Aşk İlişkileri Bir ilişkide olmaması gereken 3 şey söyler misin? PandaİsBack Takip Et FenomenYoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hep olması gerekenleri konuştuk. Biraz da olmaması gerekenlerden söz edelim. Bir ilişkide olmaması gereken 3 şey söyler misin? Cevapla İlişki Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
PiLLy_BheBek Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Güvensizlik , dengesizlik ve anlayışsızlık olmamalı 0 0 Yorumla
UzaydakiTırtıl Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl 1) Empati yoksunluğu.2) İlgi ve odak noktası eksikliği.3) Sevdiğini dile getirmeme ve hissettirmeme. 3 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Karsıcınsle gereksız samımıyet ve karsıcıns yakın arkadas , anlayıssızlık yanı empati eksıklıgı , duygusuzluk... bu 3 seyın zıttı olsun gerı kalan hersey hallolur 0 0 Yorumla
Slav___Kurtt7 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Gerçekleri bükme, (Gerçeği yalan, yalanı gerçek gösterme çabası) aldatma, erkek / kız arkadaşının özel hayatına hiç saygı göstermeme. 0 0 Yorumla
Olympe Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yalandan nefret ediyorum. Küçükte olsa söylemesin. Öğrendiğim zaman gerçeği direkt soğuma hissiyatı oluşuyor. 0 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Şiddet (her türlüsü)Aldatma (her türlüsü)Kıskançlık (aşırısı) 1 1 Yorumla saskinomayra +1 yıl Ayrıca yorumlarda gördüm kopya çekeyim.. İlgisizlik.. O da yıpratıcı olur çürütür Yorumla
hticemavi Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı. YalanDeğersizlik Öyleymiş gibi davranmak 2 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Anlyissiz olma sevgini belli etme ve trip atma 0 0 Yorumla
batucuk94 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı. Erken kalkma Geç yatma Uykusuzluk bunlar olmaması gerek 0 0 Yorumla
Wosty Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Yonetilmekten hoşlanmam, ben yönetirim. Herseye karar vermeye bayılırım. 0 0 Yorumla
Neveragain6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl Olması gerekenlerin olmaması kısaca. :d 0 0 Yorumla
cursedplatoon Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 75% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 980 cevap paylaştı. Tam tersini düşün mesela? Ne lazımdı Sevgi, Saygı, Sadakat… bunlar olmadan yürümez. 0 0 Yorumla
MehmetAliAltun Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı. sadakatsizlikdüşük libido saygı 0 0 Yorumla
DenizEge37477 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl KıskançlıkİletişimsizlikSaygısızlık Bunlar olmamalı 🍃 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 3. 4. 5. Kişilerin dahil olduğu fanteziler kurmayın ,! 2 1 Yorumla demir4292 +1 yıl Böyle bir teklif mi geldi Yorumla
anonimhesapptır Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl İlişkiye girildikten sonra umursanmaması hadi işim bitti git ayağı yapılmaması bu çok normalleştirildi pardon siz kimsiniz? 0 0 Yorumla
pirensess21 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Yalan 1. Sirada benim için 2. Sadakatsizlik3. Alkol/sigara /kumar kötü aliskanliklar 1 0 Yorumla
MysteriousSo Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Saygısızlık, bencillik, küslük 1 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Saygısızlık, ilgisizlik, sadakatsizlik olmamalı. 1 0 Yorumla
Rose83 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. İletişimsizlik, fazla gizem, sevgisizlik 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl YalanAnlayışsızlıkSohbetlerin sarmamasıEğlenememekCiddiyetsizlik 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı. Saygısızlık ilgisizlik tahammülsüzlük 0 0 Yorumla
Alevnalan3501 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Erken boşalma saygısızlık ve uyumauzluk 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. ihanet, iletişimsizlik, sahtecilik 0 0 Yorumla
hojiblanca Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 62% +1 yıl bencillik, saygısızlık, özel alan ihlali. 0 0 Yorumla
BilgiBağımlısı Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 84% +1 yıl Tutku Eğlence Etkili iletişim 0 2 Yorumla BilgiBağımlısı +1 yıl Olmamasi yaziyormus sjskos Yorumla BilgiBağımlısı +1 yıl Bana gore;Sahiplenme/kiskançlik Psikolojik siddet ve siddetin her türlüsü Saygisizlık&anlayişsızlık Yorumla
McCaLLs Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 49% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. YalanSadakatsizlikAnlayışsızlık 0 0 Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. iletişim eksikliğisaygısadakat 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. YalanRiyasaygısızlık 0 0 Yorumla
sozdemir Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 561 cevap paylaştı. sadakatsizlik , yalan ve aldatmaca 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. zeka tutku ve empati 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sevgi saygı ve sadakat 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olmaması gerekenmis Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Asiri kiskanclik ilgi gostermeme sadakatsizlik Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Güvensizlik , dengesizlik ve anlayışsızlık olmamalı
1) Empati yoksunluğu.
