Sevdigim adam kandiriyor beni?

Canim dan cok sevdigim biri var 2 yil ona asiktim 3 ay once itiraf etim ama once biraz umut verdi sonra karsiliksiz oldugunu anlatim engeledi beni hapiste gidecegini duydum ona yazdim 1 ay once guzel muhabetimiz vardi cok yakin arkadas oldum hatta konusuyorduk oyle parali ceza oldugunu dedi sana yardimci olacam dedim o ve arkadasi tamam dedi ler ama bende cok para olmadigini icin ben de borc almayi istedim arkadaslar dan 500 tl borc aldim arkadas tan ona gonderdim bu son paralarimdi ama onlar benden 5 bin istiyorlar en az hapis cezayi odemek icin bende hepsinden borc istedim kimse vermiyor sevdigim adam da istedigi zamanda konusur benle istemedigi zamanda konusmaz cok uzuldum bu durumda gore bana pek iyi de davranmiyor ve 2 gun once onun kardesin den ogrendim ki o mahkeme ertelendi 1 yil icin madem ertelediyse benden ne icin para istiyorlar yani yalan atiklarini ogrendim bide para atmayinca kiziyorlar bana az ne yapayim ben 19 yasindayim baba parasindan yasiyorum zaten olsa verirdim canim dan cok sevdim adam kandiriyor dusunebilir misin hersey para mi ben geldim seni sevdigini dedim sende oyle davraniyor bana inanamiyorum, bu durumda ne yapabilirim o parayi atmak istedim ve onu hayatindan sonra silmek gorsun istedim nasil birsey dir kandirmak
Sevdigim adam kandiriyor beni?