Soruma Hoş Geldiniz,
Köpek almayı düşünüyorum. Hem şirin olsun hemde kavgacı bir köpek olsun. Ben onu o beni, biz de çevremizdekileri koruyalım. Çevremde çok çocuk olduğu için, suratı korkunç olmaması lazım, çocuklar korkmasın, şirin olmalı. 😅

Soruma Hoş Geldiniz,
Köpek almayı düşünüyorum. Hem şirin olsun hemde kavgacı bir köpek olsun. Ben onu o beni, biz de çevremizdekileri koruyalım. Çevremde çok çocuk olduğu için, suratı korkunç olmaması lazım, çocuklar korkmasın, şirin olmalı. 😅

Tabii ki. Ne güzel bir düşüncen var ya harikaaa🤩 Cinslerden pek anlamam kanka ama
Chihuahualar bir harika. Hem minik hem sevimliler kanka.😄Örnek olarak google resim bırakıyorum.
https//www. google. com/search? client=ms-android-samsung-trvo1&sca_esv=f75ba8cdc20acdb9&q=chihuahua k%C3%B6pek&udm=2&fbs=ABzOT_Dt-or6UNMgn0lmjcB72j8yHNfYBSXoKsC2qHpS52pPL7D7znuJ_rs4HGTleEZLhnadAEv_H4_yGK4XKzyMBN3mrKfUOXXRk3prUToADh78BzbMiHqG3wWp5U7uL8DTqv1pY7i2LKhAfsmQoglDx6ZXOp75ots4BJv4AenuowQbRp0Gbn10dvQT2IAI8IMK5t0PgnTT4ofEamnl4KliqMkAwM6ESAi0Msre-inp_P7Ao3Pu8nxRtuOzufM3zP-1f4jBereI&sa=X&ved=2ahUKEwjx9Nji2_-MAxU5cfEDHc5EDGoQtKgLegQIFxAB&biw=411&bih=780&dpr=2.63
Golden Retriever önerebilirim ama o büyüyor. Chihuahualar gibi minik değil. 😅Hem sadık , hem sevecen olurlar köpekler. İyidir yani 🙃
https://www. google. com/search? client=ms-android-samsung-trvo1&sca_esv=f75ba8cdc20acdb9&q=golden k%C3%B6pek&udm=2&fbs=ABzOT_Dt-or6UNMgn0lmjcB72j8yHNfYBSXoKsC2qHpS52pPL7D7znuJ_rs4HGTleEZLhnavrfbC-MXAnDgCKJpM66HEmb2sCFwuWlrhPj1M3OUDXjCaffxF1mnx9wgRrbrm0t2k0dKaZ1x16UWVX044_5rZzBkuETBphcQSCGxKAQL1Mm4C2NlhjTypNMEY0nYc7sZbQtdvU9U1qIHAtI0gXM2_sg5WoSqHSaWn0fbzvUifRZ2sWzEaXw0UBRzHRtU05RMi_Lh0&sa=X&sqi=2&ved=2ahUKEwiX5eiC3P-MAxUQ0gIHHTiUEwAQtKgLegQICxAB&biw=411&bih=780&dpr=2.63
Kanka ellerine parmaklarına sağlık ama bana dövüşcü köpek de lazım hani kavga etmeli 😅 birbirimizi koruyalım 😅korur mu beni 😅yoksa kaçar mı
Köpekler şirin güzel 😅
Dövüşçü mü?🤣🤣 Kanka hayırdır yarışmaya falan mı çıkacak?😅 kavga niye ediyor ya uslu uslu dursun aaaa jfjfj aksiyon arıyor. birbirinizi korursunuz onda sıkıntı yok ama kavgada etmeyin be 😅 golden cinsi köpekler sadıktır, kaçmaz. Nathan çocukken yıllarca beslemiş. o anlatıyordu. Ama köpekleri bu tarz şeyler için lütfen kullanma. İyi arkadaşlık diyorsan okey. Ama köpekler bizim kavga oyuncağımız değil...
