Buna sevgili olarak bakmak yanlis aslında
Kimseden sevgi dışında bisey istemiyorum
Buna sevgili olarak bakmak yanlis aslında
Kimseden sevgi dışında bisey istemiyorum
ben de aynı durumu yaşıyorum. muhtemelen ailevi sebeplerden oluyor yeteri kadar sevgi görmemekten ben buna yordum kendi durumumu. şu an sevgilim beni o konuda besliyor çok şükür. siz de biriyle bir ilişki yaşadığınız zaman paylaşabilirsiniz ama kendinizi çok acındırmayın bu sefer de kullanabilir. en azından hayatınıza alacağınız doğru insan sizi bu konuda doyurabilir bir nebze.
Cevap
10Cevap
ilgi ve sevgiye muhtaç kızlar genellikle erkekler için kolay lokma sayılır. dikkatli olmanı öneririm.
İnsanlar niye bu kadar kötü
Kendini severek başla, başkasının sevgisine muhtaç değilsin. Kendini geliştir, hobiler edin.
Erkeklerde farklı değil aslında yanımızda çok güzel arkadaşlarımızda olsa kadın, kendisi için beraber başbaşa kalarak vakit geçirip eğlenmek istediğimiz asıl kişi sevdiğimiz kadından ilgi görmeyi isteriz sadece
Bulursan düzgün birini severseniz ölene kadar sever
Icimde bende boyleyim...
Bıraz daha sosyal olman lazım sanırım
Sevgimi görmedin başka bı nedenmi var
Galiba bu evet
O kişiye aşık oluyorum
Şaka skdjkdkd
O kişiye bağlanıp hayatım boyunca yanından ayrılmama isteği geliyor tabiki o bunun farkında olmamalı yoksa tekmeyi basar. Ona ihanet etmek aklıma bile gelmiyor sonra bi bakıyorum o benim sevgimi benimsemiş başkasına yönelmiş hemen geri vites tabi.. sonrasını bilirsin işte karşıdaki kaybetme korkusundan midir nedir kıymetimi anlıyor ama ben ondan çoktan soğumuşum. Yine de bitmemiş icimde her şey. Eskiye dönebilme umudu.. dönemiyorum ama çünkü o kişiye güvenemiyorum. Kör gözlerim açılmış.. Daha net görüyorum her şeyi. Sonra da durup dururken gidiyorum o kişinin hayatından belki de en güzel yerinde..
Sevgimi hak etmedikleri için ben mi suçluyum anlamadım ayrıca kız arkadaşlarımdan da bahsediyorum 10 yılı aşkın arkadaşım vardı bana hep ihanet etmiş görmemişim bi gün bi erkeğe tercih edildigimde anladım. O zaman her şey netleşti.
Herşeyi kafanın içinde yaşayan bı tipe benziyorsun sen hakimmisinki milletin her hareketini yargılayıp karar bagliyorsun öncelikle ilişkilerrini sağlıklı temellere oturtup onlara hata yapma payı ayırmayı dene tabi bu on yıllik arkadaşın olayından farklı öylelerini zaten direk ele o farklı bı konu
Iyide hata üstüne hata durmayacaklar neden üzen değil de üzülen oluyorum hep. Birisi de bana kıyamasın ya
Hayatta kıymetli şeyler özeldir bu yüzden kolay elde edilmez dostluk arkadaşlık sevgililik iyi bı aile bunlar çok özel insanlardır ve bu tür iluskilerde dikkatli olmak dengeli davranmak çok oenmli ve genelde karşılıksız verdiğin ölçüde. mutlu olursun bu konularda sen fazla hassaslasmisin ya çok hassas birisin biri bin hissediyorsun ya da bı bölümün sevgi ilgi yönün aç bu yizden bu boşluk hayatını kötü etkiliyor
Napim ölimmi ben🥺
Hayatımı kötü etkiliyor işteee napayım onu söyle
Doğru söylüyorsun teşekkür ederim yine de
Seni doyuracak birini bularak
Parayla satılsa da alsan diyecem de işin zor
Kendini seviyor musun?
Bazen
Gerekirse tüm dünya sana tapsın sen kendini tüm benliğinle sevmediğin sürece iyi hissedemezsin
Sevdiğin şeylere odaklanmanı tavsiye ederim. Sanat, spor... İlgi alanın her neyse ona odaklan ve kendine sürekli ne kadar değerli biri olduğunu hatırlat ve günün birinde eminim ki sana iyi gelecek seveceğin, seveceğin biri çıkacaktır karşına. Kendine dikkat et ve her daim sev umarım şans seninle olur
Teşekkür ederim kendimle ilgilenmeye çalışıyorum bu aralar ama bi güzel soze de kanma eğilimim var
Biri sana güzel olduğunu söylediğinde güzel olmayacaksın. aynı birinin sana hakaret ettiğide o hakaretin doğru olmadığı gibi. Aynaya baktığında güzel olduğunu zaten göreceksin ve farkında olacaksın. İnsanlar konuşur durur ve dürüstlüklerinden asla emin olamazsın ancak kendi gördüğünden emin olabilirsin. Bu yüzden akışına bırak, eminim böyle hisetmenin geçmişinde yatan sebepler vardır ama yine de savaş bu hislerinle
İlgiyle
Beni takip edermisin
Niye
Bu konuda sohbet edelim
Ettim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?