Aşk dediğimiz o hırs dolu duygunun, aslında geçici büyük karşılıklı platonik aşk olduğunu zamanla öğreniyoruz aslında. Daha doğru ilişkilerin temeline, saygı, hoşgörü ve sevginin alması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü aşk zamanla yayılarak masumiyetini kaybediyor. Bu kaybedilen masumiyetin yerini hırs, bencillik ve sahip olma arzusu alıyor.
Daha ciddi boyutta ilişkilerin yürümesi için kesinlikle aşk olmaması gerekiyor. Karşılıklı saygı ve sevgi her şeyin üstesinden gelecektir.
Herkesin aşkı olan bakış açısı farklıdır ben ilahi aşkın daha önemli olduğunu düşünüyorum insanın kalbi niyeti zihniyeti temiz ise Allah o kişinin kalbine göre elbet verecektir belki şu an karşına bir nasip çıkmıyor Fakat o senin için belki en hayırlısı nasibin seni bir yerlerde bekliyordur Ben her zaman bu düşünce ile bakarım Evet şu an hayatımda birisi yok ama üzülmüyorum Demek ki benim için hayırlısı olan budur
Bence aşk diye bişe yok bu dünyada ben bulamadım buldum zannetdim ama karakdersiz insan çok (Allah yolunda olan aşk dan başka bir aşk yokbu dünyada bude yeterde artar şürkürler olsun)