beğensem bile kimseyi gidip rahatsız etmek istemiyorum. Karşı taraftan bekliyorum. Onlarda adım atmıyor tabiki :) böyle gidiyor yalnızlık..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİlk adımı erkek atmalı ve mesajı yazmalı. Biraz da muhabbeti ilerletmeli. En azından ilk günki mesajlaşmayı, erkek yürütmeli. Daha sonra yazmamalı ve kadından beklemeli. Eğer kadın etkilenmişse, yazacaktır ve yazıyor da. Etkilenmemiş ise, yazmayacaktır. Israrla yazarsan, sana engel basacaktır.
Kadınla mesajlaşma kuralları
-Takip etmeyen kadına mesaj atılmaz
-Karşılıklı takipleştikten sonra hemen mesaj atılmaz. En azından, fotoğrafınızı beğenmeli
-Muhabbet başladıktan sonra, sürekli kadına mesaj atılmaz.
-Kadını etkileyene kadar, mesajlara geç cevap verilmeli
-Kadınlara uzun uzun mesajlar verilmemeli
-Senli benli konuşulmalı, kadın kesinlikle üstün görülmemeli
-Kadına dert anlatılmamalı,
-Mesajlarda kadın konuyu açmadan, cinsellik konuşmamalı
-Kadını sürekli övücü mesajlar atılmamalı. Hele hele uzun bir şiir, sakın atmayın
-Kadınla konuşurken, sanki bir arkadaşınızla konuşurmuş gibi rahat konuşun. Bu kurallara uymaz iseniz, görüşme olmaz arkadaşlar.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılKarşı tarafı begensemde ben gene olumsuz olur diye ilk adımı atmıyorum. Sanırım yalniz bi şekilde de kalicam. Ben hem alıştım artık. Tamam karşıdakinin hoşlandığı belli ama işte sonrası ndan korkuyorum. O da benim canım
00 Yorumla
Rahatsız etmeme düşüncesi güzel ama adap olarak ilk adımı bizim atmamızı söyler. Sonuca karşılık hareket edebileceğimizi bilip yola çıkmadığımı sürece sonucu bilemeyiz. O yüzden adım atmalı
02 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
50
Cevap
24Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Ben adım atmaktan çekinmem ama karşıdan da bir şeyler görmem lazım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 269,8b cevap paylaştı.
u +1 yılseven adım atar
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı. Bence kız belli eder erkeğin anlayacağı kadarıyla erkek söyler bu en doğrusu olur çünkü bunu erkek söylerse yanlış anlaşılma durumları olabiliyor en iyisi erkegin söylemesi bir tarafın söylemesi daha doğru olur ayrıca cunku iki tarafta söyleyebilir davası olunca yok o söylesin yok bu söylesin diye aşklar yasanamiyor belirsizlik yorar.
16 Yorumla- +1 yıl
Ama yok yanlış anlasilmazsin ya ben burada yazınca biraz kafam karışmış sanırım 😅 erkek söylerse daha iyi ya ama aldıkları sinyaller varsa kız o sinyalleri vermeli anlaşılır şekilde vermediği sürece zaten acilmayin ama illaki bir tarafın açılması gerekiyorsa o da erkek olmalı ve bu sayede yanlış anlaşılmasın
+1 yılKadın erkek eşittir abicim. Onlar da adım atacak tabii ki, onlar da hesabı ödeyecek.
Sonuçta bu ülkede kadınların da erkeklerin yapabildiği isleri, ilişki adımlarını atabilmeleri gerekiyor. Lafa gelince eşitlik der her kadın. Hodri meydan
14 Yorumla- +1 yıl
@Croyz1n26 seven insan ilk adımı düşünmez arkadaşım. Size de bi şey diyemiyorum, reddedilme kaygısı oluyor, kadınları da anneleri ezerek büyütüyor, tüm bunların sonucu sevgisiz buyumekten kaynaklı.
Ama acıyla büyümüş olmanız erkeklere prenses deme hadsizligini de veremez size
+1 yılYa kim cesareti toplayıp atarsa o adım atsın ama karşı cins de kusura bakmasın. Biraz sinyal çakın siz de. Hiçbir sinyal yok, her erkeğe nasıl davranıyorsanız, size adım atmak isteyene de aynısınız.
