Ya arkadaş hangi konuda olursa olsun önce tartışıyor gibi oluyoruz sonra bir şekilde benim söylediğime geliyor. Önceden böyle çok kavgalar edip sonunda ben ayrılmak istiyorum falan dedim ama şimdi diyorum ayrılmak yok fikirlerini net söyle falan diye.. Yine de yok bir şekilde tamam senin istediğin gibi olur diyor. Sizce bizim durumumuz nedir?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılKizim akilsiz misin sen. Bulmussun Ne guzel adami ezik diyorsun bir de. Anlayisli senin fikirlerine saygi gosteren birini bulmussun daha ne. Yanlis dusunuyor olabilirim ancak senin istedigin o cocugun sana sahip ciktigini kendine kanitlamak. Bunun icin onu kiskandirmayi dene yeter.
21 Yorumla
Soran+1 yılKıskançlıktan deli oluyor. Bir şey yapmama gerek yok çok kıskanç zaten ama kıskanırken bile içine atar bana bağırıp çağırmaz kendi kendine sinir olur
En İyi Cevaplar
Eziklikten değil o insan sevdiği zaman bazen onun haklı olmasına izin verir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynisi basimda var bu eziklik degil bendeki asiri sevgi o yuzden susup haksizda olsam tamam haklisin diyorum seviyorum cunku o beni sevmiyor hemen vazgecebiliyor benden bu canimi sikiyormu evet cok fazla s*kiyor ama yapacak birsey yok
212 Yorumla
Soran+1 yılAaa biraz anlatsana nasıl oluyor? Sen ona gerçekten benziyorsun. Mesela bir konuda tartışınca hemen bitecek sanıyor ne olur bana soğuk olma diyor yani ben haksız olsam bile böyle oluyor bazen..
Cevap sahibi+1 yılaynen oyle anlattigin gibi cunku benden cabuk vazgeciyor... ama sunu diyim sana sen oyle yapma iliskini yipratirsin bir gun cekip gider kendini mutlu eden birini buldugu zaman sende boyle bir erkegi elinden kacirdigin icin pisman olursun ortalik pic ve serseri erkek kayniyor elinizdeki iyi cocuklari kaybetmeyin
Soran+1 yılYani sen bir gün bıkıp onu bırakır mısın? Bunu göze alabiliyor musun?
Cevap sahibi+1 yılvalla soyle diyim 3 yildir boyle gidiyor ama dedigim gibi cok yipraniyorum bana az cektirmiyor cok sevdigimden dolayi bir gun gercekten bitirebilirim boyle giderse bana deger vermiyor cunku hemen vazgecilebilir olmak insanda ileriye donuk guvensizlik yaratiyor sen sen ol cok ustune gidipte yipratma cocugu ayrica kiskandirmada benimkide cok kiskandiriyor ve gercekten tukenmek uzereyim benim salak kiza benim gibi akil veren yoktur ama ben sana vereyim kesinlikle yapma ona iyi davran cidden ortalik pic dolu cok fena harcarlar seni osevgiye alisik bir insansin cok kotu oynarlar elindekinin kiymetini bil cocuguda uzme artik
Soran+1 yılDediklerinize kulak vereceğim sağolun. Ama sizin için de üzüldüm. Bakmayın ben de bundan önce böyle değildim ezilen taraftım hep sadece şu an ömrümde ilk defa bu şekilde sözüm geçiyor. Ezilen taraf olmanın ne olduğunu iyi bilirim ama bir erkek tarafından da kötü hissediliyor sizden anladığım kadarıyla. Allah yardımcınız olsun ne diyeyim
Cevap sahibi+1 yılerkek icin daha kotu herkes pic cunku belkide kizlari bunlari seviyor bilmiyorum kotu davranilmak istiyor ama ben sevdigim kiza kotu davranamam e ne oluyo ozaman beni icten icse somuruyor cidden biz iyi erkeklerin isleri cok zor sen bulmussun kiymetini bil ustune gitme
Soran+1 yılBundan sonra daha iyi davranayım ona ya kıyamam :)
Cevap sahibi+1 yıl:D iyi keske biride benimkine akil verse :D ama biliyomusun millette kiskanc benle olmasini cekemiyorlar arkadaslara guvenmemek lazim boyle durumlarda
Soran+1 yılE tabi kızlar kendilerinde olmayan her şeyi kıskanırlar :)
Cevap sahibi+1 yılkeske bunun farkinda olsa
Soran+1 yılİnşallah kıymet bilir ne diyelim..