2) İlgi ve odak noktası eksikliği.
3) Sevdiğini dile getirmeme ve hissettirmeme.
Karsıcınsle gereksız samımıyet ve karsıcıns yakın arkadas , anlayıssızlık yanı empati eksıklıgı , duygusuzluk... bu 3 seyın zıttı olsun gerı kalan hersey hallolur
Gerçekleri bükme, (Gerçeği yalan, yalanı gerçek gösterme çabası) aldatma, erkek / kız arkadaşının özel hayatına hiç saygı göstermeme.
Yalandan nefret ediyorum. Küçükte olsa söylemesin. Öğrendiğim zaman gerçeği direkt soğuma hissiyatı oluşuyor.
Şiddet (her türlüsü)
Aldatma (her türlüsü)
Kıskançlık (aşırısı)
Ayrıca yorumlarda gördüm kopya çekeyim.. İlgisizlik.. O da yıpratıcı olur çürütür
Yalan
Değersizlik
Öyleymiş gibi davranmak
Anlyissiz olma sevgini belli etme ve trip atma
Erken kalkma
Geç yatma
Uykusuzluk bunlar olmaması gerek
Yonetilmekten hoşlanmam, ben yönetirim. Herseye karar vermeye bayılırım.
Olması gerekenlerin olmaması kısaca. :d
Tam tersini düşün mesela? Ne lazımdı Sevgi, Saygı, Sadakat… bunlar olmadan yürümez.
Kıskançlık
İletişimsizlik
Saygısızlık
Bunlar olmamalı 🍃
3. 4. 5. Kişilerin dahil olduğu fanteziler kurmayın ,!
Böyle bir teklif mi geldi
Yalan, ihanet, ilgisizlik
İlişkiye girildikten sonra umursanmaması hadi işim bitti git ayağı yapılmaması bu çok normalleştirildi pardon siz kimsiniz?
Yalan 1. Sirada benim için
2. Sadakatsizlik
3. Alkol/sigara /kumar kötü aliskanliklar
yalan, kültür farkı ve sadakatsizlik
Yalan sadakatsizlik güvensizlik
Saygısızlık, bencillik, küslük
Saygısızlık, ilgisizlik, sadakatsizlik olmamalı.
İletişimsizlik, fazla gizem, sevgisizlik
Yalan
Anlayışsızlık
Sohbetlerin sarmaması
Eğlenememek
Ciddiyetsizlik
Saygısızlık ilgisizlik tahammülsüzlük
Erken boşalma saygısızlık ve uyumauzluk
ihanet, iletişimsizlik, sahtecilik
bencillik, saygısızlık, özel alan ihlali.
yalan
gizli saklı şeyler
sayfısızlık
Tutku
Eğlence
Etkili iletişim
Olmamasi yaziyormus sjskos
Bana gore;
Sahiplenme/kiskançlik
Psikolojik siddet ve siddetin her türlüsü
Saygisizlık&anlayişsızlık
Yalan