arkadaşlar 1 yıl önce benim bazı sebeplerden ötürü bitirdiğim bir ilişkim vardı biraz karşı taradın kalbini kırdım falan yakın zamandada gönlünü aldım yeniden konuşmaya başladık ilişki istediğimi belirttim bana
Suanda da seviyorum muhabbetin cok iyi cok güzel ama nasıl desem
Eskisi gibi heyecanlanamıyorum
diye bir cevap verdi geç bakıyor mesajlara bazen sizce ne yapmam lazım bu kızı cidden istiyorum
değerli cevaplarınızı bekliyorum
(Neden kalbini kırarak ayrıldın 1 yıl boyunca nerdeydin diye sorucaksanız mental açıdan iyi değildim yanlış anlaşılmalar oldu)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Benzer durumu yaşıyordum ama son zamanlarda bir şeyler yavaştan iyileşmeye başladı. Hala eskisi gibi değil evet ama bence çabalamaya değer. O yüzden sana tavsiyem, bu durum zamanla düzelecek bir şey. O kıza tekrar birlikte olduğunuza pişman edecek bir eylemde bulunma. Huyuna git biraz daha. Daha anlayışlı ve çözümcü ol kritik olaylarda. Zaten karşı tarafın da senden beklediği bu. Kendini kanıtlaman. Seni kabul ettiğine bile şükret. Sende hiç umut da görmeyebilirdi. Allah gönlüne göre versin.
aga bir günde aşırı ilgi sevgi veriyorum ama kız pek iplemiyor gibi karşılık alamıyorum hiç kullandığın taktik vs varsa verebilirsen sevinirim Allah seninde gönlüne göre versin
Kanka bende de benzeri olabiliyor ama tüm olayı ona bağlama. Günlük bir işi falan vardır, arkadaşlarıyla vakit geçirecek ayrı bir program ayarlamıştır. Tüm gününü sana ayıracak hali yok. Bu tarz durumlarda kızı darlamak yerine sen de git günlük aktivitelerinle ilgilen. Hal hatır sormak için merak ediyorsan da halini hatrını sor, söylemek istediklerin varsa söyle, bırak. Çok da aşırı uzatma mesajları. Günün her saati yazarsan kız da bunalır. Kapiş?
Sabırlı ve çözümcü olmak... Tüm mesele bu.
Bu şekilde yaptığında ona da boş bir zaman yaratmış olacaksın. Zaten sana gerçekten hala biraz olsun değer veriyorsa gün içinde yazar vakit ayırır. Gün içinde biraz olsun meşguliyeti bile varken vakit yaratmıyorsa işte o zaman ortada soru işaretleri vardır. Böyle bir durumda da kıza nazikçe sor neden gün içinde hiç vakit geçiremiyoruz diye. Bunu bilmek senin de hakkın.
sorduğumda eski heycan olmadığını söylüyor bide akşamları hiç işi yokken yazıyor
Yazıyorsa sorun yok. Onunla ilgilenmeye devam et. Hatta mümkünse o boş zamanlarında görüştüğün bir vakit ona özel bir aktivite teklifinde bulun. Ne bileyim bir gün bir buluşmaya çıkın. Uzaktan görüşüyorsanız da beraber yapabileceğiniz bir aktivite düşünüp onu teklif et. Bu birlikte oyun oynamak olabilir, film ya da dizi izlemek olabilir... Zevkinize kalmış tamamen. Müsait olduğu vakit zaten buna hayır demeyecektir. Hatta hoşuna gidecek. Sen onun nelerden hoşlandığını daha iyi bilirsin. Kafa çalıştır biraz.
O eski heyecanı zamanla geri gelecek. Hiç bir şey için acele etme. Bu tarz eylemlere devam et. Onu da bu halde olduğu için yargılama. Şu an eskisi gibi kalp kırıklıkları yaşamaktan korkuyor olmalı. O yüzden sana tekrar o heyecanı duymuyor. Eskisi gibi olmaması normal. Sen ise eskisi gibi olması için uğraşmayacaksın. Eskisinden daha iyi olması için uğraşacaksın. Tüm mesele bu. Seviyorsan bunu göze alman lazım.
Neyse... Yeterince açıklama yaptığımı düşünüyorum. Allah tekrardan gönlüne göre versin. Sağlıcakla kal.
Kıza üzüldüm sadece.
#RainbowRebelRose
bende üzüldüm de yapçak bişe yok geleceği güzel geçirtebilirim sadece