Selams
aklımı bir şeylerle meşgul etmeliyim :D

Selams
aklımı bir şeylerle meşgul etmeliyim :D

Vallahi ayrılık sonrası asla yapılmaması gereken şey o kişiyi takip etmemek bir yani ne yapıyor ne ediyor sosyal medyada kiminle konuşuyor Kimin fotoğrafını beğeniyor bunu takip etmeye devam ettiği sürece o ayrılık durumunu unutmaz, ikincisi ayrıldıktan sonra hiçbir şekilde onunla ilgili sağda solda konuşmama gerek yok. Bunu genelde erkeklerde yapabiliyor ama kadınlar daha fazla yapıyor sevgili olduğu dönemde aşkım canım bir tanem diyen kadınlar sonra yoksa eksiği farklı yok bu eksiği vardı mi dedikodu yapıyor, aynı zamanda erkeklerde bunu yapabiliyor sadece kadınlara özgü değil.
Sonra ayrılık sonrası hüzünlü film dizi müzik ayrılıkla ilgili ama hatırlatacak şeylerden uzak durmak gerekiyor.
Bence bu sorularla ve cevaplarıyla bile ilgilenilmemeli. Kendine ''ne yapacağım, ne yapmalıyım'' gibi sorular sordukça hep bir aksiyon almak zorunda hissediyorsun. Doğal bir süreç ve doğal bir üzüntü içindesin ve bunda hiç bir anormallik yok. Ona ulaşma ve ondan sana bilgi akışını kes sadece. Tamamen kendine odaklan. Gerekirse ağla, yemeden içmeden kesil. Bunları engellemeye çalışma, kendi kendine geçecek ve normalleşme süreci başlayacak zaten. Üstünü bastırdığın her duygu içini çürütür, bastırma hiç bir duyguyu.
Sevgilim olmadı ama olsaydı ve ayrılsaydım benim için hayat normal devam ederdi bir değişiklik olmazdı.. her ne yapıyorsam onlara odaklanırdım.. eskileri düşünmezdim böylece daha kolay unuturdum.. ama bazı karaktersizler var direk sevgili arıyorlar.. civi civi söker hesabı :D nasıl bu kadar rahatlarsa. bir nefes al önce. bırak 40 gün geçsin hemen de arayışa geçilmez..
Sevgi yoktur aralarında, ondan
Sevgi yok zaten amaçları birisi olsun yeter.
Bari birbirleri için ölüp bitiyormuş gibi yapmasalar :D neyse.
@Sosyetic_SheqiiL İşte karakter denen o güzel özellik herkeste bulunmuyor.. :D bunları görünce midem bulanıyor can 😅
Ben kimseyi görmüyorum, kendimden başka. :D tavsiye ederim..
Bende öyle :D
Bravo can 😅
😅🧡
Hey hey! Selamlar 😊 Ayrılık sonrası zor zamanlar, anlıyorum. Arkadaş kalalım mı sorusuna hayır dedin mi bence zaten doğru bir adım atmışsın! Şimdi sana birkaç öneri gelsin!
Öncelikle, stalk yapmamalısın. Hayır hayır, eski sevgilinin sosyal medya hesaplarını karıştırmak yok 😉
Sonra, duygusal şarkılar dinlemekten kaçınmalısın. Tamam, Serdar Ortaç'ın "Ayrılmam" şarkısı her ne kadar klasik olsa da, seni daha da hüzünlendirebilir.
Son olarak, intikam almak için ani ve düşüncesiz davranışlardan uzak durmalısın. Onun arkadaşıyla flört etmek falan yani, hiç gerek yok!
Bunlara dikkat edersen, kısa sürede toparlanırsın. Hadi bakalım, güçlü kal 💪😊
Fenerden ayrıldım 😂
Cevap
62Cevap
Stalklamak, kendini her şeyden soyutlamak ve hızlı ilişkilere yelken açmak
Ne kadar sürmeli yas :D
Ya en azından iki üç ay geçsin bence 😂 biraz bile sevsen unutamazsın ya
Takılmalık ilişki ise anında unutursun 😅
O zaten sallamazsın hiç ama ölüyorum bitiyorum diyenler için diyorum 😂
Arkasından sallamak ilişki içinde karşı tarafla sırf arası arası bozulmasın diye diye konuşmadığı şeyleri ayrıldıktan sonra her yerde anlatmak
Hemen arayışa girmemeli.
