Sevdiğim kişi canı isteyince benim yanıma gelip yakınlaşmaya çalışıyor?

Arkadaşlar çok soğuk biri normalde ama bana çok iyi davranıyor bu arada sürekli fiziksel olarak yakınımda durmaya çalışıyor bir bahane bulup daha sonra işte bazı olaylar oldu başka erkeklerle konuştum diye onu bilerek kıskandırmaya çalıştığımı falan düşündü sanırım bana tavır yaptı gelip gidip bana bağırıyor şimdi hiç gülmüyor soğuk yapıyor hiç konuşmuyor benimle sadece yanıma başka bir erkek geldiğinde gelip gidip bana bağırıp gidiyor bende tavır yaptim artik bende konusmuyorum yuzune bile bakmiyorum bu sefer geliyor yanıma yanaşmaya çalışıyor dibime kadar geliyor gidiyor sonra başka yaptığı bisey yok bunun sorunu nedir sizce? En son beni birde başka kızlarla kıskandırmaya çalıştı sonrada benim moralim bozulunca gelip gülüyor

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bana sevdiğini falan hicbisey söylemiyor sadece iltifat etti 1 2 defa ve herseyime yardımcı oluyor başka hiç sözel bir şekilde ifade etmiyor tek yaptığı şey fiziksel açıdan yanımda durması bunuda neden yaptığı belli değil seviyormu yoksa niyeti baskami anlamadim
Sevdiğim kişi canı isteyince benim yanıma gelip yakınlaşmaya çalışıyor?