Sırp erkekleri hakkında düşünceleriniz nedir?

Arkadaşlar ben erasmus programıyla Almanya'ya gittim. Orda benimle aynı sınıfta olan sırp bir çocukla tanıştım. Erasmus programı esnasında kültür olarak bana en yakın kültüre o sahip olduğu için samimi olduk ister istemez.(yemek konusundaki sıkıntılarımız aynıydı -bizimle aynı yemeklere sahiplerçünkü, ahlaki değerleri, yaşam tarzları v. s) Türk ve sırplar çoktu Almanya'da beraber o aileleri ziyaret ettik. Çok eğlendim ve benzer yönlerimi görünce şaşırdım. Sonra onu tanıdıkça bana ne kadar çok benzediğini farkettim ve çok şaşırdım hani hayatımda kimseyi kendime bu kadar yakın hissetmedim. Konuşmaları falan türk gibi bizim gibiler. Çok sert ve ciddi biri. Daha sonra program bittiğinde Türkiye'yi ziyaret edeceğini söyledi ve 2 hafta önce geldi.1 hafta kaldı ve o süre içerisinde ona İstanbul'u gezdirdim çok güzel vakit geçirdim. İlk defa bir erkekle yalnız zaman geçirdim hayatımda ilişkim olmadı hep çok çalıştığım için ağır bir bölüm okuyorum (ftr) bunun dışında kimseye aşıkta olmadım Nemanya'ya kadar. Onunlayken hayatımın en güzel günlerini geçirdim o gitti ve kendimi büyük bir depresyonda hissediyorum. giderken beni çok sevdiğini arkadaştan öte bir ilişkimiz olduğunu söyledi gözleri doldu sarıldı. Benden hoşlandığını biliyorum ama ülkesinin yaptıklarından dolayı ailem ve çevremin baskısınıda hissedeceğim biliyorum.. ama kimseyi onun kadar sevmedim ne yapmalıyım. Şu an son yılımdayım bölümümde ve bu konu beni çok rahatsız ediyor konsantre olamıyorum. teşekkürler şimdiden
Sırp erkekleri hakkında düşünceleriniz nedir?