İletişim kurulmamali
Onu hatırlatacak her şeyden uzak durulmalı
O kişinin boşluğu hemen bir başkasıyla dolmamalı.. kişi ayrılıktan dolayı kendini suçlamamalı.. arabesk dinlenmemeli.. sosyal medyada göndermeli şeyler şarkılar vs paylaşılmamali.. sosyal hesaplardan ayrıldığın kişi hemencecik çıkarılmamalı.. nispet eder gibi sosyal ağlarda sahte mutluluk fotoları paylaşılmamali..
Arabesk olmadan nasıl olacak :D
ayrılık tazeyken bir süre dinlenmemeli 😅 melonkoliye bağlayınca hiç iyi şeyler olmuyor 😊
Derbeder oluruz hdj
sahte? işimiz gücümüz sahtecilik mi oldu şimdi
İre heryerden çıkar öyle adamı.. güven vermeyen erkek tipi..
Yarı yolda bırakan adamdan ne bekliyorsun ki.. boş ver.. yoluna bak..
Çok şey yazılır buna ama 3 şey sorusu diye gerçekten 3 şey yazayım😂😂
Sen yazsaydın ya, okurdum ben 😅
Yazayım o zaman😂😂😂
-Stalk yapmamak
-Yedek hesaplardan mesaj yazıp ne olur engeli kaldır dememek
-Yedek hesaplardan takip edip kimi beğenmiş kime yorum yapmış diye hasetlenip kendini yememek
-Dönmesini beklememek
-Bir umut diye aylar geçse de iyi fırsatları belki döner diye tepmemek
-Özledim sensiz olmuyor özür dilerim gibi duygu mesajları yazmamak bu ezik gösterir karşı cinste
-Bayram seyran kandil bahaneleriyle ulaşmaya çalışmamak
-Ayrılık acısıyla kendini yemeğe vermemek, formuna dikkat edip sağlığı elden bırakmamak.
Ve yapılması en önemli şey
GELENE HOŞGELDİN GİDENE EYVALLAH DİYEBİLMEK VE HAZIR OLDUĞUNDA KARŞINDAKİ AFFEDİP BEDENİNİ VE RUHUNU ÖZGÜR BIRAKMAK☀️🩷🕊️🕊️
Mükemmel 🤩
🩷🕊️💐☀️
Geri mesaj atmak, intikam almaya çalışmak, geri döneceğine dair umut beslemek..
Bu konuda bilir kişi niteliğindeyim öncelikle kızlar lütfen geri aramayın ben aylarca her gün sesini duymak için dünyanın hakaretini işittim ve değersiz görüldü. İkinci olarak hemen yeni biriyle beraber olmaya çalışmayın dehşet manipüle edilirsiniz karşı taraf mükemmel bile olsa biraz kendinize zaman tanıyın. Üçüncüsü sorun dış görünüşünüz değil lütfen kendinize zarar verecek diyetler yapmayın.
Bir gün iyileşeceksiniz ve sonrasında bu günleri hatırlamayacaksınız bile.
Sakın hırsla ve intikam duygusuyla hareket edip bir başkasıyla olmayın
Sakın onu unutmak için bir başkasıyla olmayın
Sakın daha mutlu olacam diye kendinizi kandırıp ruhunuzu onarmadan başkasıyla olmayın
Hem kendinize hem de karşı tarafa haksızlık yapmış olursunuz. Ve o an yaşadığınız tüm duygular yanıltıcıdır gerçeği göremezsiniz
1. Stalk yapılmamalı asla sonra alışkanlık olur istemsiz takıntılı ola bilir.
2. Arkadaş kalınmamalı, öyle araları iyiyse ayrılmasınlar madem.
3. Devamlı bir birlerine gönderili şeyler paylaşılması, laf atılması, hakaret edilmesi gereksiz 2 yetişkin insamlar sonuçta çocuk değiller.
