AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kaç diyeceğim link edecekler
#RainbowRebelRose
olmazzz tabi
Bende aynı durumdaydım artık benimki biliyor ama yine de sevgili olamadık. Çok zor bir durum gerçekten
aahh kuzumm yaa sen ona nasill soyledinn? ayni yerde mi calisiyonuz
Ben söylemedim o anlamış aynı iş yerindeyiz bizde. Aslında sevgili olacaktık o da istemişti ama mezhep farkından dolayı olmadı maalesef. O yüzden bende acı çekiyorum baya
ciddenn anlamismii? nasill anlamiss buuu?
aahh kuzumm yaaa kiyamamm uzulmee belki kim bilir pisman olur gelir? ya da daha iyisii cikar karsinaa?
ama sen neyaptinki anladii bu?
ve hangi mezheplerdensiniz ki oyle yok olmaz dedi
Evet anlamış ve bana dedi ki anlamamak için kör olmak lazım dedi çünkü ben sürekli yanına gidiyordum yakın olmaya çalışıyordum filan. Ben aleviyim o sünni o yüzden onun ailesi sorun edermiş
yaa olsun neolacakkk yaa belkii birsekilde ayak uydururdunuzz yaaa neolacakkk oooff :(
okadarmii belli ediyodunn yaaa? bende aksinee yaninaa gidemiyorumm hiiicc konusmadikk biliyormusun biz
İşte aileler sorun yaparmış. Evet ben belli ediyordum ne olursa olsun diye bence sende belli et sen belli edersen konuşmana gerek kalmaz o kendisi gelir
yaaa bi konussun oncee sonraa baksinn ne hemen kestiripp atiyorr.. sonucta gavur degilsin yaa.. kardesizz sonuctaa.. Yaa nasil belli edeyimm yaa :( artik eskisi kadar fazlaa gormuyorumki onuuu maaleseff.. gordugumde ilk zamanlari oda bende kafamizii egerdikk.. sonradan sonradan (ben ona istek atmistim linked in den) sonradann bana bakmaya basladii daha fazla bakar sonra kafasini eger.. ama arkadanda izler beni kac kez yakaladimm camdann beni izlerken disarisi karanlik oluyodu camdan bir birimizi izlerdirr karsilasirken
Aynı iş yerindesiniz değil mi? bir şey sorma bahanesiyle gidebilirsin sonra sohbet etmeye çalış biraz samimi olunca çay kahve filan götürürsün
İste konuşmadı o yüzden ona çok kırgınım
eveett ayni yerde calisiyoruzz.. ama ikimizinde mertebesi farkli ve baska projeler uzerinde calisiyoruzz.. buyuzdende ona birsey soramamm vee maalesefki fazla gormuyorum onu burada artik en son bir ay once gormustumm :( onu baska yerlere yolluyorlarr..
aynenn konusmasii lazimdii onunn cook yanliss yapmiss bosverr daha iyisine laiksin sen
Anladım şey yapabilirsin o zaman instagramdan filan istek atabilirsin bir de karşılaştığınızda bakmamazlık yapma inadına bak gözlerini kaçırma
yaa instasi'ni felan buldumda sorun onlari kullanmiyor :(
coook eskii resmi var, vee hiicc bir takipcisii takip ettigi insanlar azalmiyor coogalmiyor
Hadi ya o kötü olmuş belki yeni instası vardır biraz daha karıştır ama oradan ekleseydin baya anlardı ve iletişim kurabilirdin
arastirdimm cook keeezz amaa yoook bulamiyorumm maalesefff yaaa :(
iste linked in hesabindann istek attim oda iki dasin arasinda kabul etti ve o ara asadaydii burada calisiyodu o gunuu
Orada çok aktif değilse bir şey çıkmaz. Sen en iyisi işte hep gözünde ol bakış omu görünce gülümse illa ki ilgisini çekersin
aynenn oylee yaaa.. oyle yapmaya calisiyorumm bakalimm
en sonn ramazandan once her gun karsilasiyoduk azkalsinn ama gorurdum arabanin aynasindan beni dikizlerdi.. ve sonrada en son ben tam arabadan indim oda gidiyordu bana kafasini uzatti ve elini kaldirip selam vermistii ve gulumsemistii ilkkezz o gunu yapmisti.. sonradan bir kere daha karsilastik o gunu telefondaydii.. bana konusurken baka kalmistii.. sonra dogru bir kere daha karsilasmistikk o gunude iki kere gorduk bir birimizii.. mutfaktaydi o yaninda biri vardii birseyler anlatiyordu toplanti gibi birsey yani tam arkasini donuktu sonra ama bi bakti.. ve cikistada karsilastik o kendi burosundaydii toparlanacakti bende disardaydim arabaya gidiyordum camdann bir birimizi izledikk yanii o an dunya durmuss gibiydi..
Eğer ki bakıyorsa kesinlikle bir ilgisi vardır bu çok net
aaaayyy insallaaahhh yaaaaa
yaa bakiyor istede nebilimmmm
Bakıyorsa 2 ihtimal var ya senin ilgini fark etti ya da senden hoşlanıyor
Oofff bilmiyorumm yaaa🥲😭
Insallahhh ilgisini cekmisimdirr
Zamana birak bakalım ama seni görmesini sağla aynı ortamlarda bulun o sana gelecektir
Pff insallahhh yaaa.. iste sorun gormuyorum onu yaa🥲😭 1 ay oldu onu gormiyelii
Ailene söyle
ne diyecem yaaa
Başka bi sevdiğim var de
anneme dedimm bir kere ramazandan onceydii o ara birtanee zorla gelmek isteyen biri vardii.. istememistimm yokk illa gelecek soyle boylee.. o an dedimm is yerinde biri var ama daha henuz ortada birsey yok ondan hoslaniyorum dedimm.. sordu yazdimi yok dedimm isteseydi yazardi dedi kestirip atti.. simdide illa gelecek olan goruculeri degerlendirmemm lazim diyorrrr
Yaş kaç senin
24 :(
Konuşmak ister misin
burdan yazarsan olur amaa yoksaa oz ele gelememm
Kızım yemicem seni
biliyoruz heralde
Tamam yaz öyleyse