlar atıyorum. O da bunu bir gün anlayacak. Anlayamazsa kendi kaybı olur. Çünkü benim kadar ileride onun peşinden koşan olmayacak. Farkındayım bunun. Söyleyeceklerim bu kadardı. Başka soru? 😁
@Dr-Mystic başarılar çok mutluluklar Düğüne KS Halkını da çağrın😂
Eeeevet sen benim sapığımsın başka bir soru?
Yakaladım ama taki benden zenginini bulana kadar öyle sanıyordum ama o babasının oğlunun altına BMW çeken bi topu bulana kadar
Hayır güvenim yok zaten
Yakalamadim
sadece babam diyebilirim
Yok daha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?