Aile & Toplum Bu yaptıgım pek hoş bir hareket degil galiba düşünceniz ne? cchanell Takip Et Xper 3 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Nasil daha nazik cevap verilebilir? Güncellemeler+1 yıl 🤙🏼🤙🏼 Güncellemeler+1 yıl !!! Bu yaptıgım pek hoş bir hareket degil galiba düşünceniz ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
VivaDaCoulpe Takip Et Bilge Yaş: 48 , eic 94% +1 yıl Sana yapılsa naparsan, o şekilde düşün. Empati yapmak insan olduğunun göstergesidir 0 2 Yorumla cchanell +1 yıl Bana yapilamaz ben merhaba hos geldin nasilsin ☺️ yazmam Yorumla VivaDaCoulpe +1 yıl Ne yazarsın🤣🤣🤣Bana yapılamaz diye bir şey yok, delinin biri çıkar ve yapar Yorumla
TedMosbycik Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Cevap vermeyebilir veya mesaj kutunu kapatabilirsininiz. Lakin bende bir kız olsaydım, gülmek için bile mesaj kutumu falan açardım:) 0 0 Yorumla
Kahve_-Kokusu Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Şimdiki nesillerin konuşma tarzı işte. Şu erkekler ne yazsa suç arkadaş.😁 0 1 Yorumla cchanell +1 yıl Ben 90 yaşındayım ben eski nesilden Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok iyi yapmışsın. Biraz sonra zaten o sana saydıracaktı. Kopuyorum gülmekten. 1 0 Yorumla
SatanistMatanist Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl En iyisini yapıyon kız, bu abazanlara daha nasıl cevap vereceksin. 0 1 Yorumla SatanistMatanist +1 yıl Aynen, götürüyorum ben. Yorumla
dervisan Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Misafir olarak bi yere gittiğimde aynını diyeceğim süper 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,4b cevap paylaştı. Düşüncemi söylersem üye hesabım iptal edilir o yüzden susuyorum 0 6 Yorumla cchanell +1 yıl Niye edilirse ne olur yenisini açarsin Yorumla cchanell +1 yıl Hem düşünceni söyleyince niye iptal ediliyor Yorumla Semihh98 +1 yıl 5 yılımı verdim ben bu hesaba koyar bana Yorumla cchanell +1 yıl Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Yorumla cchanell +1 yıl Acıdım Yorumla cchanell +1 yıl Simsi 23, yani 18 yaşından beri hep ugraştın hee abv Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl küfürün ardından atılan emoji samimiyet göstergesimi 0 1 Yorumla cchanell +1 yıl Ben hayatta küfür etmem ! Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl L*n ben sana limon atmıştım banada böyle cevap verme bozuşuruz bak 🤣 0 8 Yorumla cchanell +1 yıl Ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mesajlarda limon emojisi atmıştım ama y*vşamadım yani pislik olsun diye öylesine atmıştım görürsen mesajımı küfür etme banada 😄 Yorumla cchanell +1 yıl Bana yazmadın hiç? Yorumla cchanell +1 yıl Geri döüş yapmışmıyım? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok yok yapmamışsın yazdım şimdi 😄 Yorumla cchanell +1 yıl Yok geri yazmıyom yazdıklarımıda paylaşıyorum 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok yazma almıyım ben 😄 Yorumla cchanell +1 yıl 😂😂😂😂😂 Yorumla
Alone2701 Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Bu gayet nazik bence heo böyle devam et 2 0 Yorumla
crazyman50 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Hoş hareket degilmi resmen oc demisn daha nolacak 😂😂😂 0 0 Yorumla
sustainablenick Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sizi ilgilendirmez veled-i zina. ☺️ 0 2 Yorumla cchanell +1 yıl Biktim lan her yerde ayni emoji Yorumla sustainablenick +1 yıl Yorumlarda bi tane bile yok nerde hani fkkf Yorumla
