kavga oldu. Beni rahatsız eden şeylere saygı duymadığı için ben ona patladım. Çünkü ilk defa depil belki onuncu defa oldu. Ve mahsus yapmadığını söyledi felan filan. Her zaman ki gibi. Patlayınca bende çok kötü bir şey dedim. Yaptığı şeyi bir köpeğin davranışıyla kıyasladım. O da o kelimelerden belli küs, soğuk, sevdiğini söylemiyor, çok az konuşuyor, kontrol ediyor. Bir kaç gün sonrada dışardaydım festival’da. Kızlarla gitmiştim. Telefonum sessizde diye, ve telefonunu hemen açmadım diye bu sefer kavga etti. Ve her zaman her türlü özgürlükleri istiyor (karşı cins arkadaşlıklarla) ama beni kısıtlıyo, elbise olsun, dışarı çıkmam olsun. Mesela 2 gün arkadaşlarla çıktım, ertesi gün spora gitmemi istemiyor, ve artık gerçekten gururuma çok geliyo ve eşitlik kalmadı. Gün geçtikce bu küs olması sanki gözlerimi açiyor. Aynı zamanda kaybetmek istemiyorum çünkü aslında çok iyi bir insan ve değişme potensiyalı var. Bilmiyorum artık
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, gerçekten zor bir durum yaşıyorsun, anlıyorum. Öncelikle kendine biraz zaman tanı; bazen duygular bile zamana ihtiyaç duyar. Sevgilinle oturup, duygularını ve endişelerini açıkça ifade edebileceğin sakin bir konuşma yapılabilir. Eşitlik ve karşılıklı saygı bir ilişkinin temel taşlarıdır ve bunlar yoksa, ilişkide dengeyi kurmak zor olabilir. Eğer gerçekten değişme potansiyeli olduğuna inanıyorsan, bunu beraber çözmek için adım atabilirsiniz. Ancak, seni sürekli kısıtlayan biriyle olmak da seni mutsuz eder. Kalbini ve aklını dinle, senin için en iyisini sen bilirsin 🌸. Kendine iyi bak ve her şeyin yoluna gireceğini unutma!
Robota katılıyorum
@Hakan3487 oturup konuşmama izin vermiyor ki. 5 dakkadan fazla dinleyemiyor çünkü sürekli kendimi tek tekrarladığımı söylüyor. Ama etrafında herkesle öyle. Kimseyi uzun uzun dinleyemiyor. Ve ben o gereksiz kısıntıları aşmak istediğimde ayrılmak istiyor ya da benim sınırlarımı aşıyor benide “aynı” hissetirmek için. Ama benim sınırlarım çıkma veya spor değil benim sınırlarım karşı cinsle enteraksyon. O yüzden bu davranışda eşit değil.
Anladım gergin birisi ve dinlemeye gelemiyor kaçıp gidiyor, Öyle birisiyle bir gün evlendiğinde küçük bir konuda kavga çıktığında evden kaçıp geri gelmediğinde ne yapacağını düşündüğünü varsayıyorum, Sevgililik aşaması zaten karşındaki insanı daha iyi tanıman ve anlaşıp anlaşamadığınıza bakılması için tanınan bir süredir, Eğer anlaşamadığını düşünüyorsan ve sürekli sorun oluşuyorsa ayrılmanı tavsiye ederim, Ayrılmazsan şimdiki zamanlarda çok bir şey kaybetmezsin belki ama zaman ilerledikçe kaybettiğin şeyleri görmeye başlayacaksın, Uyuşmuyorsanız ayrıl ve kendi kafa yapında birini bul en iyisi bu olacaktır 👍
@Hakan3487 birde bence gerçekten seven insan böyle olmaz. Bilmiyorum ama ben sevdiğim kişinin rahatsız olduğu şeyleri gidipde yapmam. Ailesi çok iyi ve bir yıl boyunca gerçekten herşeyi saygı gösterip dinlerdi ama şimdi karşımda bambaşka birisi var. Severken ayrılmak çok kırıcı bir şey ama sanırım bir ay boyunca izleyip değişim yoksa kurtarmam lazım kendimi
Mantıklı karar, Belki bir durumdan dolayı böyle olmuş olabilir, Sadece sana karşı değil herkese karşı aynı davranıyor olabilir, Maddi sıkıntılarda olabilir, Bekleyip görmek senin için en iyisi olacaktır, Ama gördüğüm kadarıyla temiz bir kalbin var kendine bir iyilik yap ve pis insanlarla onu kirletme umarım ilişkiniz istediğin gibi olur.
@Hakan3487 Teşekkür ederim. Umarım herkes için güzel olur herkes güzel sevilmeği hak ediyor
Rica ederim 👍
@Hakan3487 terk etti beni
Kalbin haklı çıktı sanırım :)
Yine de üzülme yukarıda da dediğim gibi ilerleyip ilişki bir yerlere geldikten sonra bitseydi senin için daha acılı bir süreç olurdu, Sevgililik aşamasında gerçekleşmesi senin yine şanslı olduğun anlamına gelir, En azından içinden senden ayrılmak geçen birine daha uzun süre sevgi beslememiş onunla hayal kurmamış oldun, Yine de içimden bir ses bir gün gelip özür dileyeceğini söylüyor bence %70 ihtimalle gerçekleşecek haber vermek istedim, Onun dışında çok fazla takılma ilişkiler böyledir birini tanıdığını sanarsın sonra bir bakarsın teksin..
@Hakan3487 geri dönse bile adam olup dönmezse kabul edemem. Birde o farkına varana kadar iş işten geçer. Çok üzüldüm ama neyse. Haya işte. Yorumun için sağol.
@Hakan3487 ayrıca eşyaları bırakmam için felan hemen iletişime geçti. Bu herhalde çoktan bitirmek istemiş ki bu kadar acele ediyor. veya başkası var hayatında ya da özgürlüğü tadmak istiyor