Farklı üniversitelerdeyiz. Birkaç ortak arkadaşımız var da onlarla benim pek samimiyetim yok.
O kızlar mı söyledi konuş diye bilmiyorum. Elimden geldiğince dalgaya vurdum uzaklaşmak için ama bu kadar becerebildim :D Sizce kız bana yürüyor mu?

Kız sana yazıyo ama yüzüne yazıyo. O yüzden bu kızla bir şey düşüneceksen fazla kaptırma kendini. Zaten çirkindirde bu yazdıklarından öyle anladım. Yani çok kaptırma kendini eğleneceksen gel.
Böylelerinden korkulur. Ne yapacağı belli olmaz bunun. Aman çok yüz verme diyeyim sana :D
Devir değişmiş artık kızlar yürüme işini devralmış.. Erkeklerde mahsun mahsun kibarlığı bırakmamaya çalışıyor..
Kosuyor. Ben boyle seyler olmaz sanardim valla helal kiza bak
niye helal ya
Her kizin harci degil bunlari soylemek. Sanki kankasina anlatiyor gibi seni sana anlatmis. Bilemiyorum boyle cesur kiz seviyosan isabet olmus ama yoksa salla gtsin
henüz pek tanımıyorum
Cevap
15Cevap
yürümek mi koşmuş bu resmen uçmuş hatta kızlar yapmayın be bu kadarına da pes
fikirler ortak
yani cidden öyle ama ve bence hiç hoş değil yani bir kızsın sen bı ağırlığın olsun o ne ya yılışık gibi sonra kızların adı lekeleniyor böyleleri yüzünden
Kızların adı zaten lekeli. Bu en azından dürüst.
Diğerleri? Temiz, masum, zararsız, hanım hanımcık kızı oynuyor
saçmalıyorsun şu an cidden senin gördüğün kızlar öyleyse ben napim emin ol tanımadığınız en azından boyle olmayan insanlar bir şey dicem sana artık o kadar genişlemişiz ki bunlara dürüstlük diyorsunuz çok garip çok bunun neresi dürüstlük namus kalmamış ortada be
Evet kalmadı? Ben var olduğunu iddia etmiyorum ki.
Zaten bu yüzden eleştiriyorum.
çok yanlış düşünüyorsun cidden bak kendim söylim sana ben öyle bir şey demem senin beynini yıkamaya çalısmıs basarmışta sanırım onu amacı elde etmek bağlanınca tekmeyi yiyince yine yaz bana olur mu benden sonra kaç kişiye yazmış dersin kadını kadnından iyi kimse tanıyamaz tavlama yöntemi kullanıp avucuna alıcak seni
Yav ne tekme yiyecem aşık falan olacak halim yok. Tutup nikahıma da alacak değilim. En fazla takılmalık. Ben dar adamım. Böyle tiplere ciddi yaklaşmam
bence de işte gerçek sevgi böyle yok oluyor baak fark bu evlenilecek kız takılacağın kız
adam akıllı sevmeyen kızlar yüzünden kadınlara sevmez diyorlar
Bana gelen tipimden gelir. Yakışıklı olduğum için. Ben bilmiyor muyum o kızın niye yazdığını : )
Tipi fiziği 10 numara, günde 100 tane adama s*ktir çekiyordur.
Onlara s*ktir çekiyor, dönüp kendi bana yazıyor. Babasının hayrına değil.
Aşık oldupundan falan da değil
bunu bilmen de güzel bir şey şu dünya da ALLAH ım doğru insanları çıkarsın gidişat hiç iyi değil çünkü
Zor... Benim öyle bir beklentim yok
Allah tan ümit kesilmez sende umudunu kaybetme ben kaybetmiyorsam kimse kaybetmez
Akışına bırakıyorum. Neler olacak görecez
aynen benim yaşım senden küçük ama hayatı 17 mde gördüm hemde doğum günümden 4 gün önceydi zor işte kolay gelsin :)
8 yaş küçüksün yaşın doğruysa
17 yaşındayım
Anladım
neyse iyi geceler Allah rahatlık versin bide kolay gelsin kızlarla başın dertte ya hani :)
Sağol teşekkür ederim :D
Fiber hızda uçuyor bu sana. Hala anlamadıysan ne diyeyim.
