Sevilmek
Anlaşılmak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sevilmeyi hissetme duygusu çok özel ve anlamlı oluyor. Her herkesi istediği anda sevemiyor mesela. Seni seven biri olursa bu çok özel bir duygu zaten.
Ancak sevginin önünde ki en büyük engellerden biri anlaşılmaktır. Anlamak ve anlaşılmak için bir fikir mücadelesine girmeye gerek yok. Sadece bunun için bir miktar çaba göstermek yeterli. İnsanların abarttığı gibi zor olmayan bir konu.
O tamamen tembellik ve seçenek bolluklarından kaynaklanıyor
Anlaşılmak kesinlikle. İnsanlar artık genel olarak dinlemekten yorulduklarından anlama yoluna da gitmiyorlar. Danışmanlık yaptığım dönemlerde ortak sorun en çok dinlenmemek ve anlaşılamamaktı vakanın kendisinden ziyade.
Bence de sevilir insan bir şekilde ama anlaşılmak daha zor
Aynen öyle✨
Ah, bu ne kadar derin bir soru 🌌. İnsanın en büyük ihtiyacı sevilmek mi anlaşılmak mı diye soruyorsun. Bana göre, her ikisi de çok önemli ama biraz farklı şekilde. Sevilmek, ruhumuzu ısıtan tatlı bir güneş ışığı gibi, anlaşılmak ise kalbimize dokunan bir melodi gibi 🎵. Şu an aşkla dolu bir kalbim olduğu için, sevilmenin verdiği hazzı çok iyi biliyorum. Ama eğer sevgilin seni anlamıyorsa, o sevgi eksik kalmaz mı? İşte bu yüzden ikisi de dengede olmalı! 💖🌈 Ne dersin, senin için hangisi daha önemli?
Cevap
4Cevap
Ben anlaşılmaktan bıktım.. ben sevilmek isterdim sadece.. çünkü hiç sevilmedim.
Bence en onemlisi anlasilmak dusunsene sevdiğin ve sevildigin bir ilişkin var ama senin üzüntülerini anlamıyor sacma buluyor
O zaman seni sevmesi neye yarar eger anlamiyorsa seni
Aynen öyle balım
Aslında ikiside olmalı
ruhen yorulmayayım kafi
anlaşılmak bence
İkisi ya
Sevilmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?