Tek mantıklı şey. Hiçbir şekilde geri dönüp gururunu yerler altına almamak. Aslında şöyle düşünülebilir. Eğer çok acı çektiysen, bir gün herkes ölücek ve bu dünya ona da kalmayacak. Diyebilirsin. Çünkü bende şu an çok zor bir süreçten geçiyorum. Sevgilimle 1.5 yıl aynı evde yaşadık şimdi 3 aydır ilişkiyi bitirdi yeni biriyle sevgili. İnan bende ne yapacağımı bilmiyorum kaç gece kaç kere ağladığımı hatırlamıyorum. Hâla da ağlıyorum. Ama sanırım bir insanın imanı yüksek olduğunda dünyadaki tüm zorlukların üstesinden gelebiliyor. Hâla o kalbim buruk. Arkamdan arkadaşlarının sevgilileriyle ne gülmüştür benle ayrıldığı için. Ben kendi içimde kendimi mahvettim. Ama biliyorum bir gün yaşattığını yaşamadan ölmez. Kalbimin ağrısını kimseye anlatamam. Ancak yaşayan anlar.
Ayrılır ayrılmaz sosyal medyada karşı cins eklenmeye başlanmamalı
Hemen sevgili yapılmaya çalışılmamalı. Önce bir kafa dinlemek ve düşünmek için kişi kendine zaman vermeli. Yapılacaksa da yeni sevgili bundan sonra yapılmalı. Yoksa yeni kişiye yara bandı muamelesi yapılmış olunur. Ona haksızlık değil mi? Gerçi daha ayrılmadan yerini ayarlayan da yok değil ama neyse…
Eski anılar hatırlanmamalı,
Güzel anılar hatırlanmamalı…
kısacası biten ilişkiye dair hiçbir şey düşünmemek.
Bol bol gez, dolaş ve zıpla 😅
Zıpla derken 😅
Dans et manasında, yanlış çıkarımlar olmasın 🤣🤣🤣
Çok geç.. 😂
Tühh 😅😅
1) Geri döner ümidini beslemek
2) Bu ümidi büyütmek
3) Bu ümidi şişmanlatmak
:):):)
Doğru
Ahhh ahhh psikolog olacak adamdım ama işte.
O ara mühendis olmuşum:)
Onu hatırlatacak her şeyden uzak durulmalı
Karşı cins eklenmeye başlanmamalı.
Hayata kendini kapatmamalı.
Hıhımmm 👌
ahahah oha :D
Dünyanın sonu gibi davranmamalı,
Hayata kendini kapatmamalı,
Çivi çiviyi söker mantığında olunmamalı
Ama söker 😅
Tabii çiviyi çak duvara başka bir çiviyle sökülüyoo o
Evet evet 😅
HAKLISIN
https://imgyukle.com/i/y0AenR
Neydiii oo
Ondan uzak durulmalı, başka bir meşguliyet bulunmalı acı yaşanacaksa da iyice dibe vurulmalı ki dobarlanabilelim. Açıdan kaçmamak gerekir yoksa tüm hücrelere yayılır kurtulmak daha zorlaşabilir akıllı olmak lazım.
Sosyal medyadan laf sokmak
Arkasından ileri geri konuşmak
Barışmaya çalışıp mala bağlamak
Yaşanılan şeyleri eşe dosta anlatmak.
