*İsim+cık eki örn mervecik cik cik cik hahab
*Evlenirsek gözlüğünü değiştirip mutlaka daha ufak bi gözlül TAKTIRIRIM.
* Squat yapıyor musun başadın mı squata (yapmamı istiyor ama götümü daha förmedi)
*Evlenirsek her yere gitmene izin vermiyor araba sürerken sadece o bölgede. Yüzmeye spora giderken yanımda eltim vs olsun istiyor..
Evlilik görüşmesi gibiydi bu ama tanışma aşaması yani ne düşünüyorsun böyle biri ile ilgili. Bir de kadın sürekli cilveli olsun hep suyuma gitsin modunda
*Evlenirsek gözlüğünü değiştirip mutlaka daha ufak bi gözlül TAKTIRIRIM.
* Squat yapıyor musun başadın mı squata (yapmamı istiyor ama götümü daha förmedi)
*Evlenirsek her yere gitmene izin vermiyor araba sürerken sadece o bölgede. Yüzmeye spora giderken yanımda eltim vs olsun istiyor..
Evlilik görüşmesi gibiydi bu ama tanışma aşaması yani ne düşünüyorsun böyle biri ile ilgili. Bir de kadın sürekli cilveli olsun hep suyuma gitsin modunda
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
ismimin sonuna cik diyen erkeği kendi çükünde bogarim yinede sen düşün 😂😂😂
Neden peki
Yani bana göre küçümseme gibi bişey hoş mu yani sence bu?
Evet ben de küçümseme gibi algılayıp tepki gösterdim kibarca. Ama egosu kırıldı hemen tartışma çıktı
Başlarım onun egosuna saygı bekliyorsa saygılı konuşacak ilk
Ben de ayrıldım
Bunun üstüne değil tabi başka konular da oldu
Olamayacağız senle dedim bitirdim
İyi yapmışsın anladığım kadarıyla bu hayat kurmaktan daha çok senin hayatına konmak istiyormuş 😂afferin sana akıllı kız 🌹🤍
Ahahae evet sanırım her dediğine he diyecek bir köle arıyor. Ben de köle olamayacak kadar özgür bir insanım. Söyledikleri de üslupsuz konuşmalar. İlk haftadan bu triplerde olan allah bilir evlenince karısına nasıl olacak
Neyse hiktir et😂😂sitede böyle aklı başında kız görünce hala umut var diyorum😂 bahtın açık olsun
Biz de tek günde bu aşamaya gelmedik tabi ahah badireler atlattık. Şimdi ilk haftadan iki üç hareketten notu veriyoruz. Bunlar hep staj
Cik cik nedir ya erkek adam kuş gibi cikler mi
Valla niye öyle dedik çocuk mu duruyorum o kadar fazan dedim tartışma çıktı rahasız olunmazmış bundan iyi miyetle içten gelip söylendiği için yhaaa çok hoşuma gitti demem gerekiyormuş
Erkolar kafayı sıyırmış bu işin sonu nereye varır bilmiyorum
Şikayetçiysen ya tavrını koy ya da ayrıl
Ayrıldık ya tavır koymayla düzelecek şeyler mi sence
Yazdıklarından ayrılma anlamı çıkmıyor diye öyle yazdım
Yok ciddi olarak sordum. Bakış açını merak ettim. Tiplemeyi kafada canlandırınca sence tepki ile düzelecek şeyler mi. Sürekli arttığını da düşünürsek isteklerinin.
Gerisi hadi neyse de squat yap diyen erkek malın tekidir
Yani ilişkimiz ilerlese falan teşvik etse anlarım ama harbiden ilk hafta böyle bi şeyle gelinir mi insana. Nerden ne diyeceğini mi bilmiyor yoksa dengesiz mi
Sanki seni beğenmiyor gibi konuşmuş gözlük mesajından da belli
Bence şımarık
Kalbim ısındı demişti. Beğenmese niye devam etsin o da var. Gelecekti görmeye beni
Şımarıklik var
Her istediğim olsun şımarıklığı belli narsist olabilir
Narsist biri genelde squat yap demez
Ne der
Narsist biri squat yap demeye tenezzül etmez hele en başta hiç demez belki sonra bahane olarak kullanır ilişki eskiyince
Ya zaten bu da beniö fiziğimi görmedi ki öyle kafaya koymuş karısına squat yaptırcak işte
Özenti işte internetten duyuyor bu narsist değil özenti bir yarım akıllı çünkü narsistler genelde zekidir narsist değil bu
Ahah zekiydi aslında bence. Ama ne bilyim haddini hududunu bilmiyor heralde her şey ayağıma gelecek hop diyince olacak sanıyor
Ya s... et bunu sen. Bana mesaj atsana veya takip etsene oradan konuşalım bu konuyu veya genel başka konuları.
Anayasa koymuş resmen
Ne düşünüyorsun bu adam hakkında
Cilve konusunda haklı biz erkekler böyle isteriz. Ama squat falan ne oluyoruz derim.
Yani o aşamada niye takmış kafayo buna anlamadım
Toksik herif bu kesin. Cik ekide saçmalık.
Onu niye der bi insan
Değişik bi tarz bende çözemedim
Sahibin mi bu senin aq
Hahahahah öyle hayal kuruyor belki de..
Ben sana daha iyi davranırım el üstünde tutarım
Gerek yok ya eş arıyorum ben sevelim sevilelim yeter
Bende ciddi arıyorum amacım değer vermek değer görmek
Saçmalik
Ergen
Kaççççç
Kaçtım
Gereksiz baskın ve bilmiş. Kısıtlayıcı sana huzur vermez adam biraz oturaklı olur her bpka karışmaz
Ahaha çok iyi özetledin ya. Bilmiş adamı bırak insan çekilmiyo zaten genel. Bir ömür geçirme derdindeyiz. Her şeye karışacak böyle sürekli
Saçma geldi