Görüldü atmak?
Hic bisey yazmamak sadece fotoya « 👍 »
Ne yapmaliyim sizce
Hic bisey yazmamak sadece fotoya « 👍 »
Ne yapmaliyim sizce
Ortada bir sey var ki bunu yapıyor yoksa yapmaz bak gör mutluluklar de sil ya da görmeden sil bu zamana kadar hala durabiliyorsa bu da normal bir sey
Nasil ortada bisey var ki bunu yapiyor anamadim?
O gercekden niişanlaniyor yalan degil teyzesi sosyal medyada felan hep atmış
bana muhtemelen foto atacak ben ne yapayim diye sordum görüldü atacam cünku hayirli olsun dedim daha önce
Cevap
10Cevap
Görüldü at. Engellersen ona hisler beslediğini düşünür. Tepki falan verme. Nisanlaniyor adam hâlâ eski sevgili derdinde. Yazık yanındaki kıza (seni aldatma durumu yoksa tabii)
aldatma durumun yok o yazdi bana
dogum gunu kutladim orada dedi nisanlancakmis orada halen bana prensesim sedom diyor neyse sonra carsamba gunu bayramda sabahleyin bayramimi kutladi felan yazma yanlis oluyor eski sevgikine yazmak ne kadar dogru dedim sonra saol nasihatin icin ben kaynanamin evine gidiyorum😘😘 diye mesaj atti
Bence goruldu bile atmadan disardan sil gitsin wp mesajını
Evet saol
Ama bazen tek görunnumluk yapiyor fotoyu
Aynen öyle cok sağol tavsiyen icin yapacam
"İnşallah aldatır seni ve başkalarının sakat çocuğunu hastanelerde büyütmek zorunda kalırsın" de. Öyle saça böyle tarak.
Yok be ağır olmaz mi o kadar kötü biri değilim
göruldu atmak istiyorum hic bisey yazmicam heralde tabi foto atarsa
O seni acıtmak için kötü olmayı seçiyor ama. Kötüye karşı sende kötü ol. Hiç ağır falan olmaz kaşınmasaydı ozaman oda.
Haklisin galiba o kötü biri karaktersiz halen nisanlaniyor bana presesim diyor
Ben cok iyi davraniyorum
İyi davranma. Geçen de soru sormuştun ben kaynanama gidiyorum demişti sana onuda hatırladım. O seninle muhatap olmadıkca muhatap olmaz. Ama kaşınırsa kendisi gelip sana yazıp moralini bozmak isterse hiç acıma yapıştır lafları. Çocuğun sakat doğsun de, karın umarım seni aldatır yuvan dağılır de. Etkisi olmaz zannetme bunlar erkeğin psikolojisini etkiler. Kaşınırsa kaşı acıma. O sana acıyor mu?
O bana acimiyor
Cok sağol yorumun icin bu KS benim gözümü aciyor ben iyi niyetliyim
tavsiyelerine uyaçam
İyi niyetli ol sen yinede bu hayatta. Ama birisi ısrarla sana kötülük yapmak istiyorsa seni acıtmak istiyorsa ona acıma. Sende onun canını acıtacak şeyler yaz. "İnşallah çocuğun sakat doğar karında başkalarının altına yatar" diye yaz engelle cevap verme fırsatı dahi verme.
haklisin cok sağol öyle yapacam kaşınırsa
Ricalar. Acıma🤪
Nişanlanacağını ve sana nişan fotoğrafı atacağını nerden öğrendin
Engelleyip yazmamasını sağlamak
belkit numarami degistiririm
sosyal medyalarimi biliyor kapatsami?