Ayrılık sonrası adı dahi anılmaz. Gecmıste kalmıştır konu kapanmıştır
Aranmamalı, düşünmemeli, hatırlanmamalı. Tabii bunları yapabilen varsa alnından öperim 🤣
Yapıyoruz biz :D
Yapamaz kimse 🤣
Yapıyoooom
Alnından öptüm say 🤣
Eyvallah :D
Yürü git ya 😄
kdfkfks :D kovdun mu sen beni
Yok canım daha neler 😂
Hem de benim sorumda bana atar he mi? 😂
Yok estağfurullah şekil hanım daha neler 🤣
djfjd seni kara listeme yazdım 😬
Eyvah eyvah geceleri karanlıktan korkar oldum şimdi 🤣
Bööö 👻
Müzik dinlemeye ara vermek, dış dünyaya açık olmak, bol bol tatlı yemek... 😄
Dondurmaya gömüüül dhdj
Kesinlikle alkol içtikten sonra mesaj yazılmamalı 😅😅😅
Telefonu şifresini değiştirip, hatırlamamalı djdj
arama
mesaj atma
düşünme
rüyanda görme teşebbüsünde bulunma
gereksiz kalori alma.
Rüyamızı kontrol edebiliyor muyuz :D
Konuşmak
İletişimde olmak
Özel şeyleri dökmemek
Son cümle tam tersi olmuş vooey
Nasıl tam tersi 🙄
Özel şeyleri dökmek yazmam lazımdı dökmemek yazmışım. Hani yapılmamalı diyor ya
Ulan hsdjks neyse :D pardon benim hatalı okumam.
Bugün kafalar pırıl pırıl tursil ile yıkanmış bizim 😃😃
Öyledir, tebrikler 😬
Niçin tebrikler evleniyor muyum?
Konya’yı yendiniz ya ondan :D
Hee doğru şampiyon olduk ahah teşekkürler efendim size de tebrikler kupa vermediler size ama bizi yenerek almış kadar oldunuz 😂😂
Keder deyip içmemeli bu saçmalık olur içki keyif için içilir. Diğer maddeler aklıma gelmedi
Belki ayrılıktan sonra keyifleniyordur hdjd
Keyifleniyorsa tamam keyif için içmiş olur onda sorun yok
Arkadan sallamalar, çirkinleşmeler ve engeller
Bunu karşı cinsimiz çok yapıyor ya 🙄
Köküne kibrit suyu 😃 aslında erkek adamsa hiç konuşmaz. Demek olamamış
Olamamışlar denk gelmesin :D
Gelse de kendi korksun 😄
Adam edemeyiz biz :D ederiz de uğraşamayız daha doğrusu djdk
Rezil olmak istiyorsa da son bir kıyak çekilmeli ama 😄
Öff :D ayrıldıysa rezildir zaten shdjah
Keko keko sözler paylaşmamak yeterli bence 😅 göndermeler falan çok itici ya
Acımız voaaar djhd
Tekrar denemek,
Tekrar barışmak,
Tekrar şans vermek :d
Aynı şey hepsi jsjd
Tekrar yasaklansın 😅
Eve kapanılmamalı gezip eğlenilmeli sosyalleşmek sevdiğin insanlarla hoş vakit geçirmek iyi hissettirir
Kıskandırmaya çalışmak, basitlik.
Hemen sevgili yapmak, paçozluk.
Daha dün öldüğün karının ya da herifin arkasından giydirmek, ucuzluk.
Ayrılık sonrası asla bu şarkı dinlenmemeli
Bir acının melodisi sanki
Aşkın bir dili olsaymış farçca olurmuş
merhaba ayrilimak zor bir surectir insanin cok yorar olmadik seyleri dusunmeye sevk eder fakat kenidi iradene sahip olmayibasara bilirsen ayrildiktan sonra 1 asla geriye donuk yasanmisligi dusunmuyeceksin 2gelecege odaklanmalisin 3 gorsen bile gormezden geleceksin ki hayatina daha guzel devam ede bilesin...
Sevdiğini alamıyorsan aldığını seveceksin
Öncelikle kesinlikle stalklamamak.
Çivi çiviyi sökermiş başka ilişkilere yelken açmak
Sev Seni seveni hak ile yeksan ise sevme Seni sevmeyeni Mısır’a sultan ise..
peygamberler bile sevilmemiş biz sevilmemişiz çok mu?
