AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
Ailene Tebrikler çok ahlaklı bir evlat yetistirmisler
Haklısın kardes
Ya bide daha utanmadan yazıyorlar buraya nasıl bir terbiye utanmasizlik bu
Ahlaksızlık? Sevdiğim adamla beraber olmuş olmam mı? Onun elinden başkasının eli tutmamış olmam mı? Böyle bir duruma hazır olmamam mı?
Tamam madem ahlaksızlık değilse bu duruma ahlaklı ve erdemli bir davranış olarak gören birisini söyle bana seni bu vaziyetin için alkislasin
Ahlaksızlık benim Sevdiğim adamla ilişkiye girmem mi?
Ahlaksizlik senin evlilik olmadan hamilen kalmanda zina ile dunyaya gelen cocuk da senim gibi olur.
Herkes kendi ahlakına baksın bence
Ya bence varya cirpindikca daha çok batıyorsun nasıl bir zihniyettir bu ya eğer şahsen benim ailemden birisi bunu yapmış olsa iffetsiz sayılır ve cezası ölüm ailen seni alkislicaksa bilemem bide gelmiş burdan medet umuyorsun
Çevren sevgilisine dokunmamış bâkire Kızlardan geçilmiyorsa ok ne ala ama beni yargılamak ya da Ahlaksız demek vs size düşmez, Sevdiğim adamla oldum onun oldum bu kadar basit. başkasıyla da olmadım ki Ahlaksız olayım ! Benim ahlak görüşüm budur sizinki de beni ilgilendirmez !
Herşeyin bir zamanı vardır ne halin varsa gör sadece o masum çocuğa aciorum ya büyüdugunde nasıl oluştuğunu ogrense suratına bile bakmaz ya da aynı boku yapar bu kadar net git kendini namuslu ilan et ne halin varsa gör git ailen seni alnından öpsun
Git başkasının ahlak bekçiliğini yap
Her türlü yaparim merak etme önce agzimizdakileri kıralım :D
Of hadi işine ya kendinle meşgul ol
Asabın bozulmuş senin allah yardım etsin kolay değil bekarken hamile olmak :D
Beyinsiz olmaktan, boş konuşmaktan, iğneyi Başkasına çuvaldızı kendine batırmamaktan ve vicdan eksikliğiyle yaşamaktan çok daha iyi. çok şükür ki senin gibi değilim
Tam aksine cokda vicdanliyim ama adamına göre tabi hak edenlere haklı olanlara gerçekten çaresiz olanlara
Hem canım beyinsiz demeden önce kendini bir gözden geçir derim beyinli olsaydın burada bu konuyu acmazdin madem böyle bir halt yedin burada insanları kötü etkileme bari
Ooooof ne saçmalıuosun herkes kendiyle alakalı soru soruyor
Sana dicek bir şeyim yok artık ne halin varsa gör sanki sevgilin seni kabullenicek
Yav he he
Acı bir şey dimi :D
Hayır yorumlarını umursamıyorum bile
Doğrulardan kaciyorsun çünkü
Alakası bile yok kimsenin ne dediğini umursamam kendi doğrularımla yaşarım yaptığım hiç bişeyden de pişman değilim şükür ;)
Bide daha şükür çekiyor allahım Yarabbim nasıl insanlar var
Ya sanane kızım senin hayatın sana benim Hayatım bana
Çocuğum olsan yüzüne tükürürdum
Ilerde çocuğunun başına gelirse tükürürsün.
%1 ihtimal bile vermiyorum annesi neyse o
Sen kendi haline yan belki senden dahada ileriye gider :D
Ne Biçim konuşuyosun l*n sen annesi neyse o ne demek. Benim annemin de mi başına gelmiş oluyor böyle bişey? Karaktersiz kız yazdığın kelimelere dikkat et
Ben ne yazdığımın gayet iyi farkındayım ne anladiysan o :D yazmicam artık bu son yazdığım da kulağına Küpe olsun :)
Çok salaksın seni kim taksın. o kadar ezik bir tipsin ki ancak burada zor durumda olan insanlara falan laf edersin. ne oldum değil ne olucam diyeceksin. şunu bil bu yazdığın aptalca ve karaktersizce cümlelerin bende bir değeri yok. erkek arkadaşınla yatmamış olman ruhunun o.. olduğu ve iğrenç bir insan olduğu gerçeğini değiştirmiyor. kaldı ki analara laf edebilecek kadar adisin. daha fazla yazmasan bencede iyi olur senin için.
