Her neyse senin için üzülüyorum kardeşim en azından bir duruşun olsun şu hayatta kendine dikkat et bana ettiğin küfürler için sorun etmiyorum ama ailem için düşündüğün ve ettiğin küfürler için hakkımı helal etmiyorum 🖐️🖐️
Annem le ananem telefonda sohbetten sonra vedalaşırken sülaleyi sayardı selam söyle diye siz de bğtğn kötü kelimeleri sayıcaksınız herslde 🙂 sakin olun
Teşekkürler , degilim profesyonel degilim ama kendi halimde plates yapıyorum bir kaç arkadaşımla toplanıp , ve voleybol oynuyorum hareketlilikten kaynaklı olabilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Boyum 178 kilo 80 sevgilim ise 155-165 arası olabilir kilosu ise 50-65 arası olsa güzel olur yani
Kucağına çıkıp çıplak bir şekilde zıplamak istiyorum
🤭🤭🤭 ayıp ayıp insan içindeyiz
Tecavüz de eder bu kadın😀😀
Eder diye korktum bir an 🙈😂😂
Boyum 1.58 sevgilim olacak şahıs 1.70-175 arası olabilir
🙏🏻
🧐🧐
Noldu dayı
Blemiyorm
pekala
1.58 olup da 2 metre aramayan ilk kız olabilirsin
Davul bile dengine omuzlarına elimi koyup dans edemedikten sonra napayım manitayı fasulye sırığı gibi bdhfhdv
😂😂😂 doğru
1.60 60 bende max 1.65 60 kg en düşük 1.55 55 kg olsa yeterli benim için
Boyum 162 170 lerde olursa yeter
Sevgili aramaya gelenler yorum yapar simdi
Ne alaka
Sende yaptığına göre aranıyor olmalısın kişi kendinden biliyor işi ehehhe
Doğru konuşmuşum 😂
Evet seç al şimdi sana uygun paketi shdhdn
Herkes sen değil Cansel boş yapma 😂
Arasam buradan aramam çevremde insanlar var değilmi burada sadece soruyu yanıtladım kudurma bu kadar 😂
Kudursam senin yorumuna yorum yapardım ama doğru tahminde bulunmuşum ki sen kudurup ayağıma gelmişsin 😂
Yanlış anlamışsın senin cahil zihniyetine dur demek için yorumuna geldim 😂
Flörtöz vicdanını rahatlatma seansı diyosun 😂
Flörtöz olsam da buradan olmam manyak mısınız la dhhdhdh
Aaa şuna bak delirdi kendine kendine yapinmaya başladı 😂
deliren ortada vicdan rahatlatma seansı yapacakmışım bak bak kendi yaptığını nasılda bana söylüyor tufaya gelmem oğlum 😂
Ben ortaya laf attım sümük gibi sıçrayan sensin yazdığım yorumuma 😂 hadi yallaah 😂
Yazma sebebim yukarıda yazıyor Kürt
Kaşar olmayı seviyorsun ama seni sadece tostun arasında görsünler istiyosun yok öyle yaa ma 😂
Annen tostun arasındaydı galiba üzüldüm
Sen çocukken annen ve sevgilileri gözünün önünde aşna fişne yapıyolardı galiba bu konulara çok hakimsinde 😂😂😂
Ya ama her yaşadığını anlatırsan olmaz böyle 😂
İnsanların ailesini kendi ailen gibi sanıyorsun anlıyorum ama değil işte yediremiyorsundur da sen şimdi kendine iç bir soda koyduğumun afganı
Her ettiğin kelimede oluşma çabasında olup olamayan karaktersizligini biraz daha belli ediyosun Cansel ailen seni iyi yetistirememis 😂
Kudur kuduuurrrr
Babanın annene ettiği küfürlerdrn başka biseyler diyemedigin için maalesef kuduramiyorum şansına küs 😂😂 ama güzel ağlattımki seni takılı kaldın bana
Evet gel birazda özelde takayım
Tam gariban ya 😂
Karşımdaki kişiye göre uyarlanıyorum 😄
Zaten başka seçeneğin yok çünkü senin bı hayatın yok 😂 kaç yaşına gelmişsin bir duruşun olsun😂
Kalıbının adamı ol la
Karı gibisin
Her neyse senin için üzülüyorum kardeşim en azından bir duruşun olsun şu hayatta kendine dikkat et bana ettiğin küfürler için sorun etmiyorum ama ailem için düşündüğün ve ettiğin küfürler için hakkımı helal etmiyorum 🖐️🖐️
Daha da yorum yazıp rahatsız etme küfür ve hakaret etmekten başka bir şey bilmiyosun zaten güle güleee 🖐️🖐️
Bende bana ettiğin hakaret için hakkımı haram ediyorum. Hadi yallah.
İftirada atıyor 😂
Kaşar diye başlatan sendin sessiz kalacağımı mı sandın at kardeşim seni
Y@rra olacaktı
Sen ne anlatıyon la değişik yol al düş yakamdan
Kes amip
Atağazlı sus
Sustursana moruk
Kulağını çekerim senin
Annem le ananem telefonda sohbetten sonra vedalaşırken sülaleyi sayardı selam söyle diye siz de bğtğn kötü kelimeleri sayıcaksınız herslde 🙂 sakin olun
baya ıyısın sporcu musun
Teşekkürler , degilim profesyonel degilim ama kendi halimde plates yapıyorum bir kaç arkadaşımla toplanıp , ve voleybol oynuyorum hareketlilikten kaynaklı olabilir
cok ıyı evde cay koymayan kızlar varken super yanı :)) fit duruyorsun desene burcun ne :)
Yay burcuyum
soyle yapalım senle uzunca konusalımmı kırmazsan mutlu olurum :)
olur mu
1.86 boyum
183 -80