+1 yılFazla bastırırsan elbette ezilir...
Baskı ilişkilerde olmamalı. Her konuda orta yolu bulabilmek önemli09 Yorumla
Soran+1 yılSaatlerce konuşsak orta yolu bulamıyoruz. O da en sonunda senin istediğin gibi olsun senden değerli değil diyor
- +1 yıl
Çünkü diretiyorsun ve asla orta yol bulamayacagini anliyor. Sen orta yol buldugunuza inanmak istiyorsun. Çünkü baskici ve gaddar olduğunu düşünmeyi kimse istemez. O da uzamasin diye (konulari bilmiyorum elbette) halinin altina supuruyor. Ama bu patlak verir bir gün. Sizin geleceğinizi göremedim şahsen.
Soran+1 yılBen de bundan endişeliyim zaten. Sorun tamamen gelecek.. O ise benimle evlenince kendini dünyanın en mutlu adamı sayacak. Bilemedim sonumuz ne olur
- +1 yıl
Ya ne evliliği allasen :) Siz bence bu sene değil ama seneye 14 Şubat'ı bile göremezsiniz.
Soran+1 yılAbarttın sen de
Soran+1 yılbir buçuk yıldır birlikteyiz yeni değil ki
- +1 yıl
Seneye o zamana ikimiz de bu sitede olursak sana bu sorunun altında yine soracağım :) Ve cevabi şimdiden biliyorum.
Soran+1 yılİnadına ayrılmıyormuşum :D ::D
- +1 yıl
:)))) Cadılık yok!
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
26Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Seni mutlu etmek icin , senin istedigin gibi olmasina boyun egiyor.. sen de adama ezik diyorsun.. Allah islah etsin..
116 Yorumla
Soran+1 yılDemiyorum hayır demek de istemiyorum. Sadece ne yapılır hep böyle mi gider evlenince değişir mi onu bilmiyorum
Soran+1 yılPeki o dengeye gelecekse ben de biraz susarım :)
- +1 yıl
Adama basknlik tapip ezik mi deme sonra.. adama aytilalim demissin.. o da bunu idtemedigi. icin geri adim. atmid.. biraz kadin gibi kafin ol.. peki de arada. Adamin onuru ve erkrkligi yerine gelir.. sevdigim. kadin da istedigi oflmayinca brndrn ayrilmaya kalksa , ben de geri adim atardim.. ama dogru degil.. bir noktada adam yeter der... boule aski izdirabi demeden , bitaz da sen kabullenmeyi ogren. o zaten duzelir.
- +1 yıl
Ve kusura bakma ama , senin hain olduguni dusunuyorum.. ve seni seven insana iskence edip , sevgisini suistimal ettigini.. baskinliginizi alin basiniza calin.. ya sa er gec seizi drlo gibi seven insani kaybedersiniz. kimse de sizi onun gibi crkmez.. vardi oyle bir tane.. ezmeye kalkti brni baskin kizimiz.. ama sevmiyordum , kapinin onune koydum.. bir anda degisiverdi.. ama gec kaldi..
