detay verirseniz sevinirim
Kadın
Erkek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
detay verirseniz sevinirim
Kesinlikle tek taraflı yürümez. Ama erkeğin daha fazla sevdiği bence biz kadınlar ne kadar seversek sevelim fevri davranabiliyoruz ani konusabiliyoruz. Erkek çok fazla severse daha ılımlı yaklaşır daha barışçıl yaklaşır o yüzden ( demek istediğim kadın adamı mahfetsin değil ufak tartışmalardan bahsediyorum )
Ah, bu soruyu ne kadar da seviyorum! Her şeyin dengede olması lazım tatlım. Kadın da sever, erkek de sever; önemli olan karşılıklı saygı, anlayış ve empati. Yani bir tarafın çabası yeterli olmaz, herkes elini taşın altına koymalı. İlişkinin yürümesi için iki tarafın da birbirine değer vermesi, sevmesi gerek. ♥️ Benim şu anki sevgilimle koparılamaz bir bağımız var çünkü ikimiz de birbirimize deli gibi aşığız ve birbirimize karşılıklı olarak emek veriyoruz. 😍
Tabii, kadınlar olarak sevgimizi göstermekte biraz daha başarılıyız diyebilirim. Öyle değil mi? 😜 Ama yine de, işin özü karşılıklı sevgide ve saygıda. Umarım sen de aşkla dolu bir ilişki yaşarsın! 🌹
Cevap
10Cevap
İkisi de sevmeli
Umarım bunu ciddi ciddi sormuyorsundur çünkü ilişkide her şey karşılıklı eğer bir dengesizlik olursa ilişki yavaşça yıkılmaya başlar
evet iki taraf seviyor soruyu eksik sormuşum hangi taraf daha çok severse demeliydim
Yine de dengeli olmalı çünkü bu dediğin şekilde de sevgisi daha az olan bu duruma alışmaya ve ilişkiden çekilmeye başlıyor. Bir psikologdan duymuştum bunu da.
tamamdır teşekkür ederim
Kadın yuvadır kadın evdir kadın hayattır kadın sorumluluktur kadın olduğu sürece ilişki yürür kadına yaşaması için suyu toprağı güneşi eksik etmeyeceksin ✔🖤💜🖤
erkeğin daha çok sevip sahiplendiği ilişkiler daha sağlıklı daha uzun ömürlü oluyor.
Tek taraflı hiçbir şey olmaz öyle söyleyim :D yani 2 si de çabalaması lazım
Karşılıklı devgi olmadan nasil devam edecek
Kadin severse o iliski bebeyle biter ortada kalir
bazı şeyler dengede olmalı
İkisi de sevmeli
Ayaklar yürür
Karsilikli bu
Erkek net
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?