Aşk İlişkileri Sevgilim beni bir erkekle aldatıyor olabilirmi? simgee_yuuna Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sürekli bir erkekle konuşuyor hatta arayip açmadiği zaman trip atiyormuş sürekli evinde oturuyor gitmiyormuş, o yüzden benimle konuşamiyor pek... bu durumu açıklayabilir misiniz? Güncellemeler+1 yıl Ona aşkım dediğine şahit oldum Sevgilim beni bir erkekle aldatıyor olabilirmi? Cevapla Aldatma Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. olabilir ona sorun 0 0 Yorumla
Jeynepp Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yok artık dskchsjfxns hemen takibe al bak neler dönüyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Olabilir bu çok normal erkek erkege aşık olmuş olabilir bi konuş bence 0 2 Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Geylerden nefret ediyorum diyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm bilemedim ki. Yorumla
ynkmert Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aldatıyor 0 2 Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Geylerden nefret ediyor ama Yorumla ynkmert +1 yıl Yani Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
olabilir ona sorun
Yok artık dskchsjfxns hemen takibe al bak neler dönüyor
Olabilir bu çok normal erkek erkege aşık olmuş olabilir bi konuş bence
Geylerden nefret ediyorum diyor
Hmm bilemedim ki.
Gay’se evet aldatıyor olabilir
aşkoooo seni aldatıyo bence ya
Olabilir gaydir belki.
Şey acaba sevgilin bisexual mi?