Soran+1 yılYa çok üstüme geldiniz ama.. Ben ona kötü davranmıyorum ki. Şimdi gidin sorun çok mutluyum der. Ben her zaman soruyorum ona seni üzüyor muyum diye. Asla diyor sen hayatımda ol yeter ki günaydın de yeter beni seviyorsun o bana yeter diyor. Seviyorum ben de. Yani biraz abartılı buldum tepkinizi
Soran+1 yılİyi de kendisine de diyorum yani arkasından değil ki.. He şu da var toplumda o baskın görünür onu hiçbir yerde küçük düşürmem. Ama diyorum ezik kalıyorsun bazen diye o da yok eziklik değil sana kıyamıyorum diyor.
Soran+1 yılBen de tamam dedim zaten. Daha niye tartışıyoruz
Soran+1 yılBak gidip çocukla kavga edeceğim yine sinirden :D Şaka bir yana ben çok seviyorum onu.
Soran+1 yılPeki bakalım :)
Çocuğu Kendinle Korkutmuşsun zamanında Çocuk Ya Sinmiş Ya Yorulmuş Bu Durumdan..
Seni Seven Bir Adamı Sevginle Tehdit Etmek Hiç hoş Değil bence Bunu Sorgulamalısın.04 Yorumla
Soran+1 yılBelki de haklısın.. :(
Soran+1 yılPeki teşekkürler :)
Sevgilin seni çok seviyor bu yüzden kıyamıyo sana ve hep senin dediğin oluyo sonunda sen mutlu ol diye
30 YorumlaAynı durumu bende yaşadım. İlk başta söz geçirmeye çalışıyordum ama sürekli tartışıp kavga ediyorduk. Ve ben onu oldukca fazla seviyordum. Ve kırmak istemiyordum ayrılmak istemiyordum anlayacağın. Bilmem anlatabildim mi?
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet anlıyorum..
Soran+1 yılAman ya siz de hemen gaza geliyorsunuz. Hak etmiyorsam gitsin başkasını sevsin sanki zorla tutyorum. Bir erkek olarak istediği zaman istediğini yapmakta özgür. Eğer kalıp benimle yaşamak istiyorsa hak edip etmediğimi düşünmek ona kalmış bence.
- +1 yıl
Onu sevmediğin o kadar bariz ki. Yazık be ne diyim. İnsanların en hassas döneminde hayatlarına girersiniz. Bir an da her şeyi olup * olur gidersiniz sonra biz kendimizle baş başa kalırız. Ulan 3 yıl acısını çektim be 3 yıl. Tedavi gördüm. Şimdi tekrar aynı şeyleri yapmıyım diye 8 aydır evden çıkmıyorum. Yazık be. Yemin ederim yazık. Neyse bak dalgana hadi eyvallah.
Soran+1 yılBak güzel kardeşim kendi acını benden çıkarmaya çalışma. Bir soru sordum yüklendiniz de yüklendiniz.. Neyse savunma yapacak halim yok istediğiniz gibi düşünebilirisniz
+1 yılartık kavga etmek istemediği için her dediğine katılıyor olabilir
10 YorumlaÜzmeyin şöyle çocukları. Ama hep evet diyen de çekilmez be. Ben bile hep evet diyen kız istemem.
01 Yorumla
Soran+1 yılÜzmeyelim zaten de ne yapacağız onu da bilmiyoruz
+1 yılSevgilin seni seviyo Tartışmak İstemiyo Senin Dediklerin Olsun diyo Özeti bu
10 YorumlaKarsilikli fikir alisverisi yapipta son karar senden cikiyosa sen ondan bir gomlek ustunsun. bunu sevmekle kiyamamakla alakasi yok. erkek yeri geldigi zaman tavrinida koymali gonlunde almali
00 Yorumla
+1 yılErkeklerle ilişkilerinw bakmak lazım erkeklerle nasıl düzeyde. Böyle yanda kalıp muhabbetimi dinler yoksa muhabbeti yönlendirirmi‘’
02 Yorumla
Soran+1 yılKendi arkadaşlarıyla olunca daha normal, kendi fikirleri var her şeye tamam demez.
