Nişanlımın bizimle resmini paylaşmaması?

Arkadaşlar ben, nişanlım ve arkadaşlarımız 25 yaşındayız. Nişanlımla 10 senedir uzun bir ilişkimiz var. Ben sevgisini çok gösteren, açık ve yüksek yaşayan bir kişiliğim o sebeple İnstagramda 20 fotoğrafımın 10 u onladır ve sürekli onunla storyler atarım. Nişanlım instagram kullanmıyor. İki tane erkek arkadaşı var onlarda 8 senedir beraberler sevgilileri ile ve instagram kullanıyorlar orada paylaşmalarına rağmen yetmiyor whatsaapta sevgilileri ile profil resmi yapıyorlar. Benım nişanlım böyle bir şey yapmıyor benim böyle şeylere önem verip alındığımı bilmesine rağmen asla yapmıyor böyle şeyleri çocukça buluyormuş orası onun profil resminin durması gereken yermiş. Ayrıca 10 senedir bir kez bile telefonunda bizim ya da benim ekran resmi olduğumu asla görmedim bir kere bile. Benim bazı kız arkadaşlarımda onu çok paylaştığımı sımarttıgımı onun bana hic bu şekilde karşılık vermediğini yanlış yaptığımı söyledi. Bu duruma çok kırgınım defalarca kez açık açık söylememe rağmen bana bu konuda asla bir jest karşılık vermedi
Nişanlımın bizimle resmini paylaşmaması?