Gurur duymaya devam et kendinle adi olan sensin dön bir kendine bak sonra konuş iyi bir terbiye alssydin erkek arkadaşınla yatmazdin öyle ki dinimize göre nikah olmadan haram oluyorsunuz birbirinize çocuk da şu an haram olarak dogucak beni Yalanla ya kuran ya peygamber Efendimiz onlara hiç mi saygın yok günahkarsin sen beni istediğin kadar ez günahkar bir pisliksin
Dinimize saygın olsun biraz bari saygın yok sus daha üste çıkmaya çalışıyo
Günah benim sevap benim yanacak olan benim benimle beraber mi yanacaksın sana noluyor? Dinimizde senin makyaj yapıp açık giyinmen erkeklerin sana bakmasını sağlayacak her şeyi yapman haram sen napıyorsun? Dinde yeri çok büyük anneler için o.. Diyorsun da sen günaha girmiş olmuyor musun? Dini kendi iğrençliklerinde unutuyorsun da Başkalarını yargılanırken silah diye kullanıyorsun. yazık karaktersizlikten öleceksin ilerde. Ama madem dinine güyaaaaa çok bağlısın ya pabucuma anlatırsın ancak kimse yemez bunu Allah der ki ben bile kulumu yargılamak için ölmesini beklerken kullara noluyor? Bu da senin kulağına küpe olsun hadi naş şimdi
Benim açık falan giyindigim yok sende dini iyi biliyorsun allah git evlenmeden çocuk yap demiyor karaktersiz olan sensin ben kimseye o.. demedim benim çocuğum bana bezicek dedim seninki de sana şu haline bak rezilsin ya sevgilin seni kabul etmezse nolcak arabalarının suratına nasıl bakicaksn annene babana nasıl bakicaksn sen varya şu yazdıklarımın hiçbirini hak etmiyorsun sana yorum bile yazmazdim ama yazmasaydim elbet başkaları yazıyo zaten söyle bana kaç kişi sana şurda aferin iyi yaptın diyo söyle bana hadi gelecek nesillerden senin yüzünden utanıyorum...
Profil fotografına bak istersen makyajli cicis pabucumun dindarı. Neyse defol git Allah askına seninle din yatıştıramam ama once bir kendine bak sonra gel yorum yap. Sen analara laf etmiyorum diyorsun ama alzheimer falandir galiba. Git beyin yasına uygun insanlara sataş ben sana büyüğüm
Büyük olduğunu sanmıyorum çünkü görsem ayağımin altında ezicem gören seni türbanlı sancak disi kopek kuyruk sallamazsa erkek köpek yanaşmaz kim bilir oğlan a ne yaptın sen de şimdi imanli pozisyonlara girme ben hiç olmazsa kuyruk sallamiyorm sen yokluktan saşrmıssn daha hala yazıyo sefil
Profil fotoğrafında saçın açık, açık saç günah. erkeklerin dikkatini çekiyor. kapalı giyinmediğin belli bu da günah. makyaj yapıyorsun dikkat çekici tahrik edici, günah. anneler neyse çocukları da odur diyorsun bana hakaret ederken bu sözünle anneme de hakaret etmiş oluyorsun ama beyin yaşın yetmediği için almıyor Söylediklerini kafan. Din sadece zinaya bulaşmışlar için geçerli olmaz senin içinde geçerli gerizekalı kız. Aç oku istersen. şimdi kaybol
Hahahhahahahahahaha erkek arkadaşım sevgilim olabilmek için çoook uğraştı. ya sen Nesin biliyo musun aslında erkek Arkadaşı olmamış beğenilmeyen ve olanlara çamur atmaya çalışan birisin o kadar. inan o kadar tutarsız ve bilgisiz konuşuyosun ki sadece gülüyorum. kapalı değilim, yaptığım Yaşadığım her şeyin günahını da sevabını da biliyorum ben ve yaşım kaç olursa olsun hiç kimseyi yargılamadım. Sana annen baban kendi hayatınla meşgul Olmayı öğretmemiş. en büyük eksik. umrumda da değil hoş. inşallah bir gün akıllanırsın
