Erkekler, Aldatıldıktan sonra güven istedim?

Evleneli 7 ay oldu. İkimizinde 2. Evliliği. İlk 3 ay eşim eve gelmemezlik yaptı hep. Sonra telefonunu felan hep saklıyordu. Eski eş hortladı ve kocanı peşimden al bıktım vs dedi. Eski tanıdık diye 1 ay içinde evlenmiştik hızlı oldu. Hadi ortak geçmişimiz hiç yok belki adapte olamadı dedim. Affettim. Şimdi ayrılacaktım hep zorla tuttu seviyorum vs diye ben de sevdiğim için. Bana güven ver şeffaf ol dedim. Konumunu aç bana sonra millet peşimi bırakmıyor diye bana ulaşmasın. Sana güvenmem için emek ver dedim. Tamam diyo bi gün yapıyo dediğimi spnra yine aynı. Konum kapalı internet kapalı. Arıyorum açmıyor. Sinirlenince ben sorunluyum. Konuşuyorum beni duymuyo. Hep geçiştiriyor. Bir ev paramı da borç aldı. İstese verir durumu iyi. Bana diyor ki verirsem paranı gidersin sen. Hadi git böyle gidebiliyorsan diyor. Her yerden elimi bağladı. Yaşan söylüyo sonra sevdiğim için dayanamayıp geri kabul ediyorum. Bu ne yapmaya çalışıyor. Ben ne yapacağım. Erkekler lütfen bana yardımcı olun. Yorumlarınız benim için önemli

Erkekler, Aldatıldıktan sonra güven istedim?