Sonunda evliliğe kadar gideceğini hissettiğiniz ilişkide sorunlar veya tartıştığınız oldu mu?

Kendisi bar club ortamlarını sevmiyor bense oralarda eğlenmeyi severim. Bide biri bana tatlım falan desen ben bırak istediğini diyebilir kafasındayım. Birde salsa bachata severek yapıyorum. Dansın doğası gereği herkes herkesle dans edebilir arada duygusal bir şey olmaz. Ama o bunları anlamıyor. Bar club ne yediği belirsiz insanların olduğu ortamda sevdiği birinin olmasını istemiyor. Halbuki ben orada kendi arkadaşlarımla gülüyoruz eğleniyoruz hopluyoruz zıplıyoruz falan. Kimsenin kimseye bi zararı olmadı. Açıkcası benim ailem bile bu tarz ortamlara bu kadar karşı değiller. Gittiğimi de biliyorlar. Ne işin var senin orada da demiyorlar çünkü benim kontrolümü kaybetmediğimi sapıtmadığımı çok iyi biliyorlar. Sonra benim dans ederken birine sarılmamı falan istemiyor. Ben çoğunun yüzüne bile bakmıyorum. Yeri geliyor babam yaşında adamla da dans ediyorum yeri geliyor yolda görsem dönüp bakmıcağımla da ediyorum ama gün sonunda yine sevgilimle oluyorum. Benim bir kadın bir erkek salsa bachata dans hocam var. Dersi birlikte anlatıyorlar. Kadın olan hocanın eşi var ve hoca başka bi erkekle dans ederek dersi anlatıyor ve latin gecesi tarzı yerlerde herkesle de dans edebiliyor. Erkek dans hocası, kadın dans hocası ve onun eşi uzun yıllardır arkadaşlar. Ve hocanın eşi erkek hocayı kıskanmiyor çünkü arada samimiyet var. Ben mesela onların ilişkilerine hayranım. Bazen derse kocasını da getiriyor latin gecelerine kocası da geliyor ama kocası gereksiz kıskançlık yapmıyor. Birde biri bana yürüme tarzında laflar söylese istediğini diyebilir dedim. Bende nefret bile uyandırmayan biri için niye sinirlerimi yıpratıyım ki. Desin geçsin laf bu havada kalır gider ben de hayatıma kaldığım yerden devam ederim. Bana bunu nasıl dersin diye tepki göstermemi bekliyor. Sana istediğini diyebilirler mi senin bi gururun yok mu diyor. Bu kadar basit insanların bu kadar basit laflarının benim icin hiç bir önemi yok ki. Istiyorsa küfretsin napim yani banane. Onu seviyorum kızdırmak isticeğim son şey bile değıl.
Güncellemeler
+1 yıl
Sanırım ufku açık, geniş bakabilen, hoşgörüsü yüksek, toleransı yüksek ve artık birşeyleri aşmış olmasını tercih ederdim. Bunun kalın duvarları, dar kalıpları var.
Güncellemeler
+1 yıl
Biraz uzun yazdım ama keşke sonuna kadar okuyan birileri çıksa. Dertleşmeye ihtiyacım var.
Sonunda evliliğe kadar gideceğini hissettiğiniz ilişkide sorunlar veya tartıştığınız oldu mu?