Daha önceki sorularımı görenler biliyordur. Ama 14 gündür sevgilim bana küs. Ben ne yapim artık?

kavga oldu. Beni rahatsız eden şeylere saygı duymadığı için ben ona patladım. Çünkü ilk defa depil belki onuncu defa oldu. Ve mahsus yapmadığını söyledi felan filan. Her zaman ki gibi. Patlayınca bende çok kötü bir şey dedim. Yaptığı şeyi bir köpeğin davranışıyla kıyasladım. O da o kelimelerden belli küs, soğuk, sevdiğini söylemiyor, çok az konuşuyor, kontrol ediyor. Bir kaç gün sonrada dışardaydım festival’da. Kızlarla gitmiştim. Telefonum sessizde diye, ve telefonunu hemen açmadım diye bu sefer kavga etti. Ve her zaman her türlü özgürlükleri istiyor (karşı cins arkadaşlıklarla) ama beni kısıtlıyo, elbise olsun, dışarı çıkmam olsun. Mesela 2 gün arkadaşlarla çıktım, ertesi gün spora gitmemi istemiyor, ve artık gerçekten gururuma çok geliyo ve eşitlik kalmadı. Gün geçtikce bu küs olması sanki gözlerimi açiyor. Aynı zamanda kaybetmek istemiyorum çünkü aslında çok iyi bir insan ve değişme potensiyalı var. Bilmiyorum artık

Daha önceki sorularımı görenler biliyordur. Ama 14 gündür sevgilim bana küs. Ben ne yapim artık?