Senin bu hakaretlerini çaresizligine veriyorum.. ama şunu bil şimdi susuyorim ama birincisi ben hiç açık giyinmem makyaj sen yapmiyorsan öyle gel karşıma benim en açık kiyafetim yarım kollu askılı degil yani sen bundan daha mı kapalı giyiniuorsun bence varya buda sana son sözüm olsun sen o erkeği bu üste çıkmakla kaybetmissin kendin dogur kendin büyüt
Sende akıl olduğu çok belli çocuğunu bile düşünmüyorsun onun geleceğini mahvettin beni annem babam çok güzel terbiye etti allah razı olsun onlardan hiç olmazsa ben onlara başlarını egdirecek birsey yapmadım... söyleyeceğim bu kadar
Tanımadığın etmediğin insanlara yaşananlara tanıklık etmediğin hayatlara yorum yapmamak senin için en doğrusu olur. Ben makyaj da yapmam açık da giyinmem denize bile girmem. dinin gerektirdiklerini de, getirdiklerini de, doğrusunu da yanlışını da ben zaten biliyorum. Her şeyi araştırır öğrenirim ama başkalarının hayatlarına burnunu sokmak, yargılamak, başına hiç kötü şeylerin gelmeyeceğini Düşünen kendinden farklı Hayatları olan insanları yargılayanların başına çok daha beterleri gelir. saygı duymayı öğrenirsen senin için daha iyi olur. bu iyi niyetli mesajım da sana ödüldür, öğüttür ve son sözdür. iyi akşamlar
Seninkide iyi olsun ozaman :D
Ben zaten iyi ve çevremde çok sevilen bir insanım. Sende erkek arkadaşına dokunmamış, kirlenmemiş ama benim karakterimde bir insan olursan dört dörtlük olursun. bu kadar yeterli
şu an Sen dört dörtlük değilsin. emin ol sen diyelim dört dörtlük oldun erkek arkadaşına neden seni sevmiyor dört dörtlük olsan seni bırakır mi allahım Yarabbim yazmim diyorum yine yazdiriyorsun
ALDATILDIM VE TERKETTIM BEN
Bende bunu diyorum canım
Diyelim sen gerçekten ahlaklı temiz çok güzelsin niye aldatsin
Şeyinin derdinde olan erkeklere bir kadın yetmez. tecrübesizliğinden onu bile bilmiyorsun
Gerek duymadığım için olabilir mi
Ben gelip geçici şeylerle uğraşmıyorum
Benimki olursa tam olucak beni hiç birakmicak
Sana gelince bu kadar atışma yeter sen hala kendini savunuyorsun madem...
Çocuk dogucak allahın verdiği canı ancak allah alır o babası olucak Adama çok değer vermissin gö. ü kalkmış seni sevmiyor sa bile çocuğu için sevmek zorunda hicbirsey belli olmadan evlenin Karnın sismeden
Hayatta hiç bir şeyin garantisi yoktur inan bana. Bende bırakmaz beni dediğim için onunla oldum ama ben bıraktım. duygusal bir insanım mantığımla hareket edemiyorum yapımda yok. Çocuk içinde beni sevmeyen biriyle zoraki evlilik yapamam. İstemiyorsa istemez ben basımın çaresine bakarım ama hiç bir kadın kendi canından vazgeçmek istemez. Benim kendimi savunmam da yaptıklarım toplum kurallarına yanlış olabilir ama insanın kendi doğruları vardır, olmalıdır. aşkla yaptığım şeylerden pişmanlık duymam
Inan çocuk aşkın meyvesidir sizi sevdirir bibirinize geriye
bugun de ne kadar hamile olan varmıs :D
Kahkaha attım :D
@topluiğne yine ben napıyosun :)
Sevişirken düşünecektin...