attentionwhore Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hayır gerekli nezaket seviyesi bu 0 4 Yorumla cchanell +1 yıl 😂😂😂😂 bunu diyen kişinin profiline bak Yorumla attentionwhore +1 yıl Sanane o c Yorumla Birisiğğğ +1 yıl Aa lana del rey Yorumla attentionwhore +1 yıl @Birisiğğğ aa evett Yorumla
bybilge89 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Öyle diyeceksen niye muhatap alıyorsun. Engelle 0 1 Yorumla cchanell +1 yıl Ne desem daha kibar bir şekilde Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Biraz saygısızca olmuş sankim 0 3 Yorumla cchanell +1 yıl Bende zaten bunu soruyorum Yorumla külllkedisi +1 yıl Bunu sorduğunu bende biliyorum ayrıca gelip burda sorman da saçma hem biliyorsun saygısız olduğunu hemde dusuncemizi soruyorsun aaa Yorumla cchanell +1 yıl Sen böyle demiyon mu Yorumla
TuranReisCevaplıyor Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl sen hastasın :D kaybol dünyadan 0 0 Yorumla
Şanzumancııı Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yani direk annesine giydirme de ne biliyim 0 0 Yorumla
RomantikBoğa Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kimse zarafetimizi sorgulamasın :D :D gibi olmuş 0 0 Yorumla
nebilimismi Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Biraz saygı ya saygılı ol ve direkt engelle 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gayet kötü yanı hoş değil 0 11 Yorumla cchanell +1 yıl Niye ! Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye gerginsin sen kötü olduğu gayet belki yani hayattaki ezikliğini ona buna hakaret ederek karşılıyorsun tatmin mi oluyorsun bundan veya insanı duygularını mı köreltmek istiyorsun Yorumla cchanell +1 yıl Yazan sen miydin yoksa 😱 Yorumla cchanell +1 yıl ya da sanada mi boyle yazdilar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır bir insan olarak deme gereği duydum sadece Yorumla cchanell +1 yıl Burda kim ne derse desin ne yaparsam yapim inan kimse umrumda bile degil, canim sıkılınca geliyorum bazen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen bir insansın herşeye rağmen duyguların var yazık. Yorumla cchanell +1 yıl Duygularım kayboldu maalesef ve artik yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hala bir kalbin var ama yıpranmış da olsa geriye dönebilirsin. Yorumla cchanell +1 yıl Pfffff laflara bak 😂😂😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂😂😂 anlarsın anlarsın ;) Yorumla
KocaBebek5959 Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Haketmiş :D 0 2 Yorumla cchanell +1 yıl Yazdıgı merhaba nasilsiniz nasil hak etmiş😂 Yorumla KocaBebek5959 +1 yıl La KS ye yeni girmişsin Hoşgeldin diyo kör müsün :D Daha girer girmez abazanlıkta yani.. Ne bilim aisşldiasdş Yorumla
Beylerbibakınhele Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Çevrimiçi değil mi bu 0 3 Yorumla cchanell +1 yıl Nasil Yorumla Beylerbibakınhele +1 yıl Mesaj atan Yorumla cchanell +1 yıl Bilmem Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. arkadaşım diyerek :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Sana yapılsa naparsan, o şekilde düşün. Empati yapmak insan olduğunun göstergesidir
Bana yapilamaz ben merhaba hos geldin nasilsin ☺️ yazmam
Ne yazarsın🤣🤣🤣
Bana yapılamaz diye bir şey yok, delinin biri çıkar ve yapar
Cevap vermeyebilir veya mesaj kutunu kapatabilirsininiz. Lakin bende bir kız olsaydım, gülmek için bile mesaj kutumu falan açardım:)
Şimdiki nesillerin konuşma tarzı işte. Şu erkekler ne yazsa suç arkadaş.😁
Ben 90 yaşındayım ben eski nesilden
Çok iyi yapmışsın. Biraz sonra zaten o sana saydıracaktı. Kopuyorum gülmekten.
