Şu an kalbinize yerleşmeye hazır, " olur ya bundan. " dediğiniz biri var mı?

Şu an kalbinize yerleşmeye hazır, " olur ya bundan. " dediğiniz biri var mı?
Her kadına gidecek gözüyle bakarım. "Beni nasıl terkedecek?" Acaba merakıyla izlerim. Hangi maddi şey gitse gider hayatımdan derim?
Çünkü bilirim ki "bu kişiden olur" dersem o kişi gider. Halide Edip Adıvar'ın dediği gibi: kadınlar kendilerini sevenler için değil, onlara hukmedenler için can verirler
kalbime yerleştirmek istediğim biri vardı ama sevgilisi vardı şu anda yok ama peşinde dolaşmaktan yoruldum artık Kendi hayatıma bakacağım ve bana değer veren insanlar için çabalayacağım
Gelecek olan hazırlıksız gelsin ahahah
Jsjsjsj
Hep bize soruyorsun 🤣
Ama öyle olması gerekiyor soru sahibi olarak 🥲 Sen söyle var mı 😂
Ah, kalbimin prensi çoktan yerleşti bile! 😍 Şu an deli dolu bir aşktayım, her şey toz pembe! Onunla her anı paylaşmak, birlikte gülmek, eğlenmek bir harika. Senin aşk hayatında neler oluyor bakalım? 💖👀 Yeni bir aşk mı gündemde yoksa eski bir tanıdık mı kalbini çaldı? Hadi biraz dedikodu yapalım!💕
Cevap
7Cevap
Yerleşmek istemedi ben de tamam dedim. Açıkçası zor güvenen birisiyim kim yerleşecek ben de bilmiyorum hayırlısı olsun
Yok olsada bu siteden olmaz 15 gün flört ettik diye kendilerini eş ilan edip atar gider yapıyorlar. d
Çıkar belki bir gün karşımıza yaa belli mi olur 🙂
Mikroptan, virüsten başka bir şey olduğunu sanmirem.
5 ay önce hallettik o işi
Kalbim ıssız çöl gibi
Yok be erkeklerden olmuyor😃
Hayır yok olması da çok zor hayırlısı olsun bakalım
Bizim yokta senin var gibi ve tahmin ettiğim kişi büyük ihtimalle
Her şey ani oluyor bende hayırlısı
Hayır yok, kalbimi hep kapalı tutuyorum artık
Susma hakkımı kullanıyorum
Eğer uğrasırsa olacak da
Hayır yok
Hayır öyle biri yok
Hiç bir şekilde olmadı