- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılBiz erkeklerin nelerine göz yumuyoruz sende iki köpeğe göz yum en kötü parçalarlar oda zaten senden zarar geleceğini hissettiklerinde olur ki bunu yaparlarsa haklılar ksjsjs
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılYa buna bir çözüm yok aslında gülü seven dikenine katlanır ya da bu durum seni rahatsız ediyorsa o kızdan vazgeçiceksin benim de bir kedim ve köpeğim var şahsen birisi için onlardan vazgeçemem beni seven bu şekilde sevip kabul etmeli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla tavsiye yok bence, çünkü biriyle tanışirken evinde hayvan varsa ben geri çekiliyorum. Tercih meselesi bu, o hayvanı ile mutlu olabilir ama ben aynı ortamda olamam hayvanla bu yüzden en iyisi baştan yol almak
114 Yorumla
Soran+1 yılTebrik ederim keşke sizi sevseydim 🥹
Soran+1 yılo zaman kaplumbağa alsın, balık alsın, kuş alsın yani hırlayan bir hayvanı eve almak evlatlık mı oluyor? Her gün binlerce köpek tek sokak köpeği değil sahibini ısırıyor, bizim sitede bir oğlanın yüzüne yeni dikiş atıldı.
Cevap sahibi+1 yılValla yorumları gördüm de kedi vs demişsiniz ben onu da isteyemem. Bu yüzden hayvan diye genel yorum yaptım. Ben evde balık harici hayvan ile yapamam bu yüzden baştan yaklaşmam. Karar sizin
Soran+1 yılYa siz bensiniz 😂 ruh ikizim olabilir misiniz?
Cevap sahibi+1 yılAhaha😅 benim gibisini görmedim bugüne kadar ama değilimdir. Siz benden iyisiniz başka hayvana razı oluyorsunuz ben yapamam sizden beterim🤣
Soran+1 yılYok bana ilk defa çok benzeyen biriyle karşılaştım. Adınızı öğrenebilir miyim 🤣
Cevap sahibi+1 yılAkıl çok gizli olmaaazzzz 🤣
Soran+1 yıl😂🤣 valla tanışmak çok isterdim
Cevap sahibi+1 yılSen seninkini düşün, bu işi nasıl hallederim diye beni boşver🤣
Soran+1 yılahahhahahahahahahahaha sizden çok iyi arkadaş olurmuş 😊😉 valla düşündüm bir çözüm bulamadım. Rüyalarıma kadar girdi köpekler 😥 istemiyorum hiç
Cevap sahibi+1 yılO zaman çözüm belli baştan hiç kapılmamak gerekirdi 😉 benden herşeyin çok iyisi olur da ben kimseyle hiçbir şey olmuyorum böylesi daha iyi
Soran+1 yılHaklısın niye ya bana güvenebilirsin, çok iyi kanka olurduk 😄
Cevap sahibi+1 yılValla kanka da hiçbir şey de aramıyorum konu bu sadece 😉👍https://www. KızlarSoruyor. com/ev-yasam/q22578373-tek-basina-bir-hayata-bayiliyorum-ya-siz
Soran+1 yılBen de 🤠
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYa bu köpeği seveceksin ya da bu diyardan gideceksin
61 Yorumla- +1 yıl
Adam köpek sevmek zorunda değil ki asıl sizin yaptığınız bencillik yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
+1 yılEvinde hayvan besleyen bunu göze alan sorumluluklarını göze alan insan üst düzey bağ kuruyor zaten evladı gibi görüyor, hani mümkün değil bir erkek için onlardan vazgeçmesi. mecbur sen kızdan vazgeçeceksin :)
45 Yorumla
Soran+1 yılNe evladı hanımefendi o zaman kaplumbağa alsın, balık alsın, kuş alsın yani hırlayan bir hayvanı eve almak evlatlık mı oluyor? Her gün binlerce köpek tek sokak köpeği değil sahibini ısırıyor, bizim sitede bir oğlanın yüzüne yeni dikiş atıldı. Ne zaman uyanacaksınız? Kendi başınıza gelince mi?