En iyisini yapıyon kız, bu abazanlara daha nasıl cevap vereceksin.
Aynen, götürüyorum ben.
Misafir olarak bi yere gittiğimde aynını diyeceğim süper
Düşüncemi söylersem üye hesabım iptal edilir o yüzden susuyorum
Niye edilirse ne olur yenisini açarsin
Hem düşünceni söyleyince niye iptal ediliyor
5 yılımı verdim ben bu hesaba koyar bana
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Acıdım
Simsi 23, yani 18 yaşından beri hep ugraştın hee abv
küfürün ardından atılan emoji samimiyet göstergesimi
Ben hayatta küfür etmem !
L*n ben sana limon atmıştım banada böyle cevap verme bozuşuruz bak 🤣
Ne
Mesajlarda limon emojisi atmıştım ama y*vşamadım yani pislik olsun diye öylesine atmıştım görürsen mesajımı küfür etme banada 😄
Bana yazmadın hiç?
Geri döüş yapmışmıyım?
Yok yok yapmamışsın yazdım şimdi 😄
Yok geri yazmıyom yazdıklarımıda paylaşıyorum 😂
Yok yazma almıyım ben 😄
😂😂😂😂😂
Bu gayet nazik bence heo böyle devam et
Hoş hareket degilmi resmen oc demisn daha nolacak 😂😂😂
Sizi ilgilendirmez veled-i zina. ☺️
Biktim lan her yerde ayni emoji
Yorumlarda bi tane bile yok nerde hani fkkf
Hayır gerekli nezaket seviyesi bu
😂😂😂😂 bunu diyen kişinin profiline bak
Sanane o c
Aa lana del rey
@Birisiğğğ aa evett
Öyle diyeceksen niye muhatap alıyorsun. Engelle
Ne desem daha kibar bir şekilde
Biraz saygısızca olmuş sankim
Bende zaten bunu soruyorum
Bunu sorduğunu bende biliyorum ayrıca gelip burda sorman da saçma hem biliyorsun saygısız olduğunu hemde dusuncemizi soruyorsun aaa
Sen böyle demiyon mu
sen hastasın :D kaybol dünyadan
Yani direk annesine giydirme de ne biliyim
Kimse zarafetimizi sorgulamasın :D :D gibi olmuş
Çok nazikmişsin sfgmksdşhl
Biraz saygı ya saygılı ol ve direkt engelle
Gayet kötü yanı hoş değil
Niye !
Niye gerginsin sen kötü olduğu gayet belki yani hayattaki ezikliğini ona buna hakaret ederek karşılıyorsun tatmin mi oluyorsun bundan veya insanı duygularını mı köreltmek istiyorsun
Yazan sen miydin yoksa 😱
ya da sanada mi boyle yazdilar
Hayır bir insan olarak deme gereği duydum sadece
Burda kim ne derse desin ne yaparsam yapim inan kimse umrumda bile degil, canim sıkılınca geliyorum bazen
Sen bir insansın herşeye rağmen duyguların var yazık.
Duygularım kayboldu maalesef ve artik yok
Hala bir kalbin var ama yıpranmış da olsa geriye dönebilirsin.
Pfffff laflara bak 😂😂😂😂😂
😂😂😂😂 anlarsın anlarsın ;)
Haketmiş :D
Yazdıgı merhaba nasilsiniz nasil hak etmiş😂
La KS ye yeni girmişsin Hoşgeldin diyo kör müsün :D Daha girer girmez abazanlıkta yani.. Ne bilim aisşldiasdş
Çevrimiçi değil mi bu
Nasil
Mesaj atan
Bilmem
Yani sacmalamissin
Çomarsın
Çok komik mk
Malak
Komik olduğunu mu düşünüyorsun gerçekten
Vardır bi nedeni
İyi demişsin.
Yani sağlam küfürü hakediyorsun ama yaparlar