? Ne alaka
Bir düşün bakalım ne alaka olduğunu göreceksin. Madem korunmadın sonuçlarına katlanacaksınız. Gelip burayı ağlama duvarı olarak kullanma. Ya git evlen, ya da kürtaj yaptır. Bu kadar net.
Ağlama Duvarı olarak kullanan yok sadece fikir sordum
tabiki söyle snçta ondn o çock blmsi grkr
Benden olmadığın sürece sorun yok.
senaryo güzel kurgu zayıf oyunculuk hiç yok :D
Siz bilirsiniz
Söyliyceksinde sahipmi çıkıcak
Bilmiyorum söylersem ne yapar kestiremiyorum ama çıkmaz gibi
Baba olmak istiyceğini sanmıyorum emin ol oralı bile olmaz ne kadarlık hamilesin biliyorsun artık kürtaj yapmıyorlar parayla bu işi yapan özel hekimler var geçen ay bir arkadaşm aldırtmıştı tabi sen o şekilde dusunuyormusun bilemem umarım en doğru kararı vermişsndr
Aldırma zamanı geçmiş olamaz 10 haftalık değil daha
Güvenilir bir doktor bulup muayene ol 3. aydan sonra çook sıkntılı olur çocukla birlikte sende parçalanrsın
Daha çok yeni zaten bakacağım karar vereceğim
neden söylemeyeceksin onu anlamadım?
Değmez birisi çünkü.
olsun söyle, sorumluluk alsın o da
Emin Değilim
zor bir durum :/
git söyle tek basına yaptın sanki.!
sakın aldırma kendi cocugunun katilimi olucaksın?
Olamam. aşk. çocuğum o benim zaten ama bekar anne olmak kolay olmaz ki..
ailen ne tepki vericek peki
Soyleyemem cok zor
Cok sert tepki verirler yani
her aile gibi ama aylar sonra karnın cıkıcak o zaman ne olcak? söyledinmi bu arada cocuga
Yazik dogmamis bebeye aciorum...
Söylemelisin bilmeye hakkı var
kürtajın cinayetten farkı yok. yapma
Peki güzel bir hayat nasıl kuracağım ona
gerekirse ona hem anne hem baba olarak
onun da yaşamaya hakkı var. bu hakkı çocuğunun elinden alma
Ailem beni reddeder ya da zorla evlendirmek isterler onunla ama benim istediğim hayat bu değil. evet çocuğumu büyütürüm ama evi, eşyası, hamileliği, doğumu ve doğum sonrası var. Çalışan biri olsam hiç problem değil
onunla evlen ikna et evliliğe onu
ne kadar zor durumda olursan ol kürtajı düşünme. çünkü bu işin vebali yükü çok ağır. kimse kaldıramaz bunu. kürtaj olursa sonra pişman olursun. keşke aldırmasaydım dersin
aslında bir yol var. ama yapması biraz zor
Beni sevmeyen ve bunu açıkça belirten üstelik çok çirkin davranışları olan biriyle artık evlilik düşünmüyorum, düşünemem.
tamam evliliği unutalım. aklıma gelen bir yol var ama uygulamada biraz zorlanabilirsin
Nedir
öncelikle birşey sormam lazım. diyelimç çocuğu doğurdun. çocuğunun nerde olduğunu nasıl bir hayat yaşadığını biliyorsun. hatta belki hergün yakından görüyorsun çocuğunu. belki de göremiyorsun. ama o başkasını anne biliyor, başkasına anne diyor. bu duruma dayanabileceksen çözüm var. Ama uygulaması zor olan bir çözüm malesef
Asla kendi yavrumu evlatlık veremem. eğer doğuracak cesareti bulursam annelik de yaparım şartlar ne olursa olsun.