Soran+1 yıl@Elleira elbet bir gün saldıracak, şimdi olmasa bile sitedeki köpekler de çok uysaldı fakat bu ara sürekli saldırdı haberleri geliyor. Oğlan köpeğim uysaldı ama acıkınca yüzümü ısırdı demiş. Güvenlik söyledi bana dikkatli olun, köpeklerden uzak kalın diye ki böyle binlerce vaka var.
Soran+1 yıl@Elleira b*ok gibi bir tipi var köpeklerinin, yüzlerinde meymelet yok. Bilmiyorum cinslerini sadece bizim sitede benzeri vardı. O ısırmış işte oğlanın yüzünün yarısı dikişli
- +1 yıl
Ben bu şekilde hayvan besleyenlerin zihniyetinden bahsediyorum sana yoksa köpek bence de olmamalı, ben kediciyim ona bakım verdiğim için bana ev arkadaşlığı yaptığı için evladım gibi. Köpekler içinde aynı şey geçerli sen ister kabul et ister etme kız arkadaşın bir erkek için vazgeçmez ta ki o köpeklerden biri kendine zarar verene kadar
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen de evde özellikle köpek besleyen birini hijyenik bulmam. Köpeklere yüzünü falan yalatıyorlar şok oluyorum köpeğin dili benim yuzume degse kanata kanata yuzumu yikarim
25 Yorumla- +1 yıl
Merak etmeyin insanlardan daha temiz bence siz yüzünüzü insanları öptürmeyin
Cevap sahibi+1 yılSevebilirsiniz ama bu ağızlarında bir sürü bakteri olduğu gerçeğini değiştirmez. Verdiğiniz cevap çok duygusal bir cevap. Ben de köpek severim, ama yüzünü agzini vb yalamasina izin veren sahipleri bana hijyenik gelmiyor. Şahsi fikrim. Elbette benim yuzumu yalamadiklari surece kimseye karisamam alenen :)
- +1 yıl
@huzunluyurek Adam köpek sevmek zorunda değil ki asıl sizin yaptığınız bencillik yani
Soran+1 yılKorkaklıkla ilgisi yok kediler daha uysal geliyor. Köpekler bana göre küçük poodle hariç hepsi şeytan gibi geliyor ve sevmiyorum
- +1 yıl
Hiç bile bakteri falan yok aşıları var onların normal insanlar ağızları daha bakteri dolu
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim de köpeğim var sizin arkadaşınızın ki kadar büyük değil aksine minyatür erkek arkadaşım şafi ve onların inanışlarına göre köpek haram ayrıca kendisinin aşırı bir köpek fobisi var fındık faresi kadar köpekten korkuyor bende kendisyle evlenmeyi düşünmüyorum ben kendisi için köpeğimden vazgeçmem
21 Yorumla- +1 yıl
Adam köpek sevmek zorunda değil ki asıl sizin yaptığınız bencillik yani
- Aşk İlişkileri konusunda 14,5b cevap paylaştı.
+1 yılKız üçüncüyü almış, fakat üçüncüsü ortama ayak uyduramamış.
61 Yorumla
Soran+1 yılBro gerçekten köpek sevmiyorum. Kedi bile daha uysal
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Şu hayvan düşmanları hayvan severleri çocuk düşmanı ilan etmeleri ne komik. Hayvan seven her canlıyı sever korur kollar yaşam haklarına saygı gösterir. Sen ve senin gibiler gibi birileri üstünden politika yapmaya çalışmaz.
10 Yorumla
+1 yılNormal bir şekilde devam edebilirsiniz. Eğer ciddi birsey ise kızla konuşabilirsiniz ama muhtemelen hanımefendi bunu kabul etmez.
25 Yorumla
Soran+1 yılKorkaklıkla ilgisi yok kediler daha uysal geliyor. Köpekler bana göre küçük poodle hariç hepsi şeytan gibi geliyor ve sevmiyorum
- +1 yıl
Beyefendi ben korkaklıktan bahsetmedim ki.
