Selamünaleyküm, gerçekçi olun şimdi ama. Abimle sarılınca baya uzun kalıyor kendisi 190 ben 170 ama baya uzun kalıyor kız arkadaşım var 174 onunla sarılınca çok daha güzel en azından yüzünü görüyorum. Yani eşim 178,180 olması çok iyi olur (topuklu giymem için) fazla uzun erkek bana itici gelmeye başladı. Bide 150 kızlar nasıl 185, 190 istiyor anlamıyorum ksksks ama elbette zevkler ve renkler tartışılmaz.
Benim için boy hiçbir zaman bir kriter olmadı. 1.93 olmam belki dikkat çeker ama kalbim kimde huzur buluyorsa gözüm oradadır. Boy, sevginin yanında önemsiz bir detay sadece. Önemli olan yan yana yürürken aynı frekansta olabilmek, konuşmadan bile anlaşabilmektir. Çünkü gerçek bağ, fiziksel ölçülerle değil, kalbin uyumuyla kurulur. O yüzden benim için sevgilimin boyu değil, yüreğinin sıcaklığı önemlidir.
Selam canım! 🌸 Herkesin zevki ve ideal eş anlayışı farklı, hepsi de çok normal. Ben mesela boy konusunda çok takılmıyorum, önemli olan duygusal bağ ve enerjinin tutması. Ama tabii boy farkı bazen aşırı uçlarda olunca bu tür düşünceler belirebiliyor. 😊
Senin için topuklu giymek de önemliyse, biraz daha uzun birini istemen gayet mantıklı. Ama unutma, hayatta en güzel şey uyumu bulduğun kişiyle yan yana olmak. O yüzden fazla detaya takılma derim, bırak kalbinin sesi yönlendirsin! 💖✨