Kapatma ya da daha iyi çözüm başka bir erkekle fotoğraf atmak 😀 o sana attığında
bende birini bulup evlenmek istiyorum niyetim bu yönden
Evet kapatmicam galiba ya sosyal medyami ne hali varsa görsun
Yok ezikce olur foto atmak bi erkekle ona nispet yaparçasina o bana zaten nispet yapiyor simdilik
Tamam sende ona yap asıl böylesi eziklik olur ya
Ne nispeti evlencek saf mısın?
o bana teklif etti evlenmek icin ben kabul etmedim farkli kultur o kurt tam bi kro ailesine bağlı ben turk avrupadayim
Ocakda dedi gel buluşalım iç ciddiye binsin bende hayir dedim git kendine oradan bi kiz bul evlen dedim oda bulmuş nisanlaniyor Pazartesi gunu
Ama sanki beni pisman etmek istiyor gibi gecen bayram kutladi ben kaynanama gidiyorum 😘😘 diye yazdi
Ya ne pişmanlığı 😀😀😀 hahaha kıskandırmak için yapıyor.
Dogru diyorsun niyeti kiskandirmak
Ama evlenicek 😀😀 safsın sen belli
Evet evlenecek
Ben ne yapmaliyim ondan hoslaniyordum biraz iyi niyetliyim ama o cok kötü
Ya o evlenicek sen de kendine başka birini bul o bunları yapmasa sen takmazdın.
evet hayatima bakmaliyim onunla birlikde olamazdim cok farkliyiz üstelik hoslanşamda boş yorumun icin Tesekürler
Rica ederim hayatına bak sen de ona at ezik olma
😂 dogru diyorsun ezik olmamaliyim cok iyi niyetliyim cidden icimdeki iyi niyeti öldurmem gerekiyor
İyi niyet maraz doğurur
cok haklisin cok sağol
Afferin ne demek
Numaranı değiştir direkt
Evet
Sosyal medya kapatsami?
Hayır kapatma
Görüldü at gitsin ml ya
Öyle yapcam
Hayırlı olsun de geç
Dedim onu
Su an koonusmuyoruz ama muhtemelen foto atacak o vakit napayim? Görüldü mu atayim
Maşallah mutluluğunuz daim olsun de
Dedim onu
Foto atacak görüldü atmak istiyorum
hiç bir şey yapma.
Göruldu atayim demi
yeni bi ilişkim yok..
aklim bazen onda gibi nasil unutacam bilmiyorm
Direkt engelle atamasın
atsin atsin bekliyorum ben görüldü atacam galiba.
Daha foto atarsa bakalim güncelerim burayi
Ona fırsat vermiş oluyorsun savun kendini azcık
Yok ne fırsatı vercem atsin yazmazam daha cok kudur bence
Hayır öyle olmaz işte o düşünecek ki bak mesaj yazmadı kuduruyor şu an. Sen şimdi engelle ki o atamasın içinde kalsın
tamam bakacam Tesekürler fikrin icin
bide bisey sorcam ben numarami degistirsemi sosyal medyami kapatsami bilmiyorum
o evleniyor artik baska biriyle izimi kaybetirmek istiyorum
sanki ondan hala hoslaniyorum gibi stalk yapiyorum felan😭
Seninki hoşlantıdan ziyade takıntı gibi duruyor. Bence numaranı değiştir sosyal medya hesaplarını falan herşeyi kapat ve yeni bir sayfa aç. O seni umursamıyor onun gözünde değerin yok zaten o yüzden hayatına devam ediyor ve başkasıyla nişanlanıyor. Senin de aynısını yapman lazım. Hala bunca şeye rağmen onun peşinden gidersen bu kendine saygın olmadığını gösterir
Aynen öyle 😕 takinyi hoslanti bilmiyorum artik insallhah bu durumu atlatirim canımı sıkıyor
Tebrik et sonra ağla
tebrik ettim daha önce
Ağladım evt gecen hafta ögrendimde
sevsemde boş artık unutmaliyim
zikdir
Kes sesini
Engelle gitsin
engelemicem göruldu atacam galiba
Saçmalık. Eskiyi unutup silip engellerim ben. Giden umrumda değil. Gelecek olana bakarım ben
Ama sen bilirsin napiyorsan yap
Engelle
👍Good luck!
Onu her yerden sil
Bişi deme görüldü at
Peki öyle yapcam
Görüldü at geç
Tamam tesekürler
Rica ederim