Soran+1 yılNe evladı hanımefendi o zaman kaplumbağa alsın, balık alsın, kuş alsın yani hırlayan bir hayvanı eve almak evlatlık mı oluyor? Her gün binlerce köpek tek sokak köpeği değil sahibini ısırıyor, bizim sitede bir oğlanın yüzüne yeni dikiş atıldı. Ne zaman uyanacaksınız? Kendi başınıza gelince mi
- +1 yıl
Beyefendi siz ne diyorsunuz? Dediklerimi nasıl anlamışsınız? Yanlış kişiye mi yazıyorsunuz bilmiyorum ama bu çok kaba. Ayrıca hanımefendinin ne alacağını size mi soracak? Bu kininizi bana değil hanımefendiye kuşun bu ne kabalık.
Soran+1 yılHanımefendi size değil sözlerim, kırdıysam kusura bakmayın
+1 yılBir hayvana bakmaya başladığında çocuğun gibi oluyor. O yüzden onlardan asla vazgeçmez. Bu durumu konuşsan bile bir işe yarayacağını düşünmüyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe evladı hanımefendi o zaman kaplumbağa alsın, balık alsın, kuş alsın yani hırlayan bir hayvanı eve almak evlatlık mı oluyor? Her gün binlerce köpek tek sokak köpeği değil sahibini ısırıyor, bizim sitede bir oğlanın yüzüne yeni dikiş atıldı. Ne zaman uyanacaksınız? Kendi başınıza gelince mi
- +1 yıl
Düşüncelerinizi çok sivri ve uçlarda buldum. Siz öyle düşünüyor olabilirsiniz ama o hanımefendi öyle düşünmüyor demekki. Zaten en başından bir fikir ayrılığı var. Ayrıca çocukları korumakla bi insanın evde hayvan bakmasının bir alakası yok ikisi aynı kefeye konulamaz bile.
Korkak bı adamla asla devam etmezdim ahahaah kıza belli etme bari 🤣
121 Yorumla
Soran+1 yıl@graceeeee uyudun mu 😂
Soran+1 yılGrace ben ciddiyim, sevmek zorunda değilim. Aşırı itici yaratıklar onlar sadece poddle tatlı o kadar
Soran+1 yılKız köpeklerini bırakır mı 🤔
Soran+1 yılO zaman bıraksın abi köpek sevmek zorunda değilim, yasayı destekleyen birisiyim ben
Soran+1 yılNiye ya köpek benden kıymetli mi 🙂
Soran+1 yılGrace ben ciddiydim sen işin dalgasındasın ama düşüncelerim hep böyle
Soran+1 yılKomik olan ne? 😂
Soran+1 yılBundan sonra köpekten nefret eden kedi sever birini bulayım bari en azından kediler zarar vermiyor
Soran+1 yılGrace beni köpeklerden kurtar yeter yani bıktım hep onları görmekten, ne kadar çok hayvanseveriz ya millet asansörde selam vermez, bir bayılsa dönüp bakmazlar ama yok köpeğim de köpeğim
Soran+1 yılGrace yukarıdaki arkadaş ne demek istiyor?
Soran+1 yılAdın ne o zaman?
Soran+1 yılGrace valla kız bana emanet edip gidiyordu köpeklerini, kabus gibi bir rüyaydı ya
Soran+1 yılUyuyamadım yani erkenden kalktım köpekler yüzünden 😒
O köpekler onun evladı sayılır, çocuğunu sokağa at mı diyeceksin?
