Bu kıza yürümek midir? ( Sadece soruma cevap verin ! ) ?

Üniversitede okuyorum ve bir üniversitenin kampüsünde yer alan özel bir yurtta kalıyorum. Kaldığım yurdun altında birkaç tane kafe var ve o kafelerden birinde yakın zamanda benim yaşlarımda, üniversitede okuyan bir kız çalışmaya başladı. Kızı ilk gördüğüm gün kızdan etkilendim ve kalkarken nezaketen tepsimi alıp kafenin tezgah kısmına doğru götürdüm. Sonra kız da " Teşekkür ederim " dedi. Ben de " Rica ederim, iyi geceler " deyip çıktım. Sonraki gün sakal traşı oldum ve kafeye gidince kıza " Beni tanıdınız mı?" dedim, o da " Tanıdım tanıdım " dedi, ben de" Sakallarımı kestim de kendimi bayağı değişmiş hissediyorum " dedim. Birkaç gündür de sürekli kızın çevresinde olmaya çalışıyorum. Kafede çalışanlar vardiyalı çalışıyor ve kızın çalışma saatleri de değişiyor. Ben de boş zamanlarımın tamamında kafeye gidip kızın kafeye gelmesini dört gözle bekliyorum ve geldiği zaman ise kafeye gidip özellikle kıza sipariş verip sipariş vermeden önce hal hatır soruyorum, ayrıca kız bana " Abi " diyor ve dün bana " Abi " dediği için ona " Kaç yaşındasın? Bana sürekli abi diyorsun ya, o yüzden sordum. Ben çok mu büyük duruyorum " dedim, o da gülümseyerek " 19 yaşındayım abi, ben küçüğüm " dedi. Sonra " Biraz fazla büyük duruyorsun " dedim.
Bu kıza yürümek midir? ( Sadece soruma cevap verin ! ) ?