Öyle olunca da erkek adım atmaz tabii.13 Yorumla- +1 yıl
Bunu her kadın bilse keşke
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ben adım falan beklemem ya, bir şeyin olmasını istiyorsam adım atmaktan asla çekinmem. İlk adımı karşı taraftan beklemek de saçmalık bana göre, ha o, ha sen. Ne farkedecek yani, yap gitsin gerekeni.
35 Yorumla
+1 yılSeven sevdiğine sevdiğini söylesin kasmayın bu kadar kadın ya da erkek ne farkeder
27 Yorumla- +1 yıl
Kadinlar sevdiğini söyleyince mi prenses olacaklar ilginç erkeklerin trip atmasına evet haklısın ama bir kadında bence seviyorsa söyleyebilir
- +1 yıl
O senin görüşündür saygı duyarım peki ya sen benim görüşüme saygı duyabilir misin? Cilve yapmasın mi diyoruz kadin cilve de yapar naz da yapar çok seviyorsa da bunu söyler ne var bunda bir yeri kalkarsa indirilir bu kadar sorun etme 😉😂seviyoruz diye peşinde de ölmeyiz 😂
- +1 yıl
Oda onların canım ne diyim 😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yılİlk adım sonrasında getirebileceği güzellikler düşünülünce kesinlikle zor bir şey değil, reddedilmek de bir seçenek ancak denemek her zaman iyidir.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Erkekler atmalı düşünüyorum ama kadın da hoşlandığını belli etmeli bir şekilde.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevdiğim kişiyle bu yüzden birbirimize açılamadık🤣 o benden bekledi ben ondan
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAynen 🥲🥲
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal değil. Psikoloğa gidebilirsin altındaki nedeni ortaya çıkarıp çözmesi için.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılPsikoloji nedir? İnsan davranışlarını inceleyen bilim dalıdır? Soru neyle ilgili? Senin davranışınla ilgili?
Aslında illa erkek gidecek diye bir şey yok. Çok hoşlandıysan gidip konuşulabilir bence ne kaybedebilirsin ki aklında kalmamış olur
10 YorumlaErkek atmalı diye düşünüyorum ilk adımı.
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılİlk adımı ben attım onu göremiyorum artık düşman oldu
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 944 cevap paylaştı. ben seviyorsam mutlaka bir yolunu bulup adım atarım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bizim toplumdakiler direkt hayır demeye alıstikları icin bizde atmiyoruz..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılDünya var olduğundan beri ilk adımı erkekler atar ama bu devrin erkekleri cidden çok prenses bizden bekliyorlar herhalde askere de biz gideceğiz 🥲
20 Yorumla
+1 yılValla sizden bir halt olmaz. İlk adımı da atsak bir işe yaramıyor. Aranızda adam gibi ilişki yaşamak isteyen bir tane adam kalmamış püü
013 Yorumla- +1 yıl
Erkeksin ilk adımı karşıdan bekliyorsun karşıdan adım geldiğinde nasıl davranıyorsun aşırı merak ettim şu an
- +1 yıl
Diyelim ki geldi hadi düşün ve cevapla
- +1 yıl
Anladım o zaman başarılar sana kardeşim
- +1 yıl
Niye ajfkakf
- +1 yıl
He neydi konu unuttum da ben sjfkskd
- +1 yıl
😁😁😁
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani düşünceniz çok hoş 'rahatsız etmek istemiyorum' bu düşünce çok güzel ve bu devirde zor bulunuyor ama bence cinsiyet fark etmeden ilk adımı seven atmalı sevdiğine emin olan
11 Yorumla
+1 yılBence ilk adımı erkek atmalı ama kadında ilgili olduğunu belli etmeli 😊 işler daha kolay olur bu şekilde... Erkek erkekliğini bilecek kadın da kadınlığını.
20 Yorumla
+1 yılValla sevgisi daha ağır basan kişi adım atar ben bir kız olarak sevdiğim kişiye 3 defa açıldım reddetti aşkta gurur olmaz gurur varsa da sil olmaz zaten...