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEmanemanemanemaaaaaaaannn ,, swvdigim kizin iki kopeyo varrrrrrr. Lelelelelelelelelee
21 Yorumla
Soran+1 yılHanımefendi dalga geçmeyin gerçekten köpek sevmiyorum 😒
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Her insan sevecek diye bi kural yok kıza durumu anlatırsın o da muhtemelen vaz geçmeyecektir ya kabulleneceksin ya da uzak durucaksın moruk
00 Yorumlaayrıl kanka gitsin kendine veteriner manit yapsın
29 Yorumla- +1 yıl
@nurwhys hahaha doğru
Soran+1 yıl@Geceyargici1 bro yardım et yukarıda biri kes o köpekler değerli senden yazdı
- +1 yıl
Kanka manitan ne diyo bu duruma ona göre yorum yapım
Soran+1 yıl@Geceyargici1 bro henüz sevgilim değil ama kızın köpekleri rüyama kadar girdi. Ben istemiyorum köpek falan
- +1 yıl
Sana saygı duymuyorsa yol ver günlerini. Heba etme
Soran+1 yıl@Geceyargici1 bro kız köpeklerini çok seviyor, birinci sırada onlar var
- +1 yıl
O zaman uğraşma degismez
Soran+1 yıl@Geceyargici1 1-köpekleri, 2-arkadaşları, 3-gece hayatı bunları seviyor kız bro
Soran+1 yılbro
Aşk İlişkileri konusunda 827 cevap paylaştı. En yakın zamanda köpekleri sevmeye çalışmanı öneririm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla benim de var yani ne yapayım flört sevmiyor diye dışarı mı atayım yani eğer istemiyorsa evime gelmesin yani ha eğer evde de istemiyorum diyorsa kapı orada kendisi gidebilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bende bu kadar kıl mıymıy erkekten haz etmiyorum kızlar daha yürekli 😃
00 YorumlaAmaaaann kim uğraşcak boş ver başka kızmı yok🤷♀️😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYani temkinli yaklaşmakta fayda var cinsleri önemli burada
00 Yorumla Köpekleri Yok sayıp mücadele vereceksin aşkına koşan yorulmaz
00 Yorumla
+1 yılBu sevdadan vazgecmeni
15 Yorumla
Soran+1 yılGüneş, tombalak sen misin? 😄
- +1 yıl
Senle konuşmuyorum mavi
Soran+1 yılTombiş kaç gün oldu ama ayıp ediyorsun, konuşalım işte barışmayacak mısın hiç?
- +1 yıl
Güncelleme güzel ve çok doğru olmuş tebrikler
Soran+1 yılSağol tombişim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBelediyeye bildir. Ama kız artık vermez sana haberin olsun
01 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Haz etmeye başlamanı.
48 Yorumla
Soran+1 yılhanımefendi o zaman kaplumbağa alsın, balık alsın, kuş alsın yani hırlayan bir hayvanı eve almak evlatlık mı oluyor? Her gün binlerce köpek tek sokak köpeği değil sahibini ısırıyor, bizim sitede bir oğlanın yüzüne yeni dikiş atıldı. Ne zaman uyanacaksınız? Kendi başınıza gelince mi
Soran+1 yılBen asansöre illa köpeklerle binmek zorunda mıyım hanımefendi? Çoğu sitede köpek sahibi olmayan az insan var. Mecbur muyum yani değilim. Kimse fazladan kimsesiz bir çocuğu evine almaz ama köpek oldu mu delirirler. Sonra insanlıktan bahsederler
Soran+1 yılKöpeklere olan vicdanınızı çocuklara çalıştırmıyorsunuz. Yazık gerçekten
- +1 yıl
Bir asansöre köpekle binmek zorunda değilsiniz bekler bir sonrakine binersiniz. Bunları köpekten korkan biri olarak yazıyordum ama anlamanızı beklemiyorum gereksiz duyar kasmayın. Sevdiğim adam çok seviyor olsaydı sevmek için bende çaba gösterirdim. Ama görüyorum ki sizin yapacağınız bir durum değil.