Köpekler genel olarak sahibine bağlıdır. Onlara gerçekten iyi , kötü davranıp davranmadığını anlarlar. Nankör asla değiller. 🙂
çok istiyorsan horoz falan al. Biri seni sinirlendirirse popo*nü tartaklar🤣
Evet dövüşçü Tarkan filminde kurt gibi 😅
Her şeye maydanoz oluyoruz insanlık için kanka 😅
Tek başına zor oluyor bazen 😅
Daha güçlü olurum onunla 😅
Tövbe tövbe ben köpeğimi köpeğim de beni korumalı 😅
Köpüşler iyidir kanki 😅
Edin tabii. Güzel olur. Ama kavga vs yakışmadı sana jdjd
Köpek , kedi edinmek mantıklı, güzel 😅
Kanka ya insanlık için yani zorbalara müdahale etmeyelim mi gülücük gülücük
Et kanka tabii 😅🙂
İşte o yüzden azıcık kavga etmesi lazım
Aaa yine kavga diyor 😂😂
İnsanlık için insanlık için 😅
İnsanlık kaldı mı ki jfjfj
Ben kaldım kardeş ben kaldım 😅
Canım ya 😅sen hep öyleydin tabii 😅🙂
Teşekkür ediyorum kanka senin güzelliğin Ramiz Karaeski demişti 😂 eskilerden kim kaldı diye sjsj
Rica ederim. İyi demiş kanki. evet eskilerden kim kaldı tabii jfjfj yeni nesil benim kafadan değil, sallamıyorum 😂 sende takma kafaya , gül geç 😄
Emlakçı ile konuştum yarın eve bakmaya gideceğim
Aaa çok iyi ya. Ne güzel. Sevindim kanka. İnşallah halledersin ev işini 😄 şimdiden hayırlı olsun🙂
Bıktım bu hayırlısından hayırlısı diyenlerden Yeter lan hayırlısını istemiyorum ben gülücük gülücük
Sakin kankam sakin jfjjf hersey olacağına varır. Olur olursa olur olmazsa çokta fifi. Çokta takma amannn😄keyfine bak keyfine😅
Evet işte öyle yani gülücük gülücük annen de bugün hayırlısı falan dedi dedim anne yeter ya hayırlısını dedim istemiyorum
Annen kötü bir şey dememiş ki. O şeker anneciğini niye üzüyorsun 😅stresini ondan çıkarma. Keyfine bak kanka 😄
Bana göre kötü ben hayırlısını sevmiyorum kanka kim olursa olsun sevmiyorum yani rahatsız oluyorum
Kendince haklısın belkide. Böyle denmesini sevmediğini söylersin kanka. Dikkat ederler mutlaka. 🙂
Söylüyorum söylüyorum 😅hep söylüyorum
O halde salla jfjf takma kafaya. Gül geç.
Kanka şimdi senin için Nathan'a danıştım. Senin kim olduğunu sorunca sevdiğim bir dostum diye söyledim. Köpek cinslerini vs sormak için. Diyor ki köpüşler motorla gitmez tehlikeli jfjfj atlayabilir. İş yerine vs de gitmez. Tehlikeli. Düşündüm evet haklı bencede. motorda vs zor olur. Köpekler sesli ortam sevmez diyor o da doğru. İş yerinde vs de sorun olur. Köpekler aksesuar değil, aile değil, sevgili değil diyor. Onun aşık olması gerekiyor dedi 😂
Aşık olmak istiyorum aşk istiyorum da olmuyor anasını satiym napiym yani 😅şey ben ona özel oturak yaparım atlayamaz araba ile gezdiririm anasını satiym 😅
Olursun olursun. o da olacak inşallah doğru kişiyle 😅 oturak yaptırsanda olmaz kanka. Atlayabilir evet. Yani tehlikeli olur. Sen sürerken üstüne atlar , dikkatin dağılır. İkinizede Allah korusun bir şeyler olur. Köpekler sesten hoşlanmaz evet. oradan oraya sürekli götürürsen köpeğinde hoşuna gitmeyebilir. İnsan değil ama onlarda hisseder. 😅 araba ile gezdirmekte o kadar sorun olmaz ama motor sıkıntı
