Va…. Namdan kötü koku geldi kokmuş balık bu 3 oldu aşiri utandim ve kendim iğrendim ama eşim devam etti.. benim psikolojimi bozdu.. sizce neden?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Doktora git mantar olmuştur ablam
Öyle gözüküyor doktora gitmeden eczaneye gitsem olur mu acaba
Olur benim bildiğim kadaryla eczaneye söyle krem verir sana çunku bnde yaşadım koktuğu için doktora gitm ozamnlar mantar olduğunu söylemişti
Bende internette okudum mantar diyor bu kokuya göre ozaman eczane yeterlidir ya.. çok kötü bir şey psikolojimi bozdu 3 kez oldu bence ney acaba sebeb oluyor
Vala bende bilmiyorum duğunume az kaldı bende dua ediyorum inşallah bana da o koku uğramaz çok kotı bir koku
Bildiğim kadaryla adeten cknca 1.2 gun geliyo ve özel bölge iyi yıkanmadığı taktirde mikrop kaptığı için mantar oluyo
Adetten xikali 1 hafta oldu ya
Ve ben dikkat ederim baya yıkıyorum aslinda hemen hemen herzaman
Eşler arasında önemi yoktur
Ciddimisin… ben kendim devam edemedim ama kendim etkilendim
Tabiki sonucta igrenecek olsa oraları yalsmaz emmez o yüzden sıkıntı yok
Tamamda yalamadi ztn işte genede yaparken koku geldi ben tiksindim kendimden ve devam edemedim eşim gelim ben dedi devam etti ama
Dediğim gibi nasil olursa olsun eşin ise o anki zevk ile o kötü koku bile yumos gibi gelir ons
Şimdi film bakiyorduk netflixde tamami ondan sonra ben daha fazla ilgi istedim sariliyorduk uzaniyorduk neyse kolunu çektim oda çekti sonra elini dürttüm 2 kez Buda azarlar gibi oldu beni film bakiyoeuk en heycanli yerinde gibisinden neyse ondan sonra kapatti bakmacam dedi sigara içti geldi ben serildim öptüm israrla uyuyak dedi bende yok dedim s.. mekmi istiton dedi evet dedim Buda söylendi of mof falan yapti şimdi ben eşime daha vermesem haksizmiyim?
Haklısın o kadar cilveye karşılık seni sert bir şekilde becermelu idi
Atnen benimkide beni azarliyor ben ona yaklaştiö diye sacmalik dime
Çok saçmalık cidden
Çocuktan sonra çok az oluyor bana asla yetmiyor misal eşim yapışın calişiyor çok yoruluyor ama işte genede firsat buldukça yapmasini istiyorum ama misal öpüyor seviyor beni devami gelmiyor aşiri nefret ediyorum bu durumdan kadınlığımı hissettirmiyor ayrıca güzelim fiziğimde iyi ama genede işte övüyor beni ama beceremiyor her firsatta
Değişik mis çocuk da olsa en az haftada üç sevişmeli kendi yanasmali
İşte kendisi yanaşmiyor belki 1 hafta geçiyor anca … diğer misal günler öper beni 31 çekmek ister ben dururken çok saçma geliyor bana
Sürekli öper oraöi burami eller ama beceremiyor her firsatta ve bu sinirimi bozuyor
Kalkiypr sürekli kalkiyor hemde seviyor beni öpüyor elliyor heryerimi ama beceremiyor işte firsatta ona ayar oluyorum
Değişik mis neyse sen tkp etmicen