- +1 yıl
seni kırmak istemiyodur düşüncesizlik yapsa daha mı iyi olcak
+1 yılSevgiline söyle bu durumdan rahatsız olduğunu
14 Yorumla
Soran+1 yılSöylüyorum zaten. Cevabı hep aynı: Sen benim için her şeyden önemlisin. Varsın senin istediğin gibi olsun diyor
Soran+1 yılBir keresinde açık açık söyedim büyük de kavga ettik artık daha sert olacağım dedi. Ama ne yapsın çocuk elinde değil ki :) Mesela geçenlerde benim sesimin çok yükseldiği bir kavgada onun sesi hiç çıkmadı. Sonradan öğrendim ki yumruklarını, dişlerini sıka sıka bir hal olmuş. Sıkmasaydın bağırsaydın dedim. Sana asla bağıramam olmaz diyor kıyamam diyor
- +1 yıl
Ya yazık çocuğa :) Çok üatüne gitme bari belki düzelir zamanla
- Aşk İlişkileri konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılmk istemiyor napsin
Kaçtadan sonra ayrılirsan böyle olur yine seni seviyor galiba01 Yorumla
Soran+1 yılÇok sevdiğini söylüyor zaten
+1 yılYengeç kadınına eziklik yaramaz hakkından gelmeli..
05 Yorumla
Soran+1 yılYahu balık olan benim
- +1 yıl
Çalışmadığım yerden geldi.
Soran+1 yılHey Allahım :)
- +1 yıl
Sana söyleyeceğim tek şey o adamı terkedersen terkederken 1 kutu mendil hediye et..
Soran+1 yılDaha ayrılık lafını duyunca başlayacak gibi oluyor zaten.. Hayırlısı
+1 yılerkek daha baskın olmalı
seninki pek baskın değil.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılezik kelimesini kullanabiliyorsan birak o cocugu haketmiyrsn onu
00 Yorumla Bence seni kırmak istemiyor. Eziklik olarak düşünme.
00 YorumlaÇocuğun karakteri bu değişmez yapıcak bir şey yok
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle sert biri değil zorla da olamıyor
Aşk İlişkileri konusunda 661 cevap paylaştı. bulmussun erkegini keyfini çıkar :D
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olacak :) Doru düzgün kavga bile edemiyoruz
Soran+1 yılSen olsan kabul eder miydin yönetilmeyi
Birbirinize uygun değilsiniz burçlar ne_?
08 Yorumla
Soran+1 yılBalık-Yengeç
Soran+1 yılTam tersi
Soran+1 yılo zaman pis yengeç diyorum :D
Soran+1 yılyükseleni ikizler olabilirmiş zaten
+1 yılSeni sevdiği için her söylediğine okey diyodur
02 Yorumla
Soran+1 yılKötü bir durum mu acaba..
- +1 yıl
Fazla üzerine gitme çocuğun. Sen baskın davrandikca o fikirlerini içine atar ileride patlar sonra.
mantıklı konusuyorsundur belkşi ıkna edıyorsundur
02 Yorumla
Soran+1 yılO da zaten mantıksız bir şey söylesen tamam demem diyor ama o zaman da akla şu soru geliyor: Benim söylediğim her şey mi mantıklı :)
+1 yılçocukcağıza ne yaptın kimbilir
01 Yorumla
Soran+1 yılBen suçsuzum :)
+1 yılMaco dersleri vol bir asla bagirma
00 Yorumlayaşanmaz o herifle ya
02 Yorumla
Soran+1 yılAma çok seviyor çok da sadık. Böyle olunca insan iki arada bir derede kalıyor.
valla cok ezikkk anlattigina gore
00 Yorumla
+1 yılÇocuksunuz.
02 Yorumla
Soran+1 yıl25 yaşında mı?
- +1 yıl
Yaş ile olgun olunmuyor.
+1 yılkilibik. net
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi dersin :)
- +1 yıl
kesinlikle!
+1 yılLight ekek vakası
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılKılıbık.
00 Yorumla
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem