Evli ve 1 yaşında da çocuğu olan bir adam, karısı da 10 senedir hayatında ve 3 yıldır evliler. Ama kadını zaten 10 senedir aldatan bir adam instada da karı kız takip ediyordu senelerdir mesela
Şimdi de görüştüğü biri var ve o da 2-3 ay önce instada takip ettiği kızlarla alakalı konuşmuş mesela yani bunun konusu geçmiş
Şimdilerde ise o adam o kızları tek tek takipten çıkmış nedendir sizce?
Şimdi de görüştüğü biri var ve o da 2-3 ay önce instada takip ettiği kızlarla alakalı konuşmuş mesela yani bunun konusu geçmiş
Şimdilerde ise o adam o kızları tek tek takipten çıkmış nedendir sizce?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Düzenli manita yapmıştır
Aslında o kişi benim sevgililik değil de adam benle oluyor zaten arada işte karışık bi olay ama sevmiyor da beni aşk yok yani. Bundan iki üç ay önce bu konu geçmişti işte benim de takip ettiklerime bakıyor musun yoksa diye ben de bir kere bakmıştım ve çok kız vardı demiştim e nolacwktı başka demişti sonra ertesi gün beni takipçilerden çıkarmıştı sanırım farkederek miyim denemek için. Şimdi bu olaydan iki üç ay sonra kızları tek tek takipten çıkması bi garip gelmedi değil
Dediğim gibi birsey olmuş
Nasıl yani benle mi alakalı
Orasını bilmiyorum
Valla anlamadım başka görüştükleri de oluyordur belki hiç bilmiyorum ancak daha geçen hafta kadın evde yokken beni arayıp şu gün gelicem bugün gelicem görüşelim diyip gün ayarlamıştı sonra kadın ce çocukla gitmiş 🙄 kadın mı takılıyor peşine bilmiyorum ama anlayamadım. Şimdi o kadınların çıkartılması da bi garip
Olabilir karısı anlamıştır belki
Yav karısı 10 senelik birliktelikte anlamamış da şimdi mi anlamış instadaki kadınları..
Maymun gözünü açmıştır belki bilemem
Hiç sanmıyorum o maymunun gözü zaten açık ama o göz yumuluyor belli değil mi..
Kadın halinden memnunsa sorun yok belki kadınında vurucusu vardır
Hiç anlamadım işte garip bi haller. Adam niye çıkmış kadınlar takipten şimdi ben onu merak ediyorum. Ve niye kadın ve çocukla geliyor hem bana söz verip 🙄
Takma kafana
bunlar bide zengin mi
Ne alaka aw konuyla ya
Napıcan zengin mi fakir mi
knk buna benzer sorudan 20 kere sordularda :)
Ee sen sorulana yorum yap zengin olsa ne olmasa ne
Karısı geri bağlama büyüsü yapmıştır 🤪
Ne alaka?
Müge anlı konusu
Abartma kardeşim
Normale donmus
Ne normaline?
Capkinligi birakmis
Aslında o diğer kadın benim, adam benle oluyor zaten arada işte karışık bi olay ama sevmiyor da beni aşk yok yani. Bundan iki üç ay önce bu konu geçmişti işte benim de takip ettiklerime bakıyor musun yoksa diye ben de bir kere bakmıştım ve çok kız vardı demiştim e nolacwktı başka demişti sonra ertesi gün beni takipçilerden çıkarmıştı sanırım farkederek miyim denemek için. Şimdi bu olaydan iki üç ay sonra kızları tek tek takipten çıkması bi garip gelmedi değil
Çapkınlığı bırakmış dediğin adam daha geçen hafta kadın evde yokken beni arayıp şu gün gelicem bugün gelicem görüşelim diyip gün ayarlamıştı sonra kadın ce çocukla gitmiş 🙄 kadın mı takılıyor peşine bilmiyorum ama anlayamadım. Şimdi o kadınların çıkartılması da bi garip
Yakalandı o zaman