yani ne kadar sıkıntıda olursan ol ona annelik yapmaya kararlı mısın. eğer yaparsan bir canı kurtarmış olacaksın. tamam zina yapmışsın ve büyük bir günah bu. bu günahın telafisi tövbe etmek ve aynı hatayı bir daha yapmamak. böyle kötü bir işten uzaklaşmışken bir canın yani çocuğunun hayatını da kurtar. unutma Peygamber Efendimiz söylüyor hadis-i şerifte. Sözleri tam hatırlamıyorum ama anlamı şu. Bir insanı kurtaran bütün insanlığı kurtarmış gibidir, bir insanı haksız yere öldüren bütün insanlığı öldürmüş gibidir. Bir insanı kurtarmak ya da haksız yere öldürmek. İkisi de senin elinde olan birşey. Çocuğunu öldürürsen (bak özellikle kürtaj yaparsan demiyorum öldürürsen diyorum) işte o zaman o çocuğu öldürmenin azabını ömür boyu çekersin. ahirette de ayrı ceza görürsün belki. madem evlatlık olmaz ben bakarım diyorsun. Güçlü bir anne ol. kürtajı unut. Karşına kim çıkarsa çıksın çocuğunu koru ona sahip çık
Cesaret verdin teşekkür ederim sana
evlilik ve çocuk konularında kararın ne. güçlü bir anne mi olacaksın yoksa ilk sıkıntıda pes eden acımasız bir anne mi
Güçlü ve dimdik duran bir anne :)
evlilik konusunda ne düşünüyorsun. evlenmesen de babasının bu çocuğu bilmeye hakkı var
o konuda bişey düşünmüyorum uzak geliyor bana evlilik ama paylaşacağım anlatacağım
bence onu sevsen de sevmesen de anlaşabilecekseniz evlenin. çünkü sen artık sadece kendini düşünemezsin. çocuğunu da düşünmek zorundasın. o çocuğa çok iyi bakabilirsin, hiçbir şeyini eksik etmemeye çalışırsın. ama evli olmazsanız ne kadar uğraşırsan uğraş o çocuk baba sevgisini bilemeyecek. babasıyla konuş, üstüne düşeni yap
Söylediklerin gerçekten çok mantıklı ama yıpratıcı olacak. iki kişi konuşup karara bağlarız sanırım. hayırlısı olsun demek geliyor sadece içimden şu an
kararınız ne olursa olsun ama o kararda kürtaj geçmesin. yoksa ikiniz de bu yükü kaldıramazsınız
bir isteğim olacak senden
Nedir?
çocuğun erkek olursa hilmi, kız olursa nazlı adını koyar mısın
sana yorum yazarken 2 defa "çocuğun" yazmak yerine "oğlun" yazacak gibi oldum
Eğer kız olursa Nazlı koymak hep Aklımda vardır zaten benim. erkek olursa da Hilmi koyarım bir adını anlaştık :)
gerçekten çoooooooooooooooooook teşekkür ederim isimler için
söyle bence sonuçta ikinizin günahı..
Kendimi Çaresiz göstermek istemiyorum onun gözünde
Tabikide soylemelisin. sacmaliyorsun
Hak etmiyor ki
Olsun sen yine de soyle. emin ol bu dogrusu.
Zorunlu bir evlilik, mutsuz bir babayla büyüyecek çocuk. gerçekten emin Değilim
Ne insanlar var ne atmosferde vay arkadaş
Evlenmessen daha kotu :)
niye söylemicekmissin?
Hak etmiyor onunla konuşmamı tek bir harfimi bile
ee babasızmı buyutcen
Bilmiyprum
ok dıyorum baska bişi demiyorum
Tek bir harf bile hak etmiyor ama altina yatmasini biliyorsun... dusunceye bak
asdsasd öyle bşi dedimmi ben? :D
Sizin sevdiğiniz adam değişmiş olamaz mı? ? Tanıdığınız gibi kalmamış olamaz mı,, artık değmezmiş diyor olamaz mısınız
dostum ben erkegım nıye adam seveyım? yanlış kişiye yorum yapıyorsn
Aynı şeyi bir bayana da uyarlayabilirsiniz
iyide sen neden şimdi bende patldın :D ok dedim bişi demedim :D bir patladın bana :D
Çamterebentine söyledim
o ne demek ya
Senin yorumunun içindeki Yorumları aç bak
+niye söylemicekmissin?