Soran+1 yılHanımefendi işte öyle olmuyor köpekle binemezsiniz dedim zorla bindirdiler bundan zarar gelmez diye her gün böyle oluyor nerdeyse ayrıca sevgi fedakarlık gerektirir. Sevmiyorsam eğer karşı taraf bırakabilir yani niye hep ben kendimi zorlayacağım bir şeyler için
+1 yılYani bence zamanla bu hislerin yok olacaktır bence çünkü hayvanlar insanlardan daha masum. Hele ki evcilleştirilmiş bir kedi köpek
00 YorumlaMecbur sen kızdan vazgeçeceksin.
10 YorumlaOnlardan degil senden korkmasi lazim oysa kızın
11 Yorumla
Soran+1 yılniye hırlayan ben değilim ki 😒
Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Olmaz işte bu
Şimdiden elendin11 Yorumla
Soran+1 yılNiye elendim 🙂
O senin evine gelsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKöpek sevmeyen birini istemez bence
28 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu düşüncelerini kıza bahsedersen seninle asla olmaz. Konuyu sen çarpıtıyosun. Git sevdiğin kadına böyle söyle yiyiosa
Soran+1 yılKonuyu çarpıtmıyorum, hırlayan bir hayvanı sevmek zorunda mı? Değil yani karşımda olsa ona da söylerdim. Benim düşüncelerim oynak değil, neyse o
Cevap sahibi+1 yılSevgi elde olan bir şey değil bunu anlayamıyosunuz
Soran+1 yılHanımefendi ben de sevmek zorunda değilim siz bunu anlamıyorsunuz. Köpek sevgisi olmak normal de olmamak niye anormal? Herkes sevmek zorunda mı?
Cevap sahibi+1 yılTamam anormal mi dedik. İsteidğin gibi anlıyorsun lafı.
Gidersin kızla konuşursun.
Cevap sahibi+1 yılYahu sanki beniö köpeğim var da bırakmam diyom ya. Bana ne sizin davanızından gidin hallesin. Daha da yorum yazma bana
Soran+1 yılKöpeğiniz yoksa baştan söyleseydiniz ya 😄 oh sonunda
Gülü seven dikenine katlanır
00 Yorumla
+1 yıldua et köpekler senden haz etsin sjshs
00 Yorumla
+1 yılköpeklere bisküvi ver kandır seni ısırmasınlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 476 cevap paylaştı.
+1 yılYanına giderken yanında mama getir sjsksk
00 Yorumla
+1 yılBaştan kaybetmiş erkek yorumu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılAhshahah alışacan mecbur
00 Yorumla seviyorsan katlanacaksın
00 YorumlaSevdiğin kızdan vazgeç
00 Yorumla
+1 yılKöpek beslemeye başla
00 Yorumla
+1 yılKöpekleri sevmeye çalış
00 Yorumlaönemli bir soru ; köpekler erkek mi?
00 Yorumla
+1 yılKızdan uzak durmanı öneririm
00 Yorumla
+1 yılGülü seven dikkenine katlanır
00 Yorumla
+1 yılBisey yapmaz sanada alisir severler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende bı Sivas kangalı al kral
05 Yorumla
Soran+1 yılbro saçmalama
Soran+1 yılo zaman kaplumbağa alsın, balık alsın, kuş alsın yani hırlayan bir hayvanı eve almak evlatlık mı oluyor? Her gün binlerce köpek tek sokak köpeği değil sahibini ısırıyor, bizim sitede bir oğlanın yüzüne yeni dikiş atıldı. Ne zaman uyanacaksınız?
Cevap sahibi+1 yılNe anlatıyon ve abi ılık misin sen köpekten korkuyorsun
Soran+1 yılBen asansöre illa köpeklerle binmek zorunda mıyım bro? Çoğu sitede köpek sahibi olmayan az insan var. Mecbur muyum yani değilim. Kimse fazladan kimsesiz bir çocuğu evine almaz ama köpek oldu mu delirirler. Sonra insanlıktan bahsederler
Gizli Üye(36-45)+1 yılOğlum sen mal mısın? Başka kız mı yok?
024 Yorumla
Soran+1 yılKanka kızın kocaman köpekleri var ve ben köpek sevmiyorum. Kız köpeklerini bıraksın benim için olmaz mı?
Cevap sahibi+1 yılOğlum köpek seven bırakmaz. Düz mantık Ali olmaz Ahmet olur.