Ne ara bu kadar olduk biz yav arkadaş ne ara hayasızlık edepsizlik bu kadar oldu? Sapıklık moda oldu ülkede.
Kızın iç sesi yürü demiş, kız usein bolt u sollamış.
sende ona yürü... beraber yürüyün siz bu yollarda...
Bence yürümek değil de aşırı samimiyet var kızlar zaten Beğendiği erkekler üzerinde samimiyetlerini bazen çok gereksiz yaparlar. Bu gereksiz samimiyet...
Bilemiyorum artık detayını...
Şöyle söyleyeyim; Boş yere sana iyi davranıyor yeni tanıştığınız halde. Hatta önceden bir konuşmuşluğunuzun olmamasına rağmen...
Ortak 3-4 arkadaşım var. O kızlarla da samimi değilim. Onlar mı beni anlattı da kız yazdı diye aklımdan gecti
boşver ya. d
belkı senı bırı dalgaya alıyor olablır dıkatt et bencee kafa yapıyorlardır kız acıkca orda gel benı sık demişş yanıı
gel beni düz demiş sana travestide çıkabilir gitme sakın buluşma :D
ortak arkadaşlarımız var
kız güzelse gönül eğlendir işte napcan :)
muhtemelen benimle sevişmek isteyecek. Ben de gereğini yaparım...
yap tabi sevaptır :D
tadımı alan bir daha bırakamıyor. hep ister diye tırsıyorum :D
bu kız senin tadını aldı mı pesini bırakmaz gibi geliyor yapışır valla ama sen bilirsin iyi korun :D
Korunmaktan da nefret ediyorum ya. Takınca lastiği falan acıtıyor. Araya bişey girdiğinde kadınlığını hissedemiyorum. Psikolojik olarak...
bu nasil terbiyesiz bir kiz ya
şşş çok ayip
Hic uzaklaştırmaya calismis gibi bir halin yok
S*ktir git diyecek halim yok herhalde. Dalgaya vurdum
Sevgilim olsaydı muhattap olmazdım. Kim diye baktım, kız da çok güzeldi cevap verdim.
Merhaba merhaba olur derken, muhabbet buralara geldi
Bakalım
Çelişiyor söyledikleriyle. Bulaşma.
Nerdeki çelişki?
Hem bu tiple sevgilin yoksa git intihar et falan deyip aşağılamış. Hem de yakışıklı olduğunu söylemiş.
Yav ne alakası var devamında senin bile sevgilin yoksa ben b*ku yedim diyor. Buluttan nem kapma
Tamam kardeşim sen kızla koşmaya devam et. Allah kolaylık versin..
Sen buna kız mı diyorsun? Halil abi olmasın o🤔
Niye ne alaka?
Ne yurumesi ya resmn sey etmis seni...
O beni edemez de ben onu sey edebilirim :D
Valla daha ileri giderse s*kerim bu kızı. Vücudu süper.
Bende erkeğim sonuçta. Ve kadınlara çok düşkünüm. Yapacak bişey yok :D
Yürümek mi bence yarın istemeye gelir
Kapıya dayanmasın sakın
Yürümüş ama sonra caymış
Kafaya almıyorsa akli sorunları var.
kız hard yoklukta herhalde :D
Yürümeye çalışıyor yakında koşacak gibi 😂
gibi :D
Ortak 3-4 arkadaşım var. O kızlarla da samimi değilim. Onlar mı beni anlattı da kız yazdı diye aklımdan gecti
kızın gözler sıkıntılı
daha büyük problemi var
Gel beni becerrr demiş daha ne desin
Yürümüyor kardeşim koşuyor resmen
Anlamamak için aptal olmak gerekir
diyosun
Ulan şimdiki kızlar fena ya :)
Galiba
Koşuyor bu ya
koşsun bakalım
salyaları akmış kızın )
Kız kör sanırım