+ee babasızmı buyutcen
+ok dıyorum baska bişi demiyorum
senin cevabı bu
-Tek bir harf bile hak etmiyor ama altina yatmasini biliyorsun... dusunceye bak
sucum ne?
Son cümleyi çamterebenti yazmış bende ona cevap verdim
şeyy babam dogm yapıyor acil işim var grşrz bb
aşkınızın meyvesini istemiyormusunuz...
Aşk meyvesi değil. karşılıklı aşk yok
hım o zaman senin meyven sadece senin neden çiçeklerin açmadan meyve verdin? ne yapıcan peki?
Bilmiyorum
allah kolaylık versin yazık ama sanada çocuğada onada
Bize yazık
doğur çöp konteynırına at gitsin
He he
filmden bir kesit
Is isten gecmis yapacak bir sey yok. Soyle
Al şu 500ü git aldır gel. Der muhtemelen
Sonunu dusunen kahraman olamaz
Otur dusun kararını ver bız ne desek boş
ne iş yapıyorsun. baka bilecek misin?
Okuyorum..
nası bakıcan o zaman nası doğurucan? ailen ne der?
Hem okur hem çalışırım. okulu dondururum belki
ailen ne der? nikahsız bir çocy-uk doğurmana?
Reddederler benı
ee o zmaan ne yapıcan? kardeşin abin var mı?
Yok
sokakta mı kalıcan? şu an kimde kalıyorsun? bide çocuğun babası neden istemiyor seni *
Hayır sokakta Değilim tabiki ailemleyim. benden başka kimsenin haberi yok. iyi biri değil çok değişti. sevmiyor beni işte
sevmiyorsa niye şey etmiş seni :) üniden mi?
4 Yıldır tanıyorum. önceden seviyorduk birbirimizi çok mutluyduk ayrıldık
anladım ailenle yaşıyan bir kadın sın bide ilginç isteyerek yaşamışsın ama ne diyim ki.
Evet istedim ki hiç pişman değilim
tamam o zmaan tohumu içinde çimlendir onun. sonra büyüt 2 niz yaşayın.
En doğrusu bu olucak sanırım
sen ne okuyorsun kardeşim?
Hukuk
bide okumuş kızsın yaptığın işe var babasız çocuk.. ne diyim ki..
Babası var, belli ama ayrı büyür
nasıl belli neden sevmiyor ozaman seni neden istemiyor? sen neden bu kadar muhtaçsın ona bu şeyleri yaptın onla?
Ben sevdim o da sevdi ama aldatıldım iki yıl sonra
sonra sen hiç aldattın mı onu kaçıncı sevgilindi?
napıcaksın doqurcakmısın
Elemanla evlilik düşünmüyorsan aldıracaksın.
Cocuga benim ismimi koyabilirsin
Aaa
m. youtube. com/watch? v=UAZh05V4d_Q
saf ayağı trol buda :D
haydii buyrun işin içinden çıkın :D
sözün bittiği yerdesin
vereceğini vermişsin daha neyi hak etmiyor
Onunla yatmış olmam her şeye değdiği anlamına gelmiyor bence
o kadar ucuzum diyosun anladım
Uzaktan anlaşılmıyor peki diyorum ucuzum
Yaşlarını kaç?
22,25
evlenmeden o işleri neden yaparsınızki..
Karşılıklı istek
Doğuracak cesaretiniz yoksa aldıracaksınız
kolay iş değil sıkıntı büyük
Tabikide soylemelisin...
yardım amaçlı anlaşmalı olarak evlenirim seninle
baba olacak birini bulursun
Çok salaksın çok filim izliyosun:)
Yok FILM sevmem
Trol :/
O ne demek
Boşveeer
Çocuk n'olacak?