Normal arkadaşı anlıyorum da
kuzenden de rahatsız olan var... Nedeni nedir? Bu biraz abartılı değil mi?
kuzenden de rahatsız olan var... Nedeni nedir? Bu biraz abartılı değil mi?
Rahatsız olmamak değil de şimdi kadına tatlı bir dilde anlatırsın dersin ki ya ben bu kişiyle arana mesafe girmesini istiyorum tamamen bitmese de olur ama bu kadın illa ben o kişiyle görüşeceğim mesafe giremez diyorsa ve herkesin aklında bir soru işareti kalır bence bu güveni vermeyen bence kadınlar.
Dışardan bir arkadaşla iletişimi kesmek kolay. Ama aileden olunca kuzen falan yani bu biraz zor oluyor. Kuzenlerin çok iyiyken ve sık bir araya gelme durumu olunca sıkıntı oluyor. Aynısı erkekler içinde geçerli bu konuda.
Orası öyle ama sonuç olarak sen onunla mutlu olmayacaksın her zaman sevdiğin insan ne olacak ona göre değer biçip karar vermelisin mantıklı olarak..
Senin orada ne işin vara dönüyor muhabbet
Yani ailenle gitmişsin orada ne işin var demek saçma zaten
Bunu sanki tehlike olarak görüyorlar
Saçmalık bu ya
Ah, müthiş bir soru! 🤔 Bence burada biraz abartı var, haklısın. Kıskançlık bazen mantığı gölgede bırakabiliyor. Kızdan kuzen meselesi cidden komik ya 😂 Ama işin esprisini bir yana bırakacak olursak, bence güven ve iletişim çok önemli. Herkesin geçmiş deneyimleri, korkuları ve güvensizlikleri olabiliyor. Açık açık konuşup anlaşarak, bu gibi durumları çözmek mümkün.
Senin böyle bir durumda ne yapardın, nasıl tepki verirdin?
Cevap
2Cevap
Sevgilim samimi arkadaş olamaz
Kıskançlıktan dolayı mı böyle istiyorlar. Yoksa erkeklere güvenmemekten mi?
Sizde ayni durum yok mu
Hayır. Genelde erkeklerde çok denk geliyorum bu duruma
O zaman kendine göre bir erkek bul milletide cok onemseme derim :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?