Tamam tamam kanka düşünürüm ben bunu hani evde tek kalmasın diye yanıma almak istiyorum 😅 tek napacak bensiz o 😅
Güzel bir düşünce aslında.😅 hoşuma gitti. Yani duyduğumda senin için araştırmak ve sormak istedim açıkçası. Ama tehlikeli olabilir maalesef kanka😀
Tek yapamaz zaten onada yazık olur 😅
EyvAllah kanki 😅o yüzden dükkana götürür orada bağlarım 😅ne olacak 😅gider gelir bakarım ona 😅 Teşekkür ediyorum kanka araştırdığın için 😅
Pekala nasıl istersen, nasıl rahat edersen kanka😅 Evet bakarsın tabii ki 😄 Rica ederim 😊
EyvAllah kankim günaydın 😅 Tünaydın 😅 çin aslanı düşünüyorum
Günaydın kanka😅Tünaydın😅Çin aslanları çok tatlı olur ya. 🤩 çok güzel düşünmüşsün😄
Evet evet hem tatlı hem de dövüşçü gibi duruyor 😅
youtube.com/shorts/DQuJMQhNRJE?si=D-KnFpRWezowAVAT
Ben bile korktum
Evet bunları biliyorum. hahah Güzel seçim. Çok tatlı ya ben ısırıcam neredeysee🤩 😂
Yani hem sevimliler hemde biraz korkutabilir insanları tabii 😅
Biraz korkutucu olsun da hani beni korusun yani akıl kurt saldır hatta aslanım saldırır parçalı aslanım gebert Onu yırt onu 😅
Atıl kurt değil miydi o kanka jfjfj aslan gibi evet maşallah. Hem tatlı hem vahşi. güzel yani maşallah 😅 yırt onu yırt yırttt 😂😂
Evet evet çok güzel gülücük gülücük okurt da ne olacak canım aslan deriz yani 😅 ikimizde aslan gibi parçalarız anasını satayım
Aynen kanka iki aslan yan yana 😅 çok güzel olur valla. Çok iyi düşünmüşsün 😊
Teşekkür ediyorum kanka senin güzelliğin 😅
yavru köpek sahiplenmek, gerçekten çok tatlı ve eğlenceli bir deneyim olabilir, ancakyavru köpekler, büyük ilgi ve zaman gerektirir. onları eğitmek, oyun oynatmak, dışarı çıkarmak gibi günlük ihtiyaçlarını karşılamak için zaman ayırman gerekebilir.
bunun yanında büyük bir sorumluluk gerektirir. köpekler, insanlar gibi duygusal
varlıklardır ve onları doğru şekilde eğitmek, bakımlarını sağlamak ve sevgiyle ilgilenmek
önemlidir. eğer bu sorumluluğu üstlenmeye hazırsan, yavru köpek sahiplenmek harika bir seçenek olabilir. eğer bu sorumlulukları kabul ediyorsan ve köpek bakımına hazır hissediyorsan, yavru bir köpek sahiplenmek, seni çok mutlu edebilir. ne tür bir köpek düşündüğünü ya da hangi özelliklere sahip bir yavru köpek aradığını biliyor musun?
8 saat çalışıyorum, harici ilgilenirim iş e de götürürüm yanımda götürürüm her yere motorla araba ile
Oyun oynamayı seviyorum zaten
Kimsem yok yoldaşım olur
Hem şirin olsun hemde kavgacı bir köpek 😅 birlikte mevzu yapalım 😅
Yaay, köpek sevgilisi olana ben bayıldım, hav hav aşkı resmen! 😍 Ama senin istediğin gibi hem şirin hem kavgacı köpek pek nadir, çünkü koruyucu olanlar genelde biraz ciddi olur. Oysa çocukların yanında sevimli ve sosyal olması çok önemli, yoksa çocuklar korkabilir. En iyisi "satın alma, sahiplen" diyip barınaklardan minik bir kahraman bulmak bence! Sen ne düşünüyorsun? 🐶💕
Ama hangi cins almalıyım 😅onu bilmiyorum 😅dövüşçü olmayan köpeği istemiyorum 😅 birbirimizi koruyalım yoldaş olalım 😅
Aklımda var 😅 bakacağım
Cevap
3Cevap
Pomerian ya da toy poodle. Kesinlikle köpek alcak olsam onu alırdım
Kedi daha çok öneriyorum sana ama ya... İran chincilla öneririm benimkinden
Ya Ama sen benim istediğimi biliyor musun birlikte mevzu yapmak istiyorum gücüme güç katması lazım kediler ne olacak yahu onları hiç duymadım bakacağım şimdi
Pitbull istemem sahibine saldıran pitbull gördüm hem Pitbull yasak olmaz yani aslında kurt almak istiyorum kurt
Tamam tamam şu an yoldayım gülücük gülücük son sipariş eve geçeceğim birazdan bakarım
Baktım çok güzel tatlı ponçik Ama biraz da sert olsun sert 😅
Son anda iki sipariş çıktı anasını satayım 😂
Şu an çok pis sinirliyim canım sıkılıyor deliriyorum deli oluyorum
Evet evet Çin aslanı çok güzelmiş biraz da aslan gibi duruyor ürkütücü caydırıcı olabilir yani 😅 tam eve geleceğim mahallenin gençleri çocuklar sohbet muhabbet yeni gelebildim 😅
Tamam tamam hem boylu poslu duruyor 😅 bakayım kavgacı mı dövüş eder mi 😅 beraber çizgi film filann izleriz
Aslan Sinbad Scooby doo 😅
Çok iyi çok güzel 😅
Bak bak ben bile korktum 😅
youtube.com/shorts/DQuJMQhNRJE?si=D-KnFpRWezowAVAT
Az önce ev baktım 😅 bakalım emlakçıdan haber bekliyoruz diyor ki aileye ev düşünüyorduk falan filan 😂 kafasını gözünü kırasım geliyor bunların
Ben mi 😂kim sjdjd
Dimi ya 😅keşke ev sahibinin kızı olsa 😅sevdiler beni teyzeler komşular hepsi selamladı
zamanın çoksa düzenli bir hayatın varsa evet her gün belli saatte çıkarman lazım eğitimiyle uğraşman lazım sağlığına dikkat etmen lazım
Zamanım bilmiyorum, 8 saat çalışan insanım, köpeğimi iş yerine götürürüm arabama motoruma bindiririm ilgilenirim eve çıkacağım yalnızım 😅
Merhaba! 😃
Golden cins yavru köpeklerini tavsiye ederim.
Merhaba,
Simdikik erteledim 8 saatlik işi bıraktım 10 saat çalışıyorum. 😅
Köpeğim yalnız kalır, ayıp olur ona. 😅
Güzel 8 saatlik iş bulunca düşünüyorum. 😅
Golden seviyorum da kavgacı değil o, bana kavgacı lazım, birlikte mevzu yapalım ben onu o beni korusun. 😅
Pitbull köpekler daha sert, kavgacı köpeklerdir..
Yok Yok onlar sıkıntı o kadar da sert sevmiyorum 😅 şu an acelesi olmadığı için bakmıyorum maalesef 😅 belki aşk çıkar gerek kalmaz 😂
Beşki köpeğiyle birlikte çıkar 😂
Hemen bakayım O nasıl bir şey 😂
Aşkın köpeğiyle birlikte parkta görünürse ona doğru koşmaya başla. 😂
Aşk varsa köpeğe gerek yok ya 😅 Ben zaten köpek gibi severim hav hav hav hav hav hav 😂 Ben daha çok korkunç köpekten aslan dibi korur kollarım 😅 aynı anda için nüfusa bakmak zor olur 😂 ama olur varsa olsun yani o da olur yani Ben her türlü varım be
😂😂
Heheeh 😅😂😅motor kullanıyordum bazı yerleri yanlış yazmış sesli 😂ama anlamışsındır 😂
Anladım 😂😂
Çok anlayışlısın 😅 sorularına bakacaktım ama yine profilin gizli anasını satiym 😅 giremiyorum 😅
Pug al cok tatlı ama sevmezsen sana küsüyor haberin olsun nxkxmxx
Şimdi baktım ona güzel şirin ama dövüşçü durmuyor oyuncak gibi duruyor 😅o kavgada kaçar bırakır beni 😅
Yok ne dovuscusu masum bir kopek ya bıcırık kadar bir sey zaten ama aşırı tatlı annem laf etmese ben de beslerdim 😂
Ama bana kavgacı lazım benimde annem laf ediyor da ben kendi evime çıkacağım bir iki haftaya 😅
Hem yoldaşım olsun hem arkadaşım olsun köpek birlikte mevzu yapalım insanları koruyalım filan 😅 birbirimizi de koruyalım 😅 birlikte çizgi film izleyelim Scooby doo 😅
Dost canlısı istiyorsan golden olur sadece pesinden dolanıp her yere geliyor, korumacı istediklerin ürkütücü kopegi baglaman gerekir
Hem korumacı olsun hemde kafası şirin olsun istiyorum 😅 bağlamayı sevmiyorum ona güvenmek istiyorum ben benimle özgür olmalı köpeğim birbirimize güvenmeliyiz
Ben hiç anlamam ki. 😄 ama fotodakiler gibi alabilirsin çok sevimlilerr
Bende anlamıyorum valla 😅ya evet çok güzel sevimli de bana biraz da dövüş etmesi lazım 😅her şeye maydanoz olan biriyim köpeğim ile daha güçlü olurum 😅Onunla birlikte mücadele ederiz yoldaşım olur 😅 hayatımı hem ona hemde çocuklara adamak istiyorum
Hayvanları kavga ettirme 🥹
Hayvanları değil, hayvanları kavga ettirmem. Çocukları gençleri insanları korurken, hani ben tekim, köpeğimle iki kişi oluruz. 😅
Ben onu o da beni korur. Tarkan filmi gibi atıl kurt. 😅
Hem ben onu korurum aşkımı korur gibi 😅siper ederim kendimi 😅bir tane ben yetmiyor bazen 😅
Hea anladım şimdi, o zaman olabilir
Köpek dövüşü sevmem, çokça köpeği köpeklerden kurtardım ben 😅
Ne güzel 😄
Şey 😅köpek kaçıyordu tanımam etmem inşaat yanı beni görünce kuyruğu dikildi 😅boynunu dikti 😅gel dedim yanıma 😅 diğerlerine bağırdım çağırdım küfür filan ettim gittiler 😅onlar da köpekti 😅onla çizgi film izleyemekte izliyorum Scooby doo 😅 köpek satmaz nankörlük yapmaz diye düşünüyorum 😅
Evet köpekler sadık hayvanlar
Bende köpek gibi severim sadık olurum filan😅
Ahahaha çok iyi o zaman 😄
Vay anasını ya 😅 sevindim 😅 insanlar diyor öyle deme filan 😅sinir oluyorum 😅 şey başka hayvanlar da var içimde 😅
Aslanlar gibi korurum, yanında olurum, kedi gibi sırnaşık olurum, ilgili, çita gibi koşarım aşkım için, canını yakan olursa ayı gibi parçalarım, Deniz samurları gibi romantik 😅
Aaaa bak şimdi aklıma geldi 😅 divane kuşu misali severim 🌸o benden önce giderse fani dünyadan sonum sonsuzluğum olur 🌸bende ölümü beklerim 🌸
Wooww çok güzel seviyorsun belli ki
Sevgilin çok sevse, şikayetçi olur muydun? Niye bu kadar çok seviyorsun der miydin?
Hayır neden diyim, kötü bir şey değil ki 😄
Bilmem, bana demişti, diyordu, çok saçma o kadar saçma ki oysa daha da çok sevecektim onu..
Alışmışlar sıradan sevgilere, basit öylesine, dizi filmlere kötü şeylere 😅
Şey derdi "bana kız, sert ol" derdi
Araba dedi aldım, kuryelik tehlikeli dedi, başka iş kurmuştum ama bıraktım o işi ondan sonra...
Çok acıttı beni çok ağlattı ağzıma etti ama onu yine de sevmiştim
Bir tane isteğini havada bırakmadım, hep gönlü kalmasın hevesi kırılmasın istedim bende benden çok o vardı onu yaşıyor taşıyordum.
Yalanmış hepsi...
Üzülme boş ver, sana değer verenlerle ol.
Toparlanıyorum işte bir sene çalışmadım bir ay oldu olmuş iş başı yaptım 😅köpek düşünüyorum 😅 onu seveyim bari onunla ilgileneyim anasını satiym 😅
Senin hayatında kimse var mı?
@kentdarkbluee bende buna tutuldum 🙃
Bende seviyorum onu 😅İyi birine benziyor 😅
Her yönüyle özel ve değerli 🫠
Bende öyle düşünüyorum 😅 Mutluluklar dilerim 😅
Teşekkürler 😄
Ne içiyorsun da bu kafalara geliyorsun merak ediyorum hakkaten klinik bir vaka mısın acaba diyorum
Sigara harici kullanmıyor ama hayal dünyasında yaşayan bir insanım 😅 hayatı değil içimden gelenleri yaşıyorum 😅
Herkesin baktığı aynı olsa da gördüğü farklı olabilir 😅
Yaaa ahahahah korkunçsun 🤣🤣🤣 tam tahmin ettiğim gibi doğru tahmin yanılmam yaaa skjsjsjs
Teşekkür ediyorum senin güzelliğin 😅 Ben açık ve düz insanım tahmine gerek yok 😅
Açık ve düz hea dümdükkk sorma kdjdjdjd
Aynen öyle 😅Mutlu sabahlar dilerim 🌸
Hakaret iftira faslı bittiyse ben gidiyorum
Hakaret iftira bende yok 🌸 Yolunuz açık olsun 😅
Merhaba yavru köpekten ziyade kangallar çok tatlı ve sadıklar onu tercih edebilirsin
Merhaba 😅
Ya ben büyütürsem daha iyi olur gibi sanki 😅
Kangal seviyorum da onlar çok büyüyor 😅
Kangal deyince son kız arkadaşım kangal'lıydı Sivaslı Allah onun belasını versin 😅 köpeği meşhur derdi 😅 kangalı görünce o gelir aklıma olmaz bu iş 😅
😂😂 ozaman bulldoglar olabilir çok tatlılar
Baktım baktım şimdi çok tatlıymış ama ben biraz da kavgacı olsun istiyorum acaba kavga eder mi beni korur mu Ben onu korurum da gücüme güç katacak bir köpek istiyorum 😅 şarjım bitmişti yeni geldim Bu arada sen acaba takip ediyor muyum ben seni 😅 psikolog musun sen 😅
Bu kavgacı zaten sinirli oluyo bunlar 😂
Hyr psikolog değilim 😇
Kavgacı mı sinirli mi çok güzel ama 😅
Ya bu çok minnoş şirin tattli filan 😂bunun ettiği kavgadan ne olur 😅ama yine de araştıracağım 😅
Minnak gözüküyor sihirli annemde ki taci gibi 😅
Gizli geliyorsun sürekli uzun zamann oldu merak ediyorum seni uzun zamandır ortaya çıksana anasını satiym 😅
Labrador olabilir gibi
Dövüş eder mi acaba tipi tatlı duruyor 😅
Barınaktan sahiplenin
Benim de aklımda o var 😅 öyle yapacağım sanırım
Kurt köpeği falan al dkkdkd
Kurtları seviyorum aslında 😅niyetim var
Satın alma sahipleeeennn😒
Olur olur 😅ama ne almalıyım nasıl bir şey cinsi ne hiç anlamıyorum 😅
Hıı bende anlamam ki 😂 kedi olsa neyse 😂
Kedileri de seviyorum da 😅hem çok tüy döküyor hemde çok minik minnak 😅ben mevzu için de istiyorum köpeği 😅 bazen tek başına zor oluyor ona güvenirim birlikte mücadele ederiz 😅daha güçlü olurum
Bu arada günaydın diyecektim de saat daha 3 müş 😂bu profili ilk defa görüyorum 😅 yakışmış djjdkd
Köpekten korkarım 😅ısırır falan boş ver.
Bende korkuyorum normalde 😂ama ne bileyim köpeğim olsun bari onu seveyim onunla ilgileneyim 😅
Kedi al sen kedi.
Kediyi napcam hiç korkutucu değil 😅köpek daha hoşuma gidiyor 😅 koruyucu filan
Golden al 🤣
çok güzel seviyorum severim ama hiç kavgacı durmuyor 😅 şakacı köpek oyuncu köpek bana biraz da kavga edecek köpek lazım birlikte mevzu yapacağız birbirimizi koruyacağız falan gücüme güç katması lazım Tarkan gibi atıl kurt diyeceğim saldır parçala 😅
Doberman
Seviyorum Doberman ama çok korkunç bakıyorlar 😅 çocuklar korkar 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?