Soran+1 yılKanka o zaman o kızla yapamam ben, köpeği bırak sevmeyi görünce nefretim ayağa geliyor o derece yani kedi bile daha iyi
Cevap sahibi+1 yılE yani
Soran+1 yılO zaman bırakacağım kızı bro, ben yapamam kocaman köpeklerle 🥴
Cevap sahibi+1 yılEe azcık beyin kullan her zaman sikkinle calisamazsin
Soran+1 yıl😂
Soran+1 yılNe alaka şimdi
Cevap sahibi+1 yılÇok alaka
Soran+1 yılKanka sik falan ayıp olmuyor mu ya konumuz köpek şu an
Cevap sahibi+1 yılBen de diyorum ki sevgili beyinle seçilir
Soran+1 yılValla çok haklısın bro kızın köpeğine baktım yok yani hem tipsiz hem sevimsiz kıza yalandan poz çekemem
Cevap sahibi+1 yılBak hala beyin kullanımı yok
Soran+1 yılKanka tamam dedim ya bırakacağım kızı niye bana yükleniyorsun 😡
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasın 17 mi
Soran+1 yıl30
Cevap sahibi+1 yılOha kazma
Soran+1 yılLaf sokmaya mı geldin? Düzgünce açıkla
Cevap sahibi+1 yıl19 olsan anlatırım ama 30 sun
Soran+1 yılHayır anlatmalısın o kadar laf soktun
Cevap sahibi+1 yılİlişkiler mantıksal kavram karşılığı uyumu aynı şeylerden aynı şeyleri anlarsan anlaşırsın. Olay budur
Soran+1 yılGerçekten öyle, en iyisi kız veteriner birini bulsun bro onlar her türlü köpeği seviyor. Ben kendime uygun birini bulmaya çalışıyım
Cevap sahibi+1 yılSonunda oksijen gitmeye başladı
Soran+1 yıl😬 hıh
Gizli Üye(18-24)+1 yılE sen sevme köpeği ne zararı var sana
10 Yorumla
+1 yılO 2 kopegi senden daha degerli kesss
212 Yorumla
Soran+1 yılsen kes 😵💫
- +1 yıl
Sus lan
- +1 yıl
En azindan daha sadıklar
Soran+1 yılBenim sadık olmadığımı nerden biliyorsunuz?
- +1 yıl
Bilmeme gerek yok cogunuz ayni her sey ortada
Soran+1 yılAl işte yargılamak buna denir? Sanki gerçek hayatta yanımdasınız
Soran+1 yılO zaman kızlar da sadık değil, zengin birini buldu mu ilginiz o yöne kayıyor
- +1 yıl
Ezik parasiz karılara söyle onu bana degil
Soran+1 yılKarı demeniz zaten seviyesiz olduğunuzun göstergesi
- +1 yıl
Hahahahaha kess kedin nedne duzenini bozsun hem de bi erko icin
Soran+1 yılErko nedir ya keko gibi 😬
- +1 yıl
Kes lan erko
+1 yılboş ver başkasını seversin
00 Yorumla
+1 yılOna köpekleri yollamasını söyle
01 Yorumla
Soran+1 yılbeni bırakır köpekleri asla
Kopeklr gelince o ortamdan uzaklas
02 Yorumla
Soran+1 yılHa oldu başka
Soran+1 yılEv onların biz gidersek misafir gibi oluruz. Evin her yerini sahiplenmiş köpekler
Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Alışırsın zamanla
03 Yorumla
Soran+1 yılAlışmam 😒 sevmiyorum köpek falan
Hayvan sever degilsen kendin gibi birini bul
11 Yorumla- +1 yıl
Senin ikizlerinde maşallahı var 🔥
Senimi daha çok seviyor köpeklerimi
10 Yorumla
+1 yılsen çık o kızın hayatından uzak dur hayvan düşmanı
00 Yorumla
+1 yılGopei ortadan kaldır
00 Yorumla
+1 yılAlışırsın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ayrıl
00 Yorumla