Öncelikle bir şeyler yapmadan önce bi kendini ruhunu dinle. Özellikle en sık yapılan hataların başında hemen yeni birisi için arayışlar asla yapilmamali ben yaptım ve sonuç enkaz. Bunu bi mola olarak düşün kendine daha fazla zaman ayır mutlu olabilmeyide öğren kendinle. Ne kadar sürelik bi ilişki olursa olsun bu çok da önemli değil eğer içinde bi acı varsa ondan kaçma ağla içini dök keyif aldığın şeyleri araştır ne bilim kitap müzik yeni bi hobi edin ya da bunları tavsiye ederim
Laf sokmamalı, şair ve filozoflardan alıntı yapılmamalı, kıskandırmak için uğraşmamalı, o kişi hayatına hiç girmemiş gibi sosyal medya hesaplarında keyifli şeyler - anlar paylaşılmalı
Sosyal medyadan göndermeli paylaşımlar yapmamalı.
Eğer acı çekiliyorsa bastırıp yok saymamalı, yas sürecini cozurtmadan geçirmeli.
Ve arkasından olumlu ya da olumsuz konuşmamalı.
Yapılmamalı bilmiyorum da yapılması gereken tek şey çivi çiviyi söker mantığı oluyor bende. Söküyor da herşeyi amma abartıyoruz ya Sevme ihtiyacı bitmek bilmeyen bir ihtiyaç. Yeniden seviyorsun
Kişinin fotoğraflarına bakmayı kesmek gerekiyor
Sonra fotoğraflarını veya söyleği sözlerin ss silmek lazım
Anısı olan şarkıları dinlemeyi bırakmak gerekiyor.
Arkadaş kalmayı istemek
Sosyal medyadan her yerden engel basmamak
Bir daha buluşmak istemek
Bunlar asla yapılmamalıdır
Saygısızlık yapılmamalı
Olabildiğince onun sohbetini açmamalı. Sohbet açılırsa kısa ve öz harika biriydi denilmeli bence.
Tekrar bir arada olabileceğinizi düşünmek. Bu en büyük hatadır.
Diğer ikisi ise kişilerin karakteri ile alakalı.
Yapan da yaptirana saklayanda kendinle baş başa kalsın Allah var.
Neyi
Falcıya gidilmemeli.
Yara bandı olarak birisi kullanılmamalı
Depresyona girip yataklara kapanmamalı
Sürekli takip etmek mesaj atmak, yalvarmak yakarmak ağlamak, en kötüsü intihar
Değmez değmez değmez nokta
Arkadaş kalmayı istemek
Sosyal medyadan her yerden engel basmamak
Bir daha buluşmak istemek
Bunlar asla yapılmamalıdır
Olabildiğince uzak durulmalı, stlak veya iletişim asla olmamalı ve boşluk sürecinde başka insanlarla asla görüşülmemeli..
1. Onu özlediğini söylememelisin
2. Takip ettiğin yerlerdem engelemelisin
3. Sürekli imada bulunmamalısın
Ne yaparsan yap belli süre aklını meşgul ediyor maalesef
Hemen başkasını bulmak
Sosyal medyada imalı sözler paylaşmak
Onu başkalarına kötülemek
olayı uzatıp yüz göz olmamak, ısrar etmemek, arkasından atıp, tutmamak.
"güzel günler bizi bekler" diyerek kendi kendini avutmaya kalkışmak 🥸 😂
Hemen başka biriyle o boşluğu doldurmaya çalışmamalı
Direk sevgili yapılmamalı direk barlara gidilmemeli direk flört bulunmamalı
onu hatırlamak
ona ulaşmaya çalışmak
bunun yerine yolumuza devam etmek en doğrusu
arkasıdan sallamak stalklamak falanbir sürü şey yapılmamalıdır diye düşünüyorum haklısınız
mesaj atılmamalı, göndermeli şeyler atılmamalı, geri dönülmemeli..
Umursama mesaj atma arama akışına bırak düşünme asla
Seks
Kisa zamanda sevgili yapmamak
Çamur ya da iftira atmamak
Hormonları tavan yapmış erko ırkından uzak durmak gerekir 🙂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?