27 Yorumla- +1 yıl
Aga. Bee ah be abisi hiç deanlatmadın
- +1 yıl
Sevmiyorum ki artık onu abisi 3 sene oldu
- +1 yıl
Hee eski olay mı pardon karıştırdım haha
- +1 yıl
3 sene oldu abisi
- +1 yıl
4. Senede atlattım
- +1 yıl
Yaaa 🥺🥺
- +1 yıl
Evet abisi
sen rahatsız etmek istemezken o srada hiiç erkek: ya geçen buluşmuştuk hatırladın mı beni? -- evet. Bu gece bana gelsene -- olur.
00 Yorumla
+1 yılben sana adım atarım sen dur iki adımlık uzaklaş sana iki adım gelirim çok da zor değil
07 Yorumla- +1 yıl
@Smh1608 gelirim tabi xbxbxvbxbx
- +1 yıl
@Smh1608 senin xp yeterli değil mi xpsizzzzz seni xnxbxbxbxb
Normal değil. Birşeyler olmasını istiyorsanız adım atın.
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yılbegenirsem ilgisini cekmenin bir yolunu bulurum bu beni ilk adimi atan mi yapiyor emin degilim
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNormal ama yapilmamasi lazim bekle bekle nereye kadar iki günlük dunya
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeven adım atar ben ilk kendim adım atmıştım şu an nişanlıyız
10 Yorumla
+1 yılKimseye yurumedigim icin mecbur karsi taraf adim atacak yoksa yalniz kslcaz🤣
00 Yorumla
+1 yılnormal değil erkek dediğin risk alıp adım atar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBeğeniyorsan gidip söylemen lazım karşı taraftan beklemek saçma olur
00 Yorumla
+1 yılSonra yapmadıklarınızın keşkeleri ile kafanızı dolduruyorsunuz..
Ertelememeyi öğrenmek lazım..00 Yorumla
+1 yılBen karşımdakinden bekliyorum karşımdaki de benden bekliyorsa ohoooo işimiz iş valla
32 Yorumla- +1 yıl
Bence de yanii
- Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılBen kimsenin peşinde koşmam koştururum 😜
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılKısır döngüden çıkmak gerek
13 Yorumla- +1 yıl
O zaman yemeyenin malını yerler jsjxjkskssks
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadın ışık yakmıyorsa detayın ilk cümlesi en doğrusu.. İlgisi varsa belli eder zaten, o da adımdır.
00 YorumlaBence normal ilk adımı erkek atmalı diye düşünüyorum adım atmayan bir erkek sevmiyordur çünkü erkekler sevdiği kızı elde etmek için her yolu dener adım atmaktan da asla korkmazlar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİlk adımı ondan bekledim geldi ben de adım attım 2 yıl boyunca adım attık ama sevgili olamadık
01 Yorumla
+1 yılKadınsan normal erkeksen değil.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılNormal. Ben de adım atmıyorum.
10 Yorumla Erkek beklemesin
10 Yorumlanormal mi bilmiyorum ama bence beleşçilik
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılTabikide ilk adımı erkek ler atar.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 977 cevap paylaştı. Bence ilk adımı kadınlar atsın
10 YorumlaAdım atmazsan geride kalırsın
10 Yorumla
+1 yılFark etmiyor ancak beklenti içine girmemek lazım
10 Yorumla
+1 yılYani duruma bağlı bazen kişinin kendisi atması lazım
00 Yorumla
+1 yılNormal
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek atmalı ilk adımı her şeyde.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı. Yok değil seviyorsan git yapış kime ne
11 Yorumla- +1 yıl
Aşko akıllanmadın he
Ben harekete geçerim karşıyı bekleyemem
00 YorumlaErkeğin ilk adımı atması daha uygun olur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı. İlk adımı erkek atar beklemek ne
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılBıktım artık böyle şeylerden
00 Yorumla
+1 yılErkeklerden beklerim hep
21 Yorumla- +1 yıl
Niye hep biz 😎
+1 yılNormal ya
10 YorumlaDuruma bağlı
10 Yorumla
+1 yılİlk adımı iki tarafta atmali
10 Yorumla
+1 yılDeğil lan açıl git
10 Yorumlaİlk adımı erkek atar