Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSoruna baktım, cevaplarına baktım, hepsini erinmeden tek tek okudurm... Sen kesinlikle bu çocuğu aldırmalısın diye düşünüyorum, zira cevaplarının hepsi çelişkili, hiç biri birbirini tutmuyor... Yani sen bu çocuğu zaten sağlıklı ve bilinçli bir şekilde yetiştiremezssin... Ayrıca çocuğunuz muhtemelen size benzeyecektir, babası karaktersiz, anası... Soydur çeker, b*ktur kokar. Sonra gerek sosyo-ekonomik, gerekse ahlaki açıdan bir halt olmaz senin çocuğundan, Vatanımızın ve milletimizin başına bela etmemelisin, sonra ceremesini bizler çekiyoruz...
010 Yorumla
Soran+1 yılÇelişkili olan nedir bana bunu bir açıklarmısınız?
Cevap sahibi+1 yılÇok rica ediyorum, verdiğin bütün cevapları bir okurmusun? İnan bana ne kadar haklı olduğumu göreceksin...
Soran+1 yılVerdiğim cevapları biliyorum.4 yıl önce tanıştığımı 2 yıllık beraberliğimin olduğunu, aldatıldığımı özür dilediğini ve sevgiminde bitmediğini geçen ay son kez beraber olduğumuzu ve hamile kaldığımı yeni öğrendiğimi söyledim. yaptığı hazmedilemez seyler olduğu için bu çocuğu haketmediğini düşündüğüm içinde söyleme taraftarı değildim hatta kesinlikle söylemeyecektim. zaten bu soruyu da onun için sordum. aldır diyenler de haklıydı aldırmakta bir çözümdü ama içimden en çok gelen güçlü bir anne olmaktı ama tek basıma. bunları da açık açık söyledim. aldır diyenlere en mantıklısı o dedim ama emin değildim. hala emin değilim ne yapacağımdan sadece sorduğum soruya aldığım cevapların bana bir etkisi oldu oda erkek arkadaşımla bunu paylaşma düşüncem gelişti. bunun içinde ne çelişki var şimdi
Cevap sahibi+1 yılCevabının birinde diyorsun ki, sevgilim karaktersiz, diğerinde diyorsun ki, zina yaptım pişman değilim, çünkü sevdiğim adama dokundum. Sora bir cevabında diyorsun ki, ben aciz biri değilim, çocuğuma bakabilirim, ayaklarımın üstünde durabilirim, diğerinde diyorsun ki, ben çalışmıyorum, ailemde beni red eder, vs. ? Canım şimdi bunlar çelişkili ifadeler değil mi? daha çok çelişkiler yakaladım , amacım seni yargılamak değil ama bende fikirlerimi belirtmek istedim. Daha sen olgunlaşmamışsın, kendini geliştirememişsin ve özünde saf bir kızsın. Şahsi fikrim sen anne olmaya hazır değilsin , zira öyle olyadı, zaten sorma gereği bile duymazdın. Bende sevgiline söylemen taraftarıyım, onun tepkisine göre davranabilirsin, elbette en güzeli ve etik olanı, onunla evlenmen annenin desteği ile çocuğunu büyütmendir... Cevaplarında bir şey daha dikkatimi çekti, hiç birimize hakaret etmedin ve edebini bu konuda bozmadın, bu taktire şayan bir davranış biçimidir...
Soran+1 yılBeni aldatmış sonra peşimden ayrılmamış ve hazmedemeyeceğim bir sürü şey yapmasıyla en son artık gözümde karaktersiz oldu evet ama bir ay öncesine kadar sevdiğim adamdı ve dokunduğum için hiç pişman olmadım. aşkla yaptığım şeylerden pişman olmam ben. aciz biri değilim çocuğumuz olucak evlenmek zorundayız sorumluluk almak zorundasın diyecek kadar eski sevgilime, ben bakmak istesem kendi başımın çaresine bakarım ama yalnız olurum çünkü ailem beni reddeder. çalışmıyoeum üniversitede okuyorum daha. çelişki yok aslında ama ben kendimi yeterince açık ifade edemiyorum sanırım böyle açıklama buldum teşekkür ederim.
Soran+1 yılAz önce bir kişi dışında çünkü bana alenen o.. dediği için kimseye öyle hakaret etmedim evet çünkü hakkım yok. düşüncelere de saygım var. herkes benimle aynı düşünmek zorunda değil. benim rotam burnumun dikidir çevreye kulak asmam nasıl mutlu olacaksam, benim için neyin doğru olduğuna inanıyorsam onu yaparım. beni ben yapan şeyde budur. beni yargıladığı için saygısızlık yapmam kimseye.
Soran+1 yılVe evet anne olmaya da hazır değilim çünkü şartlar uygun değil. En basitinden sadece okulum değil iş hayatım olsaydı bir saniye bile düşünmezdim, sormazdım..
Cevap sahibi+1 yılBu güzel bir özellik , lakin burnunun dikine gittiğin için şu an bu durumdasın, yani bir bebeğin canına kıymak, ya da kıymamak... Peki sence bu durum doğru bir durum mu? Bence değil, elbette herkezi dinleyerek mutlu olamazsın ama saadece burnunun dikine giderekte mutlu olamazsin... Sen sormuşsun, bende fikirlerimi beyan ettim, artık gerisi sana kalmış... Umarım verdiğin karar , karnında ki bebek için doğru bir karar olur, zira onun hiç bir suçu yok :(((
Soran+1 yılFazlasıyla farkındayım doğru değil ama olanı geri alamıyorum. en doğru kararı vermeye çalışıyorum. teşekr ederim fikirlerinizi paylaştığınız için :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim, fikirlerime tahammül ettiğin için ben teşekkür ediyorum :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılSöylemelisin. Ne demek söylememek. %50 senin genini taşıyorsa %50onunkini taşıyor. Bir orta yol bulup evlenin bence...
Bu soruyu aslında burada sorman olmamış, bunu kendine sormalısın. Ben bu adamı ve bu çocuğu hayatımda istiyor muyum diye. Elini vicdanına götür ve sor.
Sonuçta çıkan karar senin. Ama ne olursa olsun söylemen en doğrusu bence.01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
Basindan gecmis biri olarak soyluyorum ve su an neler hissettigini anlayabiliyorum soyleyip beraberce cozum bulmalisiniz ondan sonra ister ayrilin ister devam edin ama bunu ckzun once sende yanliz hareket etme ayrica bebegin gelisimi ilerlemeden aldiracaksan aldir
00 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun aldırma kesinlikle vebali var o işin oturun konusun derim ben ortak bir yol bulmuya calısırsınız evli olmadan beraber olmanız acı verici ama bunu yaptıysan kürtajında günahını düşünmessn diye tahmin ediyorum yardımcın olsun allah
03 Yorumla
Soran+1 yılTabiki düşündüm. çözeceğim bu işi bakalım neler olucak
- +1 yıl
İnş zaten 22 yasına gelmissin ve evlilik cağında bir insansın sonucta ve bunu cozmen gerek inş
Soran+1 yılBakalım inşallah
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşamışın birşeyler yemissin bir halt k. bkmaaa çocgun için o günahsız bebek için söyleyceksinnn o da bilecek tek yapmadin sonuçta sakın aldırma bir cana sen kıyamazsin buna hakkin yokkkk zevki için iyi de dünyaya gelirken mii KTÜ o geri kafali sevgilinede anlat gerekirse tek çalışr bakarinnmm de alarak güçlü olamzsinn rüyalarina girer o çocuk yaptagin hatanin sonuçlarına katlancksin yapacak birşey yokk çoğu söyle eski sevgilineee kabul ederse etsin bir zahmet evlenirsiniz sevgisinden emin değilsen en başından uzak duracktinn onun için katlanmalsnnnn aldrmayi hiç düşünmee olmadi çalş tek büyüttt bebeğini...
05 Yorumla
Soran+1 yılOkuyorum daha bende kıymak istemem Sevdiğim adamdan olmuş bir can sonuçta
Cevap sahibi+1 yılOku kaçınci snftasn bilmyrumm karnin büyüyene kadar devam et okula sonra dondurmusun okulu naparsn... birazda merhamet varsa söyle eski sevgilne o nappiyr okuyor mu calsyrmuu ne gzell hukuk okuyrmusun niyee yazık edisyon kendinde niye birlikte olynnn. :/
Soran+1 yılSevdim istedimssdece
Cevap sahibi+1 yılSevdim istedinnn tamam da karsndakiiii... Güven olumuyiorrrr nisanlyken aileler bile bilirken ilişkiye gripp ayrilan erkek var adam demiyorum erkek yapmayinnn çeken yine kadinlarrrr :/
Soran+1 yılYaşayacağım varmış bunları ne diyeyim :(
Böyle sorular görünce önce yazıyı okuyorum, sonra da soru soran kişinin cevaba yazdigi görüşleri okuyorum.
Hiç gerçekçi olmayan ve çelişkili ifadeleri görünce olay mahallinde uzaklaşırım. burada olduğu gibi :)53 Yorumla
Soran+1 yılGerçekçi olmayan yeri neresi ki? Ayrıldık aldattı ama sevgim bitmemişti bir ay önce beraber olduk sonra çok daha kötü oldu bende bıktım usandım görüşmüyorum konuşmuyorum yeni öğrendim hamileliği de işte. çelişki?
Soran+1 yılO zaman çelişkili kalsın siz anlamak istemiyorsunuz belliki
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle bir durumdan bende şüpheleniyorum geçen haftadan beri reglm 3 gün gecikti emin değilim ve biz 4 gün önce ayrıldık eğer varsa aldıramam. Ona yalnızca çocuğum olmasına vesile olduğunu bildiren ve baba olma hakkı olmadığını , ondan daha cesaretli oldugumu tek başıma bakıp yüzünü göstermeyeceimi bildiren mesaj atmayı planlıyorum.
25 Yorumla
Soran+1 yılCesaret edebilecek misin doğurmaya
Cevap sahibi+1 yılAldırmaya cesaret edemem doğurmak daha kolay. bunları düşünürken bebek varsa beni duyuyor onu istemediğimi sanıcak diye üzülüyorum akıl hastası gibi oldum 1 haftadır.
Soran+1 yılTest yaptırmalısın bir kaç gün sonra. adetin gecikmesinden 10 gün sonra çıkar testte
Cevap sahibi+1 yılSenin ne kadar oldu?
Soran+1 yılBen idrar testi yaptırdım pozitif kaç haftalık bilmiyprum ama daha çok yeni
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöylemelisin İşe duygularını karıştırma gerekirse bir süre evlenin sonra boşanın Ama çocuğu aldırmanı önermiyorum bir gün karşına çıkıp hesap sorucak Bu dünyada olmasa diğer dünyada Bir şey yaptınız sorumluluğunuda alın Ailen kabul etmez büyük ihtimal ama sevgi ayaklarını geçin artık senin karnında bir çocuk var ve kendinden önce onu düşün ve babasıyla konuş
04 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız. konuşacağım karşıma alıp
Cevap sahibi+1 yılHakkında hayırlısı olsun Ve burdaki insanlarla muhatap olma Ahlak bekçisi olmayı çok sever insanlarımız aşağıda da gördüm bir tane
Soran+1 yılBir tane çıktı öyle Allahtan ki benim rotam burnumun dikidir kimseyi takmam. kimsenin hayatına da karışmam. Kul kınadığını yaşamadan ölmezmiş ben ne yaşarsam kınamaktan dolayı oldu ve anladım yapmamam gerektiğini arkadaşın çekeceği var eğer herkese böyleyse.
Cevap sahibi+1 yılBoşver bugün kınayan yarın onunda başına gelebilir dünyada ne olucağı bellli olmaz Ama iyi düşün bir çocuk aldırmak hiç kolay değildir
nasıl bır kafa bu eskı sevgılın ılıskıye gırıyorsun yınede sımdı bundan ne cıkaralım yenı bır sevgılınmı var? adamla ayrılırmıssınız neden ılıskıye gırıyorsun...
111 Yorumla
Soran+1 yılOndan başkası yok hayatımda olmadı da zaten
Soran+1 yılMüjdeli mi sence?
Soran+1 yılBence değil
Soran+1 yılBeni sevmeyen birinin bebekle kolunu bağlayamamm
Soran+1 yılBenim sevgim bitmemişti
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılYorumlarını okudum çok çelişkili ve kafan çok karışmış hakketmiyor diyorsun ama onu sevdiğın için birlikte oluyorsun bu da çok ilgınç eger istemiyorsan aldir gittsin buda sana buyuk bir ders olur korunmayı bilmek gerek.. Doğuda bir kötü gelenektir bunun cezası ya evlilik ya da ölümdür.. Ben buna asla katılmam ama iste korunmayı bilmek gerek
09 Yorumla
Soran+1 yılSeviyordum ama son bir ayda çok kötü şeyler yaptı sevgim iyice azalmaya başladı eskisi gibi kalamadı. kurduğı cümlelerin üstüne hamileyim ben diyemem
Cevap sahibi+1 yılValla şu an hangi duygu içindesin bilmiyorum aklın nediyor. kalbin ne söyluyor.. ben aldır dedim ama sen ne istiyorsun önce bunu bil. Sonrası kolay hayatına bir çizgi çeker yoluna devam edersin
Soran+1 yılAldırmak herkes için en hayırlısı sanrm
Cevap sahibi+1 yılHmm ozman ne yapacağını buldun hiç vakit kaybetmeden hallet
Soran+1 yılSağolun
- +1 yıl
aldırmakla yapabileceğin en büyük kötülüğü yapmış olursun. doğmamış bir bebeği kendi bebeğini öldüreceksin. aldırma çocuğu. ilerde çok pişman olursun. o çocuk hergün rüyana girse "anne benim suçum neydi niye doğmamı istemedin niye beni doğurmadın" derse dayanabilecek misin bu acıya bu vicdan azabına
Soran+1 yılAslaaaaa :(((
Cevap sahibi+1 yılKararsız kalmak böyle birşey bence iyi düşün bu böyle gitmez arkdaş çok iyi bir yerden girdi direk vicdandan bu çok önemli...
Soran+1 yılHaklısınız. hiç bu açıdan düşünmemiştim :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılçocuk var diye evlilik yoluna gitmeyin ama bir düşün bakalım şimdi nasıl bir ilişkiniz var nasıl birisi seni sahiplenen koruyan kollayan birisi mi ona göre konuyu aç ve ailelere de söyle işi tatlıya bağlayıp yuva kurarsınız ya da diğer yol da baktın değmez aldıracaksın mecbur
06 Yorumla
Soran+1 yılKarşılıksız sevgi besliyorum değmeyen ve anlamayan birisi. o Yüzden söylemeyi düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yılsöyle ama evlenmeyi tekrar düşün derim ömür boyu karşılıksız bir ilişki yürümez o zamanla mamanla da olmaz
Soran+1 yılBeni aldatmış, üzmüş birisini çocukla kendime bağlamam ne kadar doğru olur? Mutsuz oluruz iyice
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle güzel düşünmüşsün ama eğer çocuk olduysa bu sorumluluğu kabul etmek zorunda ama benden sana ufak bir taktik bırakacağını belli etmeden hallet işini :)
Soran+1 yılNasıl yanii
Cevap sahibi+1 yılposta koymadan dereyi geçene kadar ayıya dayı de diyorum yani
sen ne cahil kızsın ya, aptal mısın sen. git sevgilin olacak şerefsize de ki beni böyle bırakamazsın de. yoksa o çocuğun babası da sen olursun
ondan sonra seni bozuk diye kimse almaz akıllı ol akıllı salak mısın sen.27 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk için kendime bağlayamam sevmiyor beni
- +1 yıl
ya o zaman neden yapmasına izin verdin. , onu geç l*n senin o sevgilin ne kadar adi şerefsizmiş piç herif. daha da küfür etmek istemem. öyle erkek bana göre kızdan farkı yoktur. Eğer sen böyle beklersen yemin ediyorum ailen senden nefret edecek, vede sen babanın annenin yüzüne nasıl bakacaksın. bak çok ama çok pişman olursun. o namussuz a söyle ikna et.
Soran+1 yılEskiden seviyordu ayrıca ne iğrenç bir yorumdur
Soran+1 yılMenemenliye söyledim. ikinci kelimesi için
Çocuğualdır... Heriften para alma boyun eğme.. Bir dahada görüşme adamla...
Kendi ayakların üzerinde dur.. Bir dahada böyle bir hata yapma :) Derim ben affınıza sığınarak01 Yorumla
Soran+1 yılAsla onun parasınada desteğinede ihtiyaç duymam o kadar aciz değilim küçükte değilim herşeyi halledecem kendim
+1 yılYa madem bu halti yiyosun ne diye eski sevgilim anlamadim bildigim eski ile bu tur seyler yapilmaz sizinki ayrildik ama hala seks yapiyoruz muhabbetimi
214 Yorumla
Soran+1 yılKopamadım. o da istedi özlemiştim
- +1 yıl
Dusunmeden yapilan hareket yaptiktan sonra cok dusundurur derler simdi napcaksin zaten ayrildik diyosun ama ondan hamilesin dusunemedinmi? Baskasi yokmuydu y
Soran+1 yılHayır başkası olması olmaz.
- +1 yıl
Peki neden ayrildin madem olmayacak? Simdi adama hamileyim diiceksin oda hakli olarak kendine baglaman icin bilerek hamile kaldigini sanacak? Demesen cocugu nasil dogurcaksin ailen ne diycek?
Soran+1 yılAldattı
- +1 yıl
Kafami karistirdin ya atiyosun ya da psikolojin seni terketmis aldatan sevgiliden ayrildin peki anladim ama ne diye seks yaptin yahu ayrildiniz siz nesi ayrilik oldu bunun madem her cani istediginde vercen?
Soran+1 yılAldattı ama hep rahatsız etti aklımı karıştırdı pişmanım dedi benimde sevgim bitmemişti yaşamak istedik yaşadık işte ama pişman oldum
- +1 yıl
Ee peki napmayi dusunuyosun dogurcanmi bebeği?
Soran+1 yılAldırmak en mantıklısı gibi istesem bile doğurmayı
- +1 yıl
biz burada bir çiçeği koparmak dan bahsetmiyoruZ
- +1 yıl
biz burada bir bebekten bir melekten bahsediyoruz bebeğinden bahsediyorum bu kadar kolay olmamalı hatanızın bedelini bircan ödemeMeli
Soran+1 yılAldırmanın da doğurmanın da avantajları ve dezavantajları var. değerlendirmek gerekiyor hangisi daha iyi olucak bilmiyorum. karışık çok
- +1 yıl
bunun ciddiyetinin farkında olduğunu düşünmek istiyorum
Soran+1 yılFarkındayım
+1 yılAaaOoo! Canım yapman gereken çok basit, hamileyim ve babası sensin! her şey kontrol altına girecektir
04 Yorumla
Soran+1 yılOndan başkasıyla yaşamadığımı biliyor çünkü bana güvenir. bende eğer öyle geniş bir insan olsam ne yapayım diye düşünmem
- +1 yıl
Sorun olarak görülecek bir şey yok sakın kendini çıkmaza sokma ve sağlıklı karar ver. Bazı yaşanmışlıklar var ortada, sevmişsiniz birbirinizi ve bu durumda sizi tekrardan bir araya getirebilecektir. Sen sadece yanlış bir şey yapma n'olur!
Soran+1 yılBeni vaktinde sevmiş olabilir ama sonra yaptıkları be son bir ayda yaptıkları benim fikirlerimi tamamen değiştirdi artık olamayız. Söylemek de istemiyorum düşünmüyorum bile
Aldırma, daha doğmamış çocuğun vebaline girme. Ya ailene söyle o çocuğu doğur ya da git eski sevgilinle görüş, evlen o şekilde doğur çocuğu. Çocuğun kanına da girme babasızda büyütme zordur.
12 Yorumla
Soran+1 yılSöyleyemem ona asla !
Hayatında yaşayacağın daha cok seyler var çocukla zehir etme bu hayatı sana. Genc annelik zor ailenin reddedecek olması daha zor. Ne güzel okuyup daha iyi bur hayat daha iyi bir iliski, evlilik cocuk varken. Bu adamin çocuğunu taşıma.
05 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız. bu şekilde de düşünüyorum..
- +1 yıl
Daha çok gençsin, eski sevgiline haber vermeden hallet bence. Kimse boyle olmasını istemez ama daha mutlu olabilmek için birseylerden fedakarlık etmeliyiz sanırım.
Yinede pisman olacaksan yapma, senin icin ne iyi olacaksa.
Otur düşün sen ne istiyorsun, iyi bir hayat mı yoksa çocuğunu tek başına büyütmek mi bu kadar gençken
Soran+1 yılGüzel bir hayat istiyorum ama aşkımdan olma bir minik söz konusu
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoyle bence. Aldircaksaniz beraber aldiririrsiniz. Aldirmicaksaniz da ona gore bir cozum dusunursunuz. Ama ogrenmek onun da hakki her ne kadar degmez desen bile. Bu gunahin vebali ikinizin de boynuna cunku.
01 YorumlaAldırmak En Mantıklısı , Duygusal Davranmak Ayrı Bir Ömür Boyu Bununla Yaşamak Ayru Bişey.
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız.. Teşekkür ederim
+1 yılöncelikle ona söylemelisin adam gibi anlaşıp evlenip mutlu olacağınızı çocuğunuzu adam gibi yetiştireceğinize inanıyorsanız devam edeceksiniz yok olmaz o istemezse o zaman da aldıracaksın mecburen
00 Yorumla
+1 yılhata senin çocuğa bakacaksın belki de onla güzel bir hayatın olur sakın aldırmayı düşünme bunu günahsı çok büyük youtube KÜRTAJLIK BEBEĞİN ANNESİYLE KONUŞMASI yaz baya etkilenirsin 2 video
05 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum onları içim parçalanıyor düşündükçe bile. bebeğimle mutlu bir hayat sürmeyi bende çok isterim
- +1 yıl
seni için çok kötü bir şey biz erkekler olarak seni yeteri kadar anlayamayız ama yapacak bir şey yok Allah yardımcın olsun inş güzel bir hayatın olur belki o hayatı daha çok seversin herşeyi tersten düşünmemek lazım
Soran+1 yılBu cümleyi kurmanız bile değerli benim için. çok teşekkürler gerçekten,
- +1 yıl
Çok kötü durumlar da dalga geçmeyi hiç sevmem insan oğlu her zaman hata yapabilir önemli olan o hatayı telafi etmek ama maalesef bizim halkımız pek o konular da becerikli değil insan tam tersi aşılıyorlar derler ya kimsenin kimsenin derdinden anlamaz sen yine yoluna bak gittin yere kadar git belki o çocuk büyücek sana bakacak belki de müdür ya da doktor olur ne olacağı belli olmaz
Soran+1 yılbir acıyı yaşayan aynı acıyı yaşayanın yaralarını sarmak için koşar hep. Hissedemeyen, anlamak istemeyen anlamıyor. Düşünemiyor bile ya bana da olursa diyemiyor. Empati eksikliğinde. İnsan beşer, şaşar derler unutuyorlar. Herşey bizim için. Kaldı ki öyle haberler görüyoruz ki tuvalette doğurup bebeğini öldüren, EVLI OLDUĞU HALDE DOĞURDUĞU ÇOCUĞU BIRAKAN ÇÖPE ATAN.. Gerisini anladınız siz zaten
Babana küçük yaşta torun veriyorsun işte kaşar bozması :D :D :D
03 Yorumla
Soran+1 yılYaşım 22 küçük değilim. sadece bir erkeğe ait oldum kaşar değilim. yorumun için teşekkürler
Soran+1 yılEvet o zaman öyleyim. hakkımda düşündükleriniz umrumda bile değil
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılevlenmemn lazım bacım aklın nerdeydi herifle seks yaparken.
02 Yorumla
Soran+1 yılAklım yerindeydi bilerek isteyerek yaptım
annenle paylaş bu durumu bence beraber karar verin. kızsa da o senin annen
10 Yorumlasiz uyanıksınız ya bulusun çocuguna baba başkasına kakalarsın çocugu :D
01 Yorumla
Soran+1 yılNe?
+1 yılÇocuğu yeni sevgiline çak gitsin. ondan olanı da bir sonrakine çakarsın..
18 Yorumla
Soran+1 yılBaşka sevgilim yok !
- +1 yıl
Burada erkek çok... seç bikaç tane...
Soran+1 yılMantıklı cevap lütfen
- +1 yıl
Mantıksız ve düşüncesiz bir sevişmeye mantıklı cevap mı istiyorsun?
Soran+1 yılAşık olduğum insan söz konusu. Onu sevmek ne pahasına olursun olsun yaptığım en güzel şey. yaşadıklarımız da öyle
- +1 yıl
eski diyorsun.. demek ki, bitmiş. Üstelik söylediklerin yalan. Yoksa olayı buraya dökecek kadar hafife almazdın.
Soran+1 yılBunda yanlış birşry görmedim. Kimseye anlatamıyorum ki soruyorum ve başlıkta belirttim eski diye bitirdim kökten 3 hafta önce
- +1 yıl
Kimseye anlatamıcak kadar sorunun olduğunu düşünmüyorum. Evli değilsin. sevgilinden hamilesin ve ayrılmışsın. Çocuğu da aldırmayacağım diyorsun. 2 ihtimal var ya yalan söylüyorsun ya da göğe yükselecek kadar hafifsin..
çocuğa sakın kıyma bir ikincisi evlenme durumunuz varsa oda vicdanlıysa evlenin derim ;) hayatını mahv etme...
22 Yorumla
Soran+1 yılMutsuz bir evlilik olur
+1 yılBu tur sorular erkkleri test etmenin bir yolu yoksa bu kdr surtuk olamaz bu sitede değil mi yazik bir bitmediniz bide soruyor soylimmi soylemimmi yuhhh
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet söylemeyi düşünmüyordum karakterinden dolayı
- +1 yıl
Karaktersizin altina yatmakta karaktersizliktir o hamileligin sebebi sensin tabi yalan deilse
Soran+1 yılTekrar tekrar anlatamayacam aynı şeyleri.
Aşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı. Hayırlı olsun allah analı babalı büyütür inşallah :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöylemelisin ama bu durumda çok düşük bir ihtimal olmasına rağmen sana bağlansa bile, seni aldatmış birisinden hayır gelmez. Maalesef aldırmak da çözüm değil, aksine bir cinayet, çünkü karnındakinin hiçbir suçu yok ve yaşamaya hakkı var!
13 Yorumla
Soran+1 yılBekar annelik, herşeye herkese inat. benim aşkımdan olmuş bişey kıymak da istemem
Cevap sahibi+1 yılKıymaya hakkın da yok aslında. Başarabilir, büyütebilirsin. Çevrenin, ailenin desteği çok önemli...
Soran+1 yılGerçekten isteyen birinin karşısında dağ duramaz ama bakalım aldırmak en doğrusu gibi şu an
Gizli Üye(36-45)+1 yıladam sormazmı bu cocuk bendenmı be o* demezmi? o 1 ay ıcınde kımle ne b*k yedın demezmi dna testi istemezmi :D bir düşün çakal bozması
011 Yorumla
Soran+1 yılDemez siz hiç tasalanmayın.
Cevap sahibi+1 yıl:D demez demez bende demem ama dna testini yaptırır bı yamuk cıkarsa hayatını * :D
Soran+1 yılYaptırmaz bile. gerek duymaz sen rahat ol
Cevap sahibi+1 yıl:d hayırdır sen niye bu kadar üçbuçuk atıyosun ne var yani baktırmasında dna testine çakalmısın sen millet aptalmı :D
Soran+1 yılNe çakalım ne aptal SEVDIĞIM ADAM GEREK DUYMAZ BENIM ONDAN BAŞKASIYLA OLMADIĞIMI ADI GIBI BILIR de ondan
Cevap sahibi+1 yılkimse bilemez.
Soran+1 yılO bilir bende bilirim. süphe bile etmez bir an bile
Cevap sahibi+1 yıl:D sen kendini kandır erkek adam öyle bırsey olursa göstermez yapar anlar. :D izler.
Soran+1 yılHerkes senin gibi ş.. Değildir
Cevap sahibi+1 yıl:D ancak saflar inanır.
Soran+1 yılHıhı evet tamam ondan
+1 yılHayat senin ama çocuk doğarsa sadece senin değil, ona göre kararını ver.
20 Yorumla
+1 yılsevgilim bende bunu saklayacak. . valla öldürürüm..
216 Yorumla
Soran+1 yılAldattığını ve son beraber oluşunuzdan bir hafta sonra ona çok ağır konultuğun sevgilin senden bunu saklayabilir
- +1 yıl
normalde kürtaja karşıyım ama çok geçmeden aldı madem bir gelcek yok. belli bir aydan sonra aldırmak cinayet olur
Soran+1 yılHaklısınız
- +1 yıl
durum ne kadar kötü olursa olsun kürtaja girme bence. sonra çok vicdan azabı çekersin ama elinden birşey gelmez. o çocuk şimdi yanında olsa öldürebilir misin? Tabiki hayır. Kürtaj yaparsan onu öldürmüş olacaksın. Doğmamış çocuğunu öldürmenin acısını ömrünün sonuna kadar çekersin. Çok pişman olursun sonra
Soran+1 yılAma ona mutlu bir hayat kurmam da çok zor
Soran+1 yılHayır yapamam :(
- +1 yıl
Çok çaresiz bir durum yapsan ayrı dert yapmadan ayrı dert kararını etkilemek istemem :/
Soran+1 yılKarar vereceğim çok zaman geçirmeden
- +1 yıl
Kaç yaşındasın merak ettim?
Soran+1 yıl22 yaşındayım
- +1 yıl
Çokta geçsin yazık etmişsin kendine ne diyeyim çalışıyormu sevgilin? çalışıyorsa evlenmeyi dene
Soran+1 yılEvet çalışıyor. söylemeyi düsünmedim hiç ama çoğunluk söyle dedi. söylemeliyim galiba
- +1 yıl
Söyle hemen
+1 yılevlenin !!
evliliğin bir kudreti vardır, ilahi bir güç yardım eder...09 Yorumla
Soran+1 yılMutsuz bir evlilik
- +1 yıl
ileriyi göremezsin şimdiden.. tabi bile bile de lades dememek lazım
çocuk mu soğuk sen mi? bu önemli
çocuk sıcak ve seni istiyorsan senin tribe girmenin önemi yok.
sevdiğinle değil seni sevenle mutlu olursun dememiş ablalarınız (;
Soran+1 yılO soğuk. bitti sevgisi
- +1 yıl
hayırlı işleerrrr..
çok geçmeden aldırcaksın o zaman..
öyle özlemekle olmuyormuş demekki neden korunmuyorsunuz ki anlamam zaten..
Soran+1 yılO kendini iyi hissetmiyor, bende ilaç falan kullanmadım zaten hiç
Soran+1 yılAma nasıl mutlu edicem ki onu. babasından ayrı büyüyecek, tek beni bilecek zor bir Hayatımız olacak
Soran+1 yılBabası benim için bitti çocuğum da babasını öldü bilsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenme niyetin varsa soyle. Yoksa hic soyleme basina bela olur.
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır yok mutsuz bir evlilik istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılHayat senin 1 kez gelcen bu dunyaya... İstemedigin bir hayati yasatma kendine.
Gizli Üye(30-35)+1 yılha eski ha yeni ne farkeder netice de sevgilinden hamilesin.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Aşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı. tabiki söyle sonuçta tek başına yapmadın karnın belli olmadan da onunla evlen bir an önce
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıladamın altına girerken bize sormuyordunda şimdi hamile kalıncamı soruyorsun bu çocuk seninle evlenmezde git aldır
27 Yorumla
Soran+1 yılBöyle kaba tabirle söylemeye gerek yok. sevdim onun oldum onunla oldum bu kadar !
Cevap sahibi+1 yılböyle ortada kalırsın öyle evlenmeden olunca.
Soran+1 yılOrtada kalmam kendi Başımın çaresine bakamaz mıyım
Cevap sahibi+1 yılbilmem ayrıca yarın bir gün evlenmeyi düşündüğünde karşındakine sevdiğim adamla birlikte oldum deme cesaretini gösterebilecekmisin merak ediyorum ama bu çocuğu doğurursan evlenme şansında kalmaz.
Soran+1 yılBaşımdan bir evlilik geçmemiş, sevmiştim, Sevdiğim adamın çocuğunu doğurmuşum ama babalığını istememiştim kötü gözle mi bakarlar
Cevap sahibi+1 yılevlilik dışı ilişki evlilik dışı çocuk sence? zaten bakire olmayanlara ne gözle baktıkları ortada seviyorum diye ilişkiye giriyorsunuz ama sonunu düşünmüyorsunuz
Soran+1 yılHaklısınız
Gizli Üye(30-35)+1 yılOhhj canıma değsin eski sevgili adı üstünde gidip yatmışsın bide
05 Yorumla
Soran+1 yılIlk sevgilim ve son sevgilim hala da seviyorum
Cevap sahibi+1 yılAaaaa o zaman evlenin
Soran+1 yılO beni benim onu Sevdiğim gibi sevmiyor
Cevap sahibi+1 yılAllah yardımcın olsun kaç senedir beraberfiniz neden ayrıldınız
Soran+1 yıl4 yıl önce tanıştık 2 Yıldırda beraberdik ihanetle bitti
Kurtaj yaptirirsin Allahin verdigi cana son verirsin sende cehennemde yanarsin
15 Yorumla
Soran+1 yılDoğurup mutlu edemezsem nolucak?
Soran+1 yılİşin günahı sevabı benim yanacak olan da benim lütfen inanç değerlerini sorgulamaya dönmesin sorum. ben zina yaptım ve pişman değilim en sevdiğime dokunduğum için
Soran+1 yılEvet
evlenın cocugun ne gunahı var ! yavrunun zına olmasını ıstemıyorsan bırlesın
28 Yorumla
Soran+1 yılMutsuz bir evlilik, annesini sevmeyen bir baba, mutsuz bir çocuk demek
Soran+1 yıl...
- +1 yıl
o çocuğu aldırırsan çok büyük ve geri dönüşü olmayan bir hata yaparsın. kürtaj yapmak, kendi çocuğunu öldürmekten farksız. bir anne kendi çocuğunu öldürebilir mi? Bunun acısını hem bu dünyada hem ahirette çekersin. vicdan azabı seni yer bitirir hayatın boyunca huzurlu olamazsın
Soran+1 yılEvet haklısınız asla kıyamam ben çocuklara hele benim kendi canımdan bir çocuğa ama çok zor
Soran+1 yılHaklısınız.
tatlım ya aldıracan ya da doğuracaksın o zaman...
16 Yorumla
Soran+1 yılYani :)
Soran+1 yılBilmiyorum
Soran+1 yılBilmiyorum idrar testinde çıktı. bir aylıktır sanırım
- Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı.
+1 yılsevgilinle konuş büyük ihtimal aldırcaksın zaten ama bırak masrafları o karşılasın :D şaka bir yana konuşmalısın haberi olsun onunda
00 Yorumla
+1 yılilerlemeden soyle, halledin. daha okuyormussun zaten, gerek yok oyle heyecanlara
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız
Altına yatarken sorun yok sonradan hamileyim napacam
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet yok aşkla Yaptım iyi ki de yaptım onun oldum bu kadar. çocuk hesapta yoktu
+1 yılGit ailenle konuş yemişsin bir halt geç olmadan çaresine bakın..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 551 cevap paylaştı. Aldirda bir anlik zevkin için kiy o cana karaktersiz seni
03 Yorumla
Soran+1 yılBir anlık zevk değil ve karaktersizlikten de değil yorumlarınıza dikkat edin !
Soran+1 yılO zaman kendi köyünüze bakmaktan Vazgeçin
Şimdi bu sorunda çok yargılanıp küfür yicen biliyorsun dimi ne diyim allah kolaylık versin
03 Yorumla
Soran+1 yılUmrumda değil ki küfür vs
Soran+1 yılAlakası yok ben kendimi dinlerim
Aşk İlişkileri konusunda 983 cevap paylaştı. Ben dogur derim. Sevecegin sana daima asik olack birini yetistir :)
03 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğim adamla bana benzeyecek bir minik.. Hep hayalini kurmuştum
Soran+1 yılDüşünemiyorum
saçma sapan şeyler yapmışsın kızım ya... kıya biliyosan aldır çocuğu neyine güvenipte hamile kalıyosun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDünyaya piçmi getirmek istiyorsun söylemelisin sonuçta beraber yaptınız bu haltı...
29 Yorumla
Soran+1 yılPiç değil babası belli !!!
Cevap sahibi+1 yılAma ayrılırsanız ve çocuk babasını bilmezse kendini babasız hissederse dışarda ona çok farklı bakabilirler..
Soran+1 yılAyrıyız zate, babasını bilir veya bilmez emin değilim
Cevap sahibi+1 yılSen dünyaya getirmek istiyormusun peki...
Soran+1 yılBir yanım çok istiyor evet
Cevap sahibi+1 yılBacım bir yanlış yapmışsın bari ikinci defa hata yapma 10 haftaya kadar böyle bir durum için dinimizde devlette kürtaja izin veriyor doğacak olan yavrununda hayatını karartma hem o hemde sen ilerde çok zorluklar çekersiniz...
Soran+1 yılDüşünüp bir karara varacağım
Cevap sahibi+1 yılDüşün ama doğru düşün iyi karar ver geleceğin söz konusu...
Soran+1 yılHaklısınız teşekkür ederim
Kız mı erkek mi panpa allah analı babalı büyütsün :D
00 Yorumla
+1 yılSöyle karekterini ölç zaten kacarsa kendin bakicaksn yinede haberi olsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılHadi hayırlı uğurlu olsun sankın bebişe kıyma karaktersiz gerçi bu anlattığın kesin hikayede neyse.
06 Yorumla
Soran+1 yılBunu nerden çıkarıyorsunuz onu anlamadım ben böyle olaylarla dolu memleket ben sorunca inanılmıyor mu
- +1 yıl
Senin gibi çok trol olunca inanılmıyor :@ şu siteye veletleri almayın artık
Soran+1 yılSiz bilirsiniz inanıp inanmamanız beni çok ilgilendirmiyor açıkçası
- +1 yıl
Tamam trol kes sesini -_-
Soran+1 yılPeki
- +1 yıl
-_-
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldıracaksan elini çabuk tut 6 haftadan sonra aldıramıyorsun yanlış hatırlamıyorsam bence aldırma
015 Yorumla
Soran+1 yılÇok kararsızım ne tarafa gitsem zor
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlama ama bunu kabul edecek biriyle evlensen
Soran+1 yılÇalışma hayatım olsa herşey çok kolay olurdu ama bir masumun günahına nasıl gireyim ki nasıl kabul etsin.
Cevap sahibi+1 yılKabul edince günahına girmiş olmuyorsun. Aslında yanlış ama evlâtlık versen
Soran+1 yılOlacak iş değil daha neler !
Cevap sahibi+1 yılNe desek hayır diyorsun ne yapacaksın o zaman
Soran+1 yılDüşünmek istiyorum. ya Dünya'nın en güçlü annelerinden olmak için çabalayacağım ya da ondan vazgeçeceğim istemeye istemeye
Soran+1 yılGöremedim ki
Cevap sahibi+1 yılGüçlü olmalısın bence :)
Soran+1 yılElimden geleni yapacağım. kendim için güçlü olmak zorundayım zaten. belkide hayat hikayem yeni başlıyodur. inşallah başarırım
Cevap sahibi+1 yılİnşallah :) rica etsem sonucu buraya yazar mısın? Miniğin akıbetini merak ediyorum bence doğuracaksın :)
Soran+1 yılbir yüzyüze konuşalım yazarım :)
Cevap sahibi+1 yılHadi iyi geçer inşallah :)
Soran+1 yılSağolun :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin gibi o kadar kiz varki akıl var ama kullanmiyorsunuz
22 Yorumla
Soran+1 yıl:((((
Cevap sahibi+1 yılBirini sevmekten soğudum böyle kişileri görünce
Gizli Üye(30-35)+1 yılistemiyorsan çocuğu aldır doğurmayı düşünme o çocugu boşa günaha sokma adam galiba Afedersin ama ş.. z o yüzden onada deme git aldır
05 Yorumla
Soran+1 yılIsteyip istemediğimi bilmiyoruö
- +1 yıl
burada hatalı olan çocuk değil. Niye bu işin cezasını doğmamış bir çocuk çeksin? Onun da yaşamaya hakkı yok mu. ALLAH sana bir evlat veriyor. kürtaj yaptırırsan çok pişman olursun vicdan azabı çekersin ölünceye kadar. Bunun acısı öldükten sonra da peşini bırakmaz. Ahirette göreceğin cezayı da unutma. Aldırma çocuğu. Her gün rüyana gelse "Benim ne kabahatim vardı" bu soruya cevap bulabilecek misin? O çocuğun bir kabahati yok. Yapma
Soran+1 yılNasıl bir hayat kuracağız ama çocuğum ve ben
Soran+1 yılÇalışmıyorum ki okuyorum daha
+1 yıleline çikolatını çiçeğini al, annesigile istemeye gidin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılannene söyle gidip aldırın bakamıcağın çocuğu doğurma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılona anlat beraber bir çaresine bakın
09 Yorumla
Soran+1 yılAnlatmayı hiç şünmüyorum hiç
- +1 yıl
tek basına nasıl başa çıkıcaksın peki? aldırmayı düşünüyomusun?
Soran+1 yılDüşünüyorum açıkçası
- +1 yıl
aldırmalısın tek basına büyütmek maddi ve manevi bir varlık getirir
- +1 yıl
ay gerektirir
Soran+1 yılNasıl kıyacağım :(
- +1 yıl
mutsuz bir yaşam süremezsin bebeğin doğduktan sonra ortam iyi olmazsa zaten sorunlu büyür başka seceneğin yok.. Bende şu an sevdiğim erkekten hamile kalsam isteyerek aldırsam bile hüngür hüngür ağlayarak yapardım bnu
Soran+1 yılEn iyisi bunu bir danışmanla konuşmak sanırım
- +1 yıl
evet olablir
Evlenin ve o cana kıymayın. .
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım kıymak zorunda kalmam, teşekkür ederim.
Aşk İlişkileri konusunda 775 cevap paylaştı. Bayılıyorum böyle kızlara. Ne kızlarsınız siz.
014 Yorumla
Soran+1 yılNeyiz
Soran+1 yılNe tapıyoruz
Soran+1 yılTerkedilmedim terkettim
Soran+1 yılEn yakın arkadaşım dışında kimsenin haberi yok.
Soran+1 yılBir bilene danışmak en doğrusu
Soran+1 yılEvet Sağolun :(
Soran+1 yılSöyleme taraftarı değlim asla. söyledim diyelim evlenelim dese bile güvenmediğim birine eş diyemem. çocuğum mutsuz bir ailede büyür
Aşk İlişkileri konusunda 521 cevap paylaştı. Çocuğunun babasına müjdeli haberi vermelisin.
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılPeki
Sen anasısında o babası degilmi söylleee :)
07 Yorumla
Soran+1 yılHak etmiyor benide sevgimide bebeğide
Soran+1 yılEvet galiba aldırmak en doğrusu
Soran+1 yılSevdim sadece çok uzun zaman. basşka sebebimyok
- Devamını Gör (57)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem