Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca dün gece tekrar kafeye gittim ve lavaboya girdim. Klozet kapağı yerinden çıkarılıp yere indirilmişti ve alıp yerine indirdim. Sonra da çıkarken kafedeki diğer çalışana bunu bildirdim.
Güncellemeler
+1 yıl
Ben kafeden çıkarken kız da paspas çekiyordu ve ona da " Kolay gelsin, iyi geceler " dedim.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
2 güne terk eder seni azcık uzak dur gizemli ol arkadaşlarınla eğlendigini görsün msjlara geç cevap ver sklır yoksa
Ama bunlar kızların hoşuna gidecek şeyler değil midir?
Ayrıca kızla henüz yeni yeni tanışıyoruz, yani daha doğrusu onun istekli olup olmadığını bilmiyorum; ama ben ondan etkilendim ve onunla tanışmaya, samimi olmaya çalışıyorum.
Yeni tanışttngn için sevmezler biraz agırdan al eğer seviyorsan
Peki başka ne yapabilirim?
Onun çalşıtıgı yere falna git onun için geldiğini görsün
Gönlü varsa sende sürekli sana bakar göz önünde olmaya çalışır
Zaten her fırsatta oraya geliyorum ve onu da rahatsız etmemeye çalışarak, beni görebileceği bir şekilde oturuyorum.
ve diğer çalışanlara karşı sizli bizliyken ona karşı senli benli konuşuyorum. Daha samimi olmaya çalışıyorum.
Kzlar hoşlandıkları erkekler için farklı davranır ve , belli eder
Yani mesela nasıl olurlar?
Seninle konuşmaya çalışır size gülümser size bakat hep
Sipariş verirken bana gülümsüyor ve okuldan arkadaşları haricinde diğer birçok müşteriye " Siz " diye hitap ederken bana genellikle " Sen veya abi " diye hitap ediyor. Ayrıca sadece bana karşı mı öyle olduğuna pek dikkat etmedim, ama sanki bana karşı daha samimi, sıcakkanlı, sempatik davranıyor.
Bilmiyorum etkileşim geçer genelde , siz genelde oraya gidn yanına gidin
Ama dün ona " Kaç yaşındasın? " dedim, o da " 19 yaşındayım abi " dedi. " Bana sürekli abi diyorsun ya, o yüzden sordum. Ayrıca biraz fazla büyük görünüyorsun " dedim. O da gülümseyerek " Buraya gelenlerin çoğu öyle düşünüyor " gibisinden bir şey söyledi.
Peki sence dün geceki klozet kapağı olayı ve çıkarken " Kolay gelsin, iyi geceler " demem kızın güvenini kazanmama, ilgisini çekmeme katkı sağlar mı?
Yok sıradan şeyler buna kz dikkat etmezki bide abi demiş sana
Ama 2. günden itibaren Abi demeye başladı.
Ama bence bunu değiştirmenin de bir yolu vardır. 😁
Son günlerde kız yanımdan geçerken önce göz ucuyla bir bakış atıp sonra başımı önüme eğip hiç kaldırmıyorum. Peki sence bu güzel, işe yarar bir taktik mi?
İlgilen , konuşmaya çalış , kolay gelsin deyip geçme kibar ol ,
Zaten ilgilenmeye, onu tanımaya çalışıyorum. Mesela dün okuldan gelince sipariş verirken önce " Merhaba, nasılsı? " dedim, o da " İyiyim abi, sen nasılsı? " dedi, ben de " Ben de iyiyim " deyip kendime aldığım kek ve çikolatalardan teklif edip sonra " Kaç yaşındasın? " dedim, o da " 19 yaşındayım abi " dedi. Ben de " Sürekli Abi diyorsun ya, o yüzden sordum " dedim.
Bence güzel