eger bir kiz askini itraf ederse bu neden erkeklere tuaf geliyorr?
Neden bir kizin bir oglana acilmasi ters geliyor?
eger bir kiz askini itraf ederse bu neden erkeklere tuaf geliyorr?
Tuhaf geldiğini kim söyledi Adil Yıldırım falan mı 😃 İnsanları davranışları ile tek bir kategoriye indirgeyemezsiniz zira insan beyni sonsuza yakın kombinasyonda düşünce üretebilir o yüzden doğal yaşayın
yanii?
Yanisi doğal şekilde ilerleyin; olursa olur ve değer verirsiniz, olmazsa ayrılır yeni kişiler tanırsınız mevzu bu... Yani aşk acısı, yok onsuz yapamam o giderse ne yaparım gibi kaygı içeren düşünceleri yönetmeyi bilmeyen kişiler genellikle bu tarz yollara başvuruyor ve sonra herkes köşe bucak birbirinden kaçıyor. Gelişmiş ülkelerde mutluluk oranlarının yüksek olmasının birbiri ile ilişkili bir sürü sebebi var ve orta derece etkili ve zincirleme reaksiyon sonucu oluşan nedenlerden birisi de bu
Hmm anladimm tesekkur ederimm.. ama yok oyle demiyot kesinlikle onsuz yasiyamam felan. Yasiyoruzz cook sukur bir sekilde yanii.. sadece onu en kisa zamanda en guzel sekilde taniyip hayatima almak istiyorum sonsuza denk
İşte bütün olay da o yani bu tarz konularda insanlar rahat değil... Sağlıklı bir ilişkide zaten sonsuza dek almak amacıyla başlamazsin ki aşama aşama tanırsın, neyi seviyor neyi sevmiyor öğrenirsin, zaman gecirirsin ve uzun vadede iletişiminizi ve her anlamda uyumunuzu gözlemlersin ve duruma göre devam edersin.
Ama ülkede ekonomi ve hayata bakış açısı kavramlarında gelişmesi gereken bazı problemler olduğu için çoğu gencin hayali ev, araba, çocuk, evlilik... Oysa dünyayı gezmeyi isteyen, şirket kurup büyümek isteyen, bir spor dalında başarı yakalamak isteyen, meraklı ve hayat dolu gençlerin sayısı eskisinden bile daha çok azaldı
Bu skalada olay Afrika ve İsviçre arasındaki farklılıklar gibi; İsviçre'de insanlar keşfedecek şeylere erisebildigi için üreme oranları Afrika'ya göre çok daha düşük ve bu oranlar gelişmişlik duzeyi ile doğrudan ilişkili
Yani insanlar Maslow'un temel gereksinimler hiyerarşisinde temel konularda sıkışmış durumda
Düşündüğüm iki yüksek lisans konusundan birisi de bunun matematiksel algoritmalar ile işlenmesi zaten çok büyük problem
Cok tesekkur ederimm.. sadece o ilk adim onemli iste ikimizde atamiyoruzz atsak gelecekte ama olmuyor
Sebeplerini konuşup anlayın olay çözülür
Sagol
Rica ederim iyi akşamlar 🙂
😇
Cevap
9Cevap
düzen öyle gelmiş beklenti o yönde ondan halbuki çok normal olmalı
aynenn
Nerede? uzayda mı? Çünkü buralarda gayet doğal ve normal :D
nebilimm yaaaa burada isteeee :(
eveett cook hoslaniyorumm kendisindennn hemde ama iste is yerindenn kendiisii :(
yani dahada zor ona acilmakk
aahh be kardesimmm :( peki nasil yapacagim bunu
burada oyle bir yer yok :( ve kendisii bir aydirr burada degil onu baska yerlere yolluyorlar
yanii bizim sirketinn baska bi binasinaa yolluyorlar
istee karsilasmiyorummm :(
hahaa bakalimm deniceezz artikk haftayaa bide seyimizz var ozamann gorecemm umarimm.. VR game felan yapcazz oda bende ayni seyi secmisizzz
hahaha onu yaptiktan sonraa bayilacakmis gibii numara yapayimm hahahaha
hhahahaa amaa yaa uuff keskee oyle kolay olsa
bilmemm, korkuyorumm o ilk adimi atmaya
hahaha neyse tesekkurler :)
:)
Bunu sadece kezbanlar savunur, akli selim yetişkinler değil
bence ters değil açılmasa oğlan açar zaten onu
neden bana yalan söylüyor diye düşünüyor olabilir sonuçta ona göre bu bir yalandır uzaklaşş
ne yalani
abazanlar kızı kandırmak için seviyorum yalanı söylerler
huh anlamadim seni
anlam veremiyor...
hmm neyse sagol
gayet dogal sız utangacsınız
evet utancagiz amaa erkekler neden kizlarin acilmasini istemez?
ben daha ozguvenlı olmasını ısterım sen oylemısın
utancagimm bennn :(
taktık verebılırım
burdan verirsenizz sevinirimm :)
maalsef buradan olmuyor
niye olmuyoo yaa anlamiyomm neyse sagol
soru kaldırılıe
o nasill birseyy yazcann yaaa?, c*nsellikk felann istemiyorummm ben
ters ilişki oluyor sonra ondan anal yaptırıyorsunuz
Çünkü 69 ters bir pozisyon
Yoo ters değil bence
amaa coguu oyle diyorrr
Gelmiyor
coguna geliyor
Neden Gelsin?
Erkekler adım attığı kişilerede ciddi okmayacaksa olmaz
bilmiyorum cok kez duydumm eger bir kizz acilirsa demek ciddi degildir felan ya da oyle bi kizla olunmaz felan derlerdi okul zamaninda
Ortaokulu salla...
Küçük bir yerde mi yaşıyorsun
hmmm yoo unideydii diyenler
Onlar köylüdür salla...
Demek ki